![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα! θα ήθελα να μου πει όποιος γνωρίζει από που μπορώ ν αγοράσω φίλτρο λαδιού για το ADV εκτός από τα συνεργεία, εταιρεία,κόστος κλπ.
Ευχαριστώ! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
(μα αν προκειται μονο για ενα φιλτρο λαδιου, καταλαβαινεις φυσικα οτι δεν συμφερει με τιποτα, δες τι αλλο μπορει να χρειαστεις και με μια χρεωση αποστολης φερνεις πολλα μαζι). Motorworks - BMW Motorcycle Spares - Products - R1200 (8 valve) except Cruiser- Service items- Oil filters and accessories Moto-bins - BMW Spare Parts and Accessories for Motorcycles - Displayfinal |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ακαδημία πλάτωνος, επί της προέκτασης της σπύρου πάτση, ονόματι παλαμιδίου, έχει ταμπέλα με φίλτρα mann στο δεξί σου χέρι όπως ανεβαίνεις, είναι εξυπηρετικότος, δώσε του τον κωδικό του φίλτρου και είσαι κομπλέ
κάπου στα 11ε |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες!!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
παρε μαμισιο με 14 ευρω και μην μπλεκεις με εμποριου ...ποτε δεω ξερεις τι μπορει να συμβει...
|
|
|||
|
|||
![]()
η Bmw δεν κατασκευάζει φίλτρα, ούτε κάν το κουτάκι που βρίσκονται μέσα, παίρνει του εμπορίου, με συγκεκριμένα spec και τα ενκυτιώνει
η Mann και η mahle δεν είναι τυχαίες εταιρίες, νομίζω πως η πρώτη είναι η κατασκευάστρια στα Oem μας μην τσιμπάτε με τα Oem, το προτεινόμενο δεν είναι μονόδρομος, ούτε είναι το καλύτερο από άποψη προδιαγραφών, απλά μπορεί να συμβαίνει να χει η εν λόγω εταιρία το μεγαλύτερο ποστοστό κέρδους, βλέπε λάδια Last edited by kostas-patra; 12-03-2010 at 16:33. Λόγος: ετσι |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]()
Παιδια ξερει κανεις τι νουμερο ειναι το ποτηροκλειδο για το φιλτρο?
Θελω να αγορασω ενα για τα σερβις μου (r1150gs)... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Για φιλτρο ΜΑΝΝ ο κωδικος του ποτηροκλειδου ειναι LS 7. |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΔΙΑΡΡΟΗ ΛΑΔΙΟΥ ΣΕ F650GS '08 | paros | Τεχνικά θέματα διάφορα | 25 | 26-01-2012 00:18 |
ΑΛΛΑΓΗ ΛΟΓΟ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ | NIKOS PAPADOPOULOS | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 5 | 01-03-2010 08:04 |
ΑΛΛΑΓΗ ΠΙΣΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ESA | kleon | Τεχνικά θέματα διάφορα | 7 | 24-01-2010 20:15 |
ΦΙΛΤΡΟ ΛΑΔΙΟΥ | GeorgeP | Τεχνικά θέματα διάφορα | 7 | 30-06-2009 00:02 |