02-12-2009, 23:33
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Νίκαια
Μoto: ΘΥΜΑ ΚΡΙΣΗΣ
|
|
Απάντηση: Τακάκια R1200 GS
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από vtheo
Η τοποθέτηση έγινε στο γνωστό συνεργείο στον Γέρακα,δε νομίζω να παρέλειψαν κάτι κατά την αντικατάσταση είναι γνωστό ότι είναι αξιόπιστο συνεργείο.Τωρα γενικότερες εντυπώσεις θα ρωτήσω να μάθω,απλά για το σκούξιμο το είχα ακούσει και ρώτησα και έτσι έμαθα ότι δεν είχε βάλει τα μαμά.
|
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ekatontarxos
Μιας και έχω κάνει περι τα 200000 χλμ με gs εχω να παρατηρησω τα εξής:τα τακακια τρώγονται κάθε 10-15000 χιλ χλμ αν κινεισαι και αρκετα στην πόλη,αν το gs περιμενει κουκουλωμενο την εκδρομη του club, εεεε κάθε 60000 ...
Δυστυχώς παντως ενώ το πανακριβο μαμισιο δεν κάνει θόρυβο και κραταει και περισσοτερο,οτι και αν εβαλα απο γνωστο καταστημα της Καλλιροης ενώ ήταν στη μιση τιμή και με καλη απόδοση στην εντονη χρηση,βλεπε...Σουνιο,από θόρυβο κάνουν σαν καναρινι που το σφάζουν...και
|
Παιδιά με κάποια ευρεόπουλα έχτρα όλα τα εξουσιοδοτημένα στο κάνουν αθόρυβο το φρένο με την προσθήκη κάποιων ροδελών (αν δεν κάνω λάθος) εγώ το έκανα φοράω aftermarket τακάκια Loukas και δεν ακούω τίποτα. Τα 30 ευρώ που έδωσα θα τα βγάλω επί 300 στην πορεία! Χαζό ή όχι ισχύει ψάχτε το!
|