View Single Post
Παλιό 01-02-2010, 01:06
Carduelis Ο/Η Carduelis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Aug 2009
Περιοχή: Mπραχάμι - Αθήνα
Μoto: Τη "Χιονάτη"
Προεπιλογή Απάντηση: Τους ξεχάσαμε..

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από 1200GS Εμφάνιση μηνυμάτων
[CENTER]

Καθολου ασχετο διοτι εγινε απο εναν ασυνειδητο και πηρε 21 ψυχες ετσι απλα.
Καθημερινα χανονται χιλιαδες ανθρωποι μεγαλοι μικροι απο γρυπες και επιδημιες, και μας εχουν δωσει την εντυπωση οτι μονο ''αυτη'' η γριπη εχει τα πολλα τα θυματα.Ο αριθμος 111 ειναι ασημαντος μπροστα στους τοοοοσους αλλους.
Ολα ηταν θεμα κερδοφοριας απο φαρμακευτικες οπως αναφερθηκε και πιο πανω.
Εγώ θίγω ακριβώς αυτό που περιγραφεις φίλε μου!
Έχουμε επιλεκτική συμπεριφορά μπροστά στο θάνατο. Δεν μας απασχολεί το γεγονός ότι χάνονται άδικα άνθρωποι, αλλά το "σκηνικό" που συμβαίνουν αυτές οι απώλειες!
- Τα 21 παιδιά όπως είπε κι ο Gemara είχαν ένα τραγικό τέλος από έναν ασυνείδητο νταλικιέρη, άρα αξίζουν την συμπάθειά μας (και συμφωνούμε όλοι!).
- Οι 21 που ποδοπατήθηκαν σε ένα ποδοσφαιρικό ματς είχαν επίσης ένα τραγικό τέλος (και εδώ συμφωνούμε όλοι)
- Οι 111 όμως που πέθαναν από τη γρίπη (και όσοι συνεχίζουν να πεθαίνουν) .. καλώς πέθαναν?
Γιατί δεν αξίζουν την συμπόνοια μας?
α/επειδή κάποιες εταιρείες πιθανώς κερδοσκόπισαν με τα εμβόλια ?
β/επειδή μας την έφεραν οι κερατάδες οι επιστήμονες και αντί για 2.111 που μας έταξαν είχαμε μέχρι τώρα μόνο 111?
γ/ αφού σκοτώνουν οι άλλες οι γρίπες ας σκοτώσει κι αυτή, συνηθίσαμε!

Προσπαθώ να πω ότι τραγικός θάνατος είναι ο αδικαιολόγητος θάνατος φίλε μου. Αυτός που θα μπορούσε να αποφευχθεί και δεν τον αποφύγαμε! και ο πιό αποτελεσματικός τρόπος για να αποφύγεις τους θανάτους από επιδημίες μικρές ή μεγάλες εδώ και δεκαετίες είναι μόνο ο εμβολιασμός.
Τόσο αποτελεσματικός μάλιστα ώστε παρά το ότι τα περισσότερα νοσήματα από αυτά που εμβολιαζόμαστε πχ ευλογιά ή πολυομυελίτιδα, δεν προκαλούν πλέον θανάτους, εμείς συνεχίζουμε να εμβολιάζουμε μαζικά τα παιδιά μας και βέβαια κανείς δεν κατηγορεί τις εταιρείες που τα πουλάνε.
Από την άλλη μεριά ο εμβολιασμός παραμένει μια ασπίδα που την προσφέρουν όσοι εμβολιάζονται, όχι μόνο στους εαυτούς τους, αλλά κυρίως στους πιό ευάλωτους του πληθυσμού.
Με αυτή την επιδημία όλα ήταν στραβά από την αρχή!
Εστιάσαμε στον αμφίβολο περίγυρο (εταιρείες, Π.Ο.Υ και συμφέροντα, παρενέργιες και κόστος του εμβολίου κλπ) αλλά όχι στην ουσία που είναι τα θύματα.
Εχω την εντύπωση πως αν τους 111 πχ τους είχε φάει σκυλόψαρο στη Μύκονο θα είχαμε νοιαστεί περισσότερο από το να τους σκοτώσει ένας ιός που προσφέρει κέρδος σε κάποιους..
Reply With Quote