GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Τεχνικά θέματα διάφορα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Δισκόπλακες Χ-GEAR (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=41395)

nivam 14-06-2013 01:57

Δισκόπλακες Χ-GEAR

Καλησπέρα, έχει κανείς προσωπική εμπειρία από τις συγκεκριμένες δισκόπλακες?
Είναι (μάλλον) ελληνικό προιόν και με τιμή άκρως δελεαστική (~45 ευρώ η πίσω).

Κάθε συμβουλή ευπρόσδεκτη!:)

commander 14-06-2013 02:12

Απάντηση: Δισκόπλακες Χ-GEAR

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από nivam ( 909958)
Καλησπέρα, έχει κανείς προσωπική εμπειρία από τις συγκεκριμένες δισκόπλακες?
Είναι (μάλλον) ελληνικό προιόν και με τιμή άκρως δελεαστική (~45 ευρώ η πίσω).

Κάθε συμβουλή ευπρόσδεκτη!:)

:eek:μακρια......τις φορεσα ...........αυτες σε στραβωσαν. ....... και εγω τις πεταξα........:D:D

siraxanz 14-06-2013 02:31

Αν έχεις ανάγκη για αλλαγή,

Εχω να σου στείλω πίσω γνήσια με λιγη φθορα, παρε τηλ (προφιλ)

staikosn1 14-06-2013 09:16

Εχω στη πισω ροδα καμια 2ετια και ειναι πολυ καλη για τα λεφτα της!!

anegis 14-06-2013 09:30

Αντε τώρα να βγάλεις άκρη...

Sent from my iPad using Tapatalk HD

commander 14-06-2013 09:37

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από anegis ( 910041)
Αντε τώρα να βγάλεις άκρη...

Sent from my iPad using Tapatalk HD

εγω μιλαω για μπροστά. ......πισω μπορει να καθεται ποιο αξιολογα.....

vpentza 14-06-2013 09:49

Για εμένα το θέμα είναι πώς μπορείς να είσαι σίγουρος ποιά τακάκια δουλεύουν σωστά με το υλικό του δίσκου....
Είναι γνωστό ότι η λάθος πάστα σε σχέση με το υλικό του δίσκου δημιουργεί μεγαλύτερη φθορά στα τακάκια ή δεν τα τρώει "καθόλου" ανεβάζοντας απλά τη θερμοκρασία. Η υψηλή θερμοκρασία που πιθανόν αναπτύσσεται εκεί, μπορεί να προκαλέσει το στράβωμα του δίσκου εάν η ρόδα πέσει σε μια μεγάλη λακούβα με νερά....προφανώς δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τα συστατικά ούτε του "μαμά" δίσκου, ούτε του "ελληνικού", άρα μόνο για το "μαμά" αξεσσουάρ μπορούμε να προτέινουμε τακάκια (sintered, double sintered etc).
Δυστυχώς δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για την απόδοση αυτής της ιδέας σε μια δύσκολη στιγμή, ιδιαίτερα μάλιστα όταν αφορά στα φρένα σου.....
Γενικά πάντως, έχω ενημερωθεί ότι η "μαμά" έχει μειώσει κάποιες τιμές στα ανταλακτικά της (ίσως και στους δίσκους, στα τακάκια σίγουρα), κάνε και μια ερώτηση προς τα εκεί.....:)

jmar 14-06-2013 10:19

πισω που αλλωστε στα 1200 δεν εχουμε και ΤΟ φρενο αντε να την βαλεις...μπροστα ομως που τραβανε ολη την καταπονηση και αφου ο θεολογος τις δοκιμασε θα ελεγα μακρια...στα φρενα δεν κανουμε εκπτωσεις στην ποιοτητα!! :ye33:

phoenix 14-06-2013 10:27

Ανταλακτικα καινούργια μεταχειρηζμενα μόνο οτι λέει το βιβλίο της μαμάς
Τέλος
Πάρε τον χάρη

nivam 14-06-2013 10:38

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από siraxanz ( 909977)
Αν έχεις ανάγκη για αλλαγή,

Εχω να σου στείλω πίσω γνήσια με λιγη φθορα, παρε τηλ (προφιλ)

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από commander ( 910043)
εγω μιλαω για μπροστά. ......πισω μπορει να καθεται ποιο αξιολογα.....

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από vpentza ( 910046)
Για εμένα το θέμα είναι πώς μπορείς να είσαι σίγουρος ποιά τακάκια δουλεύουν σωστά με το υλικό του δίσκου....
Είναι γνωστό ότι η λάθος πάστα σε σχέση με το υλικό του δίσκου δημιουργεί μεγαλύτερη φθορά στα τακάκια ή δεν τα τρώει "καθόλου" ανεβάζοντας απλά τη θερμοκρασία. Η υψηλή θερμοκρασία που πιθανόν αναπτύσσεται εκεί, μπορεί να προκαλέσει το στράβωμα του δίσκου εάν η ρόδα πέσει σε μια μεγάλη λακούβα με νερά....προφανώς δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τα συστατικά ούτε του "μαμά" δίσκου, ούτε του "ελληνικού", άρα μόνο για το "μαμά" αξεσσουάρ μπορούμε να προτέινουμε τακάκια (sintered, double sintered etc).
Δυστυχώς δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για την απόδοση αυτής της ιδέας σε μια δύσκολη στιγμή, ιδιαίτερα μάλιστα όταν αφορά στα φρένα σου.....
Γενικά πάντως, έχω ενημερωθεί ότι η "μαμά" έχει μειώσει κάποιες τιμές στα ανταλακτικά της (ίσως και στους δίσκους, στα τακάκια σίγουρα), κάνε και μια ερώτηση προς τα εκεί.....:)

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από jmar ( 910060)
πισω που αλλωστε στα 1200 δεν εχουμε και ΤΟ φρενο αντε να την βαλεις...μπροστα ομως που τραβανε ολη την καταπονηση και αφου ο θεολογος τις δοκιμασε θα ελεγα μακρια...στα φρενα δεν κανουμε εκπτωσεις στην ποιοτητα!! :ye33:

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από phoenix ( 910064)
Ανταλακτικα καινούργια μεταχειρηζμενα μόνο οτι λέει το βιβλίο της μαμάς
Τέλος
Πάρε τον χάρη

Καλημέρα!!
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.
Για μπροστά σίγουρα δεν θα έπερνα το ρίσκο.
Επειδή είναι πίσω όμως και γενικά παίζω με τις ταχύτητες λέω να τη δοκιμάσω, με οργανικό τακάκι φυσικά, που προτείνει η μαμά.:)

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 10:24.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!