![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Επειδη λοιπον ειμαι ψηλο παιδι (γυρω στα 2.85)
![]() Oποιος λοιπον δεν φτανει να πατησει στην γη στα φαναρια , και θελει να πιουμε καφε ,δοκιμαζοντας σελες να μιλησει ![]() παραλια λουτρακιου παρακαλω! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=allen;70883]Επειδη λοιπον ειμαι ψηλο παιδι (γυρω στα 2.85)
![]() Oποιος λοιπον δεν φτανει να πατησει στην γη στα φαναρια , και θελει να πιουμε καφε ,δοκιμαζοντας σελες να μιλησει ![]() παραλια λουτρακιου παρακαλω! ![]() ισχύουν και εδώ τα ίδια χαχαχαχαχαχαχαχαχα |
|
||||
|
||||
![]()
[quote=DoctorAbo;70889]
Απόσπασμα:
Και πρίν διαβάσω την απάντησή σου Δημητρό, αναρωτήθηκα .... Θέλει ο Δημήτρης πιο χαμηλή σέλα ;;;
|
|||
|
|||
![]()
Αυτό τον πόνο τον έχω και εγώ όχι μόνο λόγω ύψους αλλά και επειδή η σέλα του adve γίνεται ισια αλλά δεν έχω καταφέρει κάτι ακόμα!
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μηπως το μεταφερουμε στην ζητηση? κατι και για μενα τον ψηλο
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
οποιος ενδιαφερεται υπαρχει σελα προς πωληση αγορασμενη απο τουρατεκ ειδικα για ψηλα παιδια.για το gs αναφερομαι.
|
|
|||
|
|||
![]()
Για φωνάξτε τον Μιχάλη (Rico 46) ΜΙΧΑΛΗΗΗΗΗΗΗΗ
![]() Μιλάμε για εγγύηση ποιότητας και με ISO τα μαλακά μου μόρια είναι ευτυχισμένα ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μια ωραία πατέντα είναι αυτή που έχει κάνει ο τύπος εδώ.
http://www.ukgser.com/forums/showthr...t=seat+spacers την οποια σχεδιάζω να κάνω και eg μιας και είμαι 2m. Σίγουρα κάνει για gs1150 και 1100 για τους υπολοιπους δεν ξέρω. |
|
|||
|
|||
![]()
εχ*ζες εεεεεε???????
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()