GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Τεχνικά θέματα διάφορα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=25)
-   -   ΑΛΛΑΓΗ ΦΙΛΤΡΟΥ ΛΑΔΙΟΥ (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=9938)

SAMURAI 11-03-2010 16:02

ΑΛΛΑΓΗ ΦΙΛΤΡΟΥ ΛΑΔΙΟΥ

Καλησπέρα! θα ήθελα να μου πει όποιος γνωρίζει από που μπορώ ν αγοράσω φίλτρο λαδιού για το ADV εκτός από τα συνεργεία, εταιρεία,κόστος κλπ.
Ευχαριστώ!

BOXER 12-03-2010 01:48

Απάντηση: ΑΛΛΑΓΗ ΦΙΛΤΡΟΥ ΛΑΔΙΟΥ

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από SAMURAI ( 135606)
Καλησπέρα! θα ήθελα να μου πει όποιος γνωρίζει από που μπορώ ν αγοράσω φίλτρο λαδιού για το ADV εκτός από τα συνεργεία, εταιρεία,κόστος κλπ.
Ευχαριστώ!

Δες αυτα τα δυο μαγαζια να παρεις μια ιδεα
(μα αν προκειται μονο για ενα φιλτρο λαδιου, καταλαβαινεις φυσικα οτι δεν συμφερει με τιποτα, δες τι αλλο μπορει να χρειαστεις και με μια χρεωση αποστολης φερνεις πολλα μαζι).

Motorworks - BMW Motorcycle Spares - Products - R1200 (8 valve) except Cruiser- Service items- Oil filters and accessories

Moto-bins - BMW Spare Parts and Accessories for Motorcycles - Displayfinal

EOD-K9 12-03-2010 09:18

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από BOXER ( 135838)
Δες αυτα τα δυο μαγαζια να παρεις μια ιδεα
(μα αν προκειται μονο για ενα φιλτρο λαδιου, καταλαβαινεις φυσικα οτι δεν συμφερει με τιποτα, δες τι αλλο μπορει να χρειαστεις και με μια χρεωση αποστολης φερνεις πολλα μαζι).

Motorworks - BMW Motorcycle Spares - Products - R1200 (8 valve) except Cruiser- Service items- Oil filters and accessories

Moto-bins - BMW Spare Parts and Accessories for Motorcycles - Displayfinal

:sm8:

kostas-patra 12-03-2010 09:50

ακαδημία πλάτωνος, επί της προέκτασης της σπύρου πάτση, ονόματι παλαμιδίου, έχει ταμπέλα με φίλτρα mann στο δεξί σου χέρι όπως ανεβαίνεις, είναι εξυπηρετικότος, δώσε του τον κωδικό του φίλτρου και είσαι κομπλέ
κάπου στα 11ε

SAMURAI 12-03-2010 10:38

Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες!!!!

kostas850gs 12-03-2010 15:20

παρε μαμισιο με 14 ευρω και μην μπλεκεις με εμποριου ...ποτε δεω ξερεις τι μπορει να συμβει...

kostas-patra 12-03-2010 16:32

η Bmw δεν κατασκευάζει φίλτρα, ούτε κάν το κουτάκι που βρίσκονται μέσα, παίρνει του εμπορίου, με συγκεκριμένα spec και τα ενκυτιώνει
η Mann και η mahle δεν είναι τυχαίες εταιρίες, νομίζω πως η πρώτη είναι η κατασκευάστρια στα Oem μας

μην τσιμπάτε με τα Oem, το προτεινόμενο δεν είναι μονόδρομος, ούτε είναι το καλύτερο από άποψη προδιαγραφών, απλά μπορεί να συμβαίνει να χει η εν λόγω εταιρία το μεγαλύτερο ποστοστό κέρδους, βλέπε λάδια

saitman 13-03-2010 22:56

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από kostas-patra ( 136099)
η Bmw δεν κατασκευάζει φίλτρα, ούτε κάν το κουτάκι που βρίσκονται μέσα, παίρνει του εμπορίου, με συγκεκριμένα spec και τα ενκυτιώνει
η Mann και η mahle δεν είναι τυχαίες εταιρίες, νομίζω πως η πρώτη είναι η κατασκευάστρια στα Oem μας

μην τσιμπάτε με τα Oem, το προτεινόμενο δεν είναι μονόδρομος, ούτε είναι το καλύτερο από άποψη προδιαγραφών, απλά μπορεί να συμβαίνει να χει η εν λόγω εταιρία το μεγαλύτερο ποστοστό κέρδους, βλέπε λάδια

συμφωνο οταν βαζεις επωνυμα ιμιτατιον οπως mann και bosch.τα περνεις φτηνα και ειναι το ιδιο πραγμα.

sotaris 10-05-2010 14:47

Παιδια ξερει κανεις τι νουμερο ειναι το ποτηροκλειδο για το φιλτρο?
Θελω να αγορασω ενα για τα σερβις μου (r1150gs)...

LEADER 10-05-2010 23:06

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από sotaris ( 158786)
Παιδια ξερει κανεις τι νουμερο ειναι το ποτηροκλειδο για το φιλτρο?
Θελω να αγορασω ενα για τα σερβις μου (r1150gs)...

Για φιλτρο ΜΑΝΝ ο κωδικος του ποτηροκλειδου ειναι LS 7.

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:08.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!