![]() |
ΘΟΡΥΒΟΣ ΣΤΟ ΠΑΤΗΜΑ του συμπλέκτη.
Κατ'αρχάς να χαιρετήσω όλα τα μέλη και να ευχαριστήσω το Λεοντόκαρδο για την υποδοχή.! Είμαι καινούριος στο forum οπότε θα μου συγχωρήσετε μερικά λάθη. Λοιπόν! στο θέμα μας, όταν πατάω το συμπλέκτη ακούγεται ένας θόρυβος (κάτι σαν κτακ, ο ίδιος θόρυβος που ακούγεται όταν αφήνω το συμπλέκτη) το παρατήρησα στη 1η και στη 2η ταχύτητα. Νομίζω ότι μέχρι τώρα δεν ακουγόταν. Έχει κανείς κάποια ανάλογη εμπειρία? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.Η μηχανή είναι R1200GS , 6os 2006.
|
Απάντηση: ΘΟΡΥΒΟΣ ΣΤΟ ΠΑΤΗΜΑ του συμπλέκτη.
Καλημέρα φίλε Στέλιο και καλως μας ήλθες να ξεκινησουμε απο τα βασικα...εχεις ελεγξει τα υγρα του συμπλέκτη? και επισης το κανει συνεχεια η οταν η μηχανη ειναι κρυα?:hmmm:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
δες τα δοχειο υγρων πανω στο τιμονι....εχει επανω του χαραγμενα <<high>> και <<Low>> level....επισης....τα υγρα εχουν αντικατασταθει ποτε ή συμπληρωθει? |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Το διάβασα νωρίτερα και τώρα που πήγα σε μιά δουλειά το πρόσεξα καλύτερα.Εμένα σε όλες τις ταχυτητες σαν να κάνει ένα τακκκκκ. Ανάψαμε φωτιές ;;;;;;;:Απορία:ή είναι η ιδέα μου ;;;;;;;;;;;;;:confused::confused::confused:
|
Απόσπασμα:
|
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:27. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!