![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Κατ'αρχάς να χαιρετήσω όλα τα μέλη και να ευχαριστήσω το Λεοντόκαρδο για την υποδοχή.! Είμαι καινούριος στο forum οπότε θα μου συγχωρήσετε μερικά λάθη. Λοιπόν! στο θέμα μας, όταν πατάω το συμπλέκτη ακούγεται ένας θόρυβος (κάτι σαν κτακ, ο ίδιος θόρυβος που ακούγεται όταν αφήνω το συμπλέκτη) το παρατήρησα στη 1η και στη 2η ταχύτητα. Νομίζω ότι μέχρι τώρα δεν ακουγόταν. Έχει κανείς κάποια ανάλογη εμπειρία? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.Η μηχανή είναι R1200GS , 6os 2006.
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα φίλε Στέλιο και καλως μας ήλθες να ξεκινησουμε απο τα βασικα...εχεις ελεγξει τα υγρα του συμπλέκτη? και επισης το κανει συνεχεια η οταν η μηχανη ειναι κρυα?
![]() Last edited by skippybi; 21-08-2009 at 18:45. Λόγος: βελτίωση... |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα και σε εσένα! Ευχαριστώ για το καλοσώρισμα. Λοιπόν. Το κάνει ακόμη και όταν η μηχανή είναι ζεστή και επίσης δεν το κάνει συνέχεια , δηλαδή αν πατήσω μια ή δυο φορές το συμπλέκτη. Τα υγρά του συμπλέκτη δεν τα έχω κάνει έλεγχο. Πως θα τα κάνω?thx again.
Last edited by mentorasou; 21-08-2009 at 10:57. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
δες τα δοχειο υγρων πανω στο τιμονι....εχει επανω του χαραγμενα <<high>> και <<Low>> level....επισης....τα υγρα εχουν αντικατασταθει ποτε ή συμπληρωθει? |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Last edited by mentorasou; 21-08-2009 at 11:14. |
|
|||
|
|||
![]()
δεν νομιζω....αλλα δεν ειμαι βεβαια και μηχανικος,πιστευω μια επισκεψη σε εναν συνεργειο θα σου λυσει την απορια,εκτος αν καποιος συμφορουμητης εχει να μας πει κατι ακομα....
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Το διάβασα νωρίτερα και τώρα που πήγα σε μιά δουλειά το πρόσεξα καλύτερα.Εμένα σε όλες τις ταχυτητες σαν να κάνει ένα τακκκκκ. Ανάψαμε φωτιές ;;;;;;;
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
![]() |
Tags |
συμπλέκτης |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΚΑΜΑΚΙ ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ | zitsos | Διάφορα | 25 | 25-02-2010 10:38 |
ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ 4-5 ΙΟΥΛΙΟΥ | PortoLeone | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 60 | 21-07-2009 21:52 |
ΣΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ | Alext | Ανέκδοτα | 9 | 06-07-2009 20:38 |
Ρύθμιση Βαλβίδων ΣΤΟ F650 ???????? | ΣΠΥΡΟΣ | Τεχνικά θέματα διάφορα | 9 | 23-06-2009 10:31 |
ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΣΤΟ ΛΑΥΡΙΟ..... | danaos | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 63 | 16-03-2009 23:22 |