![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα, έχει κανείς προσωπική εμπειρία από τις συγκεκριμένες δισκόπλακες?
Είναι (μάλλον) ελληνικό προιόν και με τιμή άκρως δελεαστική (~45 ευρώ η πίσω). Κάθε συμβουλή ευπρόσδεκτη! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αν έχεις ανάγκη για αλλαγή,
Εχω να σου στείλω πίσω γνήσια με λιγη φθορα, παρε τηλ (προφιλ) Last edited by siraxanz; 14-06-2013 at 03:55. |
|
|||
|
|||
![]()
Εχω στη πισω ροδα καμια 2ετια και ειναι πολυ καλη για τα λεφτα της!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Αντε τώρα να βγάλεις άκρη...
Sent from my iPad using Tapatalk HD |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
εγω μιλαω για μπροστά. ......πισω μπορει να καθεται ποιο αξιολογα.....
|
|
|||
|
|||
![]()
Για εμένα το θέμα είναι πώς μπορείς να είσαι σίγουρος ποιά τακάκια δουλεύουν σωστά με το υλικό του δίσκου....
Είναι γνωστό ότι η λάθος πάστα σε σχέση με το υλικό του δίσκου δημιουργεί μεγαλύτερη φθορά στα τακάκια ή δεν τα τρώει "καθόλου" ανεβάζοντας απλά τη θερμοκρασία. Η υψηλή θερμοκρασία που πιθανόν αναπτύσσεται εκεί, μπορεί να προκαλέσει το στράβωμα του δίσκου εάν η ρόδα πέσει σε μια μεγάλη λακούβα με νερά....προφανώς δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τα συστατικά ούτε του "μαμά" δίσκου, ούτε του "ελληνικού", άρα μόνο για το "μαμά" αξεσσουάρ μπορούμε να προτέινουμε τακάκια (sintered, double sintered etc). Δυστυχώς δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για την απόδοση αυτής της ιδέας σε μια δύσκολη στιγμή, ιδιαίτερα μάλιστα όταν αφορά στα φρένα σου..... Γενικά πάντως, έχω ενημερωθεί ότι η "μαμά" έχει μειώσει κάποιες τιμές στα ανταλακτικά της (ίσως και στους δίσκους, στα τακάκια σίγουρα), κάνε και μια ερώτηση προς τα εκεί..... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
πισω που αλλωστε στα 1200 δεν εχουμε και ΤΟ φρενο αντε να την βαλεις...μπροστα ομως που τραβανε ολη την καταπονηση και αφου ο θεολογος τις δοκιμασε θα ελεγα μακρια...στα φρενα δεν κανουμε εκπτωσεις στην ποιοτητα!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ανταλακτικα καινούργια μεταχειρηζμενα μόνο οτι λέει το βιβλίο της μαμάς
Τέλος Πάρε τον χάρη |
|
|||||
|
|||||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Για μπροστά σίγουρα δεν θα έπερνα το ρίσκο. Επειδή είναι πίσω όμως και γενικά παίζω με τις ταχύτητες λέω να τη δοκιμάσω, με οργανικό τακάκι φυσικά, που προτείνει η μαμά. ![]() |
![]() |
|
|