View Single Post
Παλιό 01-02-2010, 21:32
Carduelis Ο/Η Carduelis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Aug 2009
Περιοχή: Mπραχάμι - Αθήνα
Μoto: Τη "Χιονάτη"
Προεπιλογή Απάντηση: Τους ξεχάσαμε..

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Mexicanos Εμφάνιση μηνυμάτων
Φίλε Carduelis βλέπω ότι το παίρνεις πολύ προσωπικά ενώ δεν θα έπρεπε.
Επειδή ούτε εσύ μιλάς με στοιχεία να σου υπενθυμίσω ότι τα θύματα παγκοσμίως από την απλή γρίπη είναι πολύ περισσότερα όπως και από AIDS,####ρια,διάρροια,ιλαρά,πνευμονία όπου για τις 4 προηγούμενες τα εμβόλια και οι κουνουπιέρες είναι πάμφθηνα αλλά εκεί βλέπεις δεν μας δίνουν στοιχεία και δεν ασχολούνται οι δημοσιογράφοι για να ευαισθητοποιηθούμε.
Οπότε φίλε μου μην μένεις στο δέντρο και χάνεις το δάσος.Τα εκατομμύρια νεκροί δεν μας ενδιαφέρουν???

Κοίταξε λίγο το παρακάτω για να δεις γιατί είμαι επιφυλακτικός και όχι κάθετος.
YouTube - ΟΧΙ τρομο-εμβόλια κερδοσκοπικά!

Υ.Γ.1 Σε ποιο σημείο τοποθετούμαι κατά του εμβολίου??
Υ.Γ.2 Η συμβουλή φίλε που θα έδινα σε κάποιον είναι αυτή που θα μου έλεγε ο γιατρός μου και όχι ο κάθε πολιτικός,όπως κι έγινε με τη γυναίκα μου που ήταν έγκυος και γέννησε πριν 18 ημέρες ένα υγιέστατο βρέφος χωρίς εμβολιασμό.

Οι τοποθετήσεις μου είναι κατά του πανικού και όχι κατά του εμβολίου.

Πάντα φιλικά
Φίλε Μεξικάνε επέτρεψέ μου να το παίρνω "προσωπικά" το συγκεκριμένο θέμα μια και έτυχε να νοσηλεύσω πολλά περιστατικά γρίπης στη ΜΕΘ και δυστυχώς κάποια πέθαναν.
- υποχρεωτικά λοιπόν ενημερώνομαι καθημερινά πάνω στο θέμα και φροντίζω να καταθέτω μόνο έγκυρα στοιχεία και ελάχιστες φορές την προσωπική μου άποψη που δεν αφορά και κανέναν.
- προφανώς διαφέρουν οι απόψεις μας για το ποιές είναι οι έγκυρες πηγές στο θέμα αυτό. Το συγκεκριμένο βιντεάκι από το youtube είναι εντελώς παραπλανητικό και δεν αντέχει καν σε κριτική (κορυφαίο σημείο: "τα ξενύχτια έχουν κλείσει σπίτια"!!!). Μπορώ να σου δανείσω και μερικές δεκάδες ακόμα από τη συλλογή μου αν σου προσφέρουν ενημέρωση.
- Για το AIDS, τη ####ρια (ελονοσία), τη διάρροια από E. coli και την πνευμονία δεν υπάρχουν εμβόλια ακόμα και όποιος τα ανακαλύψει θα πάρει Nobel, θα βγάλει έναν σκασμό λεφτά ο ίδιος και φυσικά οι εταιρείες που θα τα παράγουν. Για την ιλαρά το εμβόλιο ήδη υπάρχει και θα το κάνει και το παιδί σου με το καλό όταν σας πει ο παιδίατρος μαζί με κάμποσα άλλα ακόμα. Αν διαβάσεις τις ενδεχόμενες παρενέργειες τους θα σου φανεί λουκουμόσκονη το εμβόλιο της γρίπης.
- Επειδή η ζωή είναι πολύτιμη, ειδικά των μικρών παιδιών, δεν μετριέται με τα στατιστικά νούμερα και τα χρήματα. Η πολιομυελίτιδα στην προ internet εποχή προσέβαλε σχεδόν ανώδυνα τα περισσότερα παιδιά και μόνο στο 0,5% προκαλούσε παράλυση κάτω άκρων. Ωστόσο η ανακάλυψη του εμβολίου ήταν κοσμογονία και κανείς μέχρι και σήμερα δεν διανοήθηκε να το σταματήσει. Φυσικά δεν είναι δωρεάν, το πληρώνουν τα ταμεία και κάποιες εταιρείες "τα κονομάνε".
- Τη συλλογιστική σου "αφού εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι πεθαίνουν από άλλα νοσήματα, τι μας έπιασε ο πόνος για τη νέα γρίπη?" δεν την ασπάζομαι γιατί από αυτήν μπορούμε να προφυλαχτούμε και να προφυλάξουμε και τους γύρω μας (άλλο που όλοι κάνουν την πάπια στο συγκεκριμένο θέμα..). Ευτυχώς δεν την ασπάζονται και όσοι προσπαθούν να αντιμετωπίσουν αρρώστιες που είναι μεν σπάνιες αλλά σκοτώνουν! Για να απολαύσεις το δάσος πρέπει να ασχοληθείς και με το δένδρο.
- Συμφωνώ 1000% μαζί σου πως καλό θα είναι για τα θέματα ατομικής υγείας (και δημόσιας υγιεινής) προτού σερφάρουμε στο internet να ρωτήσουμε και το γιατρό μας. Από εκεί και μετά εφ όσον ενημερωθεί ο καθένας κάνει όπως αγαπά και δεν μας πέφτει λόγος. Οι λάθος τοποθετήσεις συμβάλλουν στον πανικό μέχρι στιγμής και όχι το εμβόλιο.

Φιλικότατα Μεξικάνε και θα χαρώ να ξαναδιαφωνήσω μαζί σου και από κοντά, κανείς μας δεν είναι αλάθητος.

ΥΓ: Εύχομαι ολόψυχα ναναι γερό κι ευτυχισμένο το πιτσιρίκι σας και μακάρι κανένας μας σαν γονιός να μην αντιμετωπίσει προβλήματα υγείας στα παιδιά του..

Last edited by Carduelis; 01-02-2010 at 21:41.
Reply With Quote