![]() |
ANTAΛΛΑΓΗ ΣΕΛΑΣ
Επειδη λοιπον ειμαι ψηλο παιδι (γυρω στα 2.85):D και μου αρεσει να οδηγω αφυψηλου! δυο λυσεις υπαρχουν , Η να βαλω ρυθμιση στην αναρτηση για δυο ,Η να αλλαξω την σελα , με σελα απο adv!
Oποιος λοιπον δεν φτανει να πατησει στην γη στα φαναρια , και θελει να πιουμε καφε ,δοκιμαζοντας σελες να μιλησει;) παραλια λουτρακιου παρακαλω!:rolleyes: |
Απάντηση: ANTAΛΛΑΓΗ ΣΕΛΑΣ
[QUOTE=allen;70883]Επειδη λοιπον ειμαι ψηλο παιδι (γυρω στα 2.85):D και μου αρεσει να οδηγω αφυψηλου! δυο λυσεις υπαρχουν , Η να βαλω ρυθμιση στην αναρτηση για δυο ,Η να αλλαξω την σελα , με σελα απο adv!
Oποιος λοιπον δεν φτανει να πατησει στην γη στα φαναρια , και θελει να πιουμε καφε ,δοκιμαζοντας σελες να μιλησει;) παραλια λουτρακιου παρακαλω!:rolleyes:[/QUOTE ισχύουν και εδώ τα ίδια χαχαχαχαχαχαχαχαχα |
[quote=DoctorAbo;70889]
Απόσπασμα:
Και πρίν διαβάσω την απάντησή σου Δημητρό, αναρωτήθηκα .... Θέλει ο Δημήτρης πιο χαμηλή σέλα ;;; |
Αυτό τον πόνο τον έχω και εγώ όχι μόνο λόγω ύψους αλλά και επειδή η σέλα του adve γίνεται ισια αλλά δεν έχω καταφέρει κάτι ακόμα!:hmmm::hmmm::hmmm:
|
Μηπως το μεταφερουμε στην ζητηση? κατι και για μενα τον ψηλο:yz
|
οποιος ενδιαφερεται υπαρχει σελα προς πωληση αγορασμενη απο τουρατεκ ειδικα για ψηλα παιδια.για το gs αναφερομαι.
|
Για φωνάξτε τον Μιχάλη (Rico 46) ΜΙΧΑΛΗΗΗΗΗΗΗΗ :sm7:
Μιλάμε για εγγύηση ποιότητας και με ISO τα μαλακά μου μόρια είναι ευτυχισμένα ;);) |
Μια ωραία πατέντα είναι αυτή που έχει κάνει ο τύπος εδώ.
http://www.ukgser.com/forums/showthr...t=seat+spacers την οποια σχεδιάζω να κάνω και eg μιας και είμαι 2m. Σίγουρα κάνει για gs1150 και 1100 για τους υπολοιπους δεν ξέρω. |
Απόσπασμα:
:sm3::sm3::sm3::sm3::sm3: |
ΠΩ ΠΩΩΩΩΩΩ!!!!ΜΑ ΚΑΛΑ....ΟΛΟΙ ΝΤΕΡΕΚΙΑ ΕΙΣΤΕ??!!??ΚΑΙ ΟΙ ΖΟΥΜΠΑΔΕΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ :yz ?????ΜΠΑΜΠΕΣΙΔΕΣ ΓΕΡΜΑΝΟΙ...ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑ ΜΟΥ ΝΑΧΕΤΕ!!!ΤΙ ΛΥΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΑΝΑΒΑΤΕΣ 1.75 ΚΑΙ ΚΑΤΩ?????
|
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 01:00. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!