![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Το ότι σκούζουν τα φρένα του έχει να κάνει με κάτι ροδέλες που λείπουν οι οποίες σταθεροποιούν τα τακάκια (άλλοι για να αποφύγουν την μαμα εντελώς βάζουν κόλλα)! Το θέμα είναι άλλο φρενάρει με βρεμμένα, ζεσταμένα τακάκια το ίδιο (έστω) καλά με εσένα?
|
|
|||
|
|||
![]()
Πετρο εαν θυμαμε καλα ,Lucas τακακια βαλαμε στην μπουμπου σου ετσι??
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Σωστος Θοδωρη! φιλος μου στη Δραμα που εχει μαγαζι με φρενα, οταν του ειχα παει τα γνησια, επειδη σκουζανε στο φρεναρισμα λιγο πριν ακινητοποιηθει η μηχανη (δοκιμασα τα παντα, καθαριστικα φρενων, ειδικη παστα στην πλατη στο τακακι αλλα τιποτα),για να παρω τα brembo που εμπορευεται, μου ειπε πως τα γνησια ειναι πολυ καλυτερα σε ποιοτητα απο τα brembo! βεβαια λογω του οτι δε μπορουσα να συνεχισω να ακουω το σφυριγμα παρηγγειλα τα ενδιαμεσα τα brembo, με τα οποια ευτυχως σταματησε το σφυριγμα και ησυχασα. απο πλευρας διαρκειας εχουν ακομα αρκετο "ψωμι" μετα τα 10.000 χλμ που εχουν κανει ως τωρα. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]()
Θα αναφερω απλος ενα γεγονος με οτι και αν σημαινει αυτο για τα τακακια που βαζει/προτεινει η BMW:
- Η μηχανη μου εχει 48.000 χλμ, και τα μπροστινα εχουν φθορα που θελει ακομα πολυ να φθασει στην μεση τους. - Του αδελφου μου εχει 63.000 χλμ και δεν εχουν φθασει επισης στο μισο της φθορας τους. Να σκουζουν, να τριζουν, να τσιριζουν, δεν... Τωρα, αλλης εταιρειας τακακια δεν εχω δοκιμασει να σας πω την γνωμη μου, μα σαν ερθει ο καιρος αυτος (που θα αργησει αρκετες δεκαδες χλμ ακομα ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ρε τεο αφρεναριστος πας η εχεις οπως τα λεωφορεια ηλεκτροφρενο?αληθεια δεν εχεις κανει ουτε μια αλλαγη?
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() Νεκτάριε τα μπροστινά δεν τα έχω αλλάξει ποτέ.Τα πίσω τα άλλαξα στα 40.000 χλμ. |
|
|||
|
|||
![]()
φιλαρακι το εχεις εξελιξη πολυ το αθλημα.αντε ρε συ ακομη περιμενω να ανεβειτε,κανονιστε το.
|
|
|||
|
|||
![]()
Μήπως μας έλεγες που έχεις γράψει τα χιλιόμετρα για να έχουμε μια πιο σφαιρική άποψη;
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
R1200 Maintenance DVD | VaGaBond | Τεχνικά θέματα διάφορα | 248 | 18-02-2013 12:38 |
Τακάκια και καλές τιμές | billy_bmw | Τεχνικά θέματα διάφορα | 31 | 06-01-2010 23:20 |
Πωλείτε BMW R1200 GS | Anax | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 4 | 18-11-2009 07:40 |
GS ADV R1200 2010???? | mlock | Νέα μοντέλα BMW | 15 | 27-10-2009 19:35 |
BMW R1200 GSM (M for Machineart) | Alext | Νέα μοντέλα BMW | 9 | 15-06-2009 12:46 |