View Single Post
Παλιό 05-04-2010, 22:54
Wicked_GS Ο/Η Wicked_GS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: N.Heraklio
Μoto: R1100GS
Προεπιλογή Απάντηση: Και κατι για το επαγγελμα μου "Ιατρικός Επισκέπτης και εργασιακό stress"...

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Mexicanos Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλά δεν είναι κι έτσι ακριβώς...............αν ο ιατρικός επισκέπτης περνά απ'όλα αυτά τι να πουν οι πωλητές όλων των άλλων πολυεθνικών εταιρειών που δραστηριοποιούνται σε πολύ ποιο δύσκολα προιόντα (έντονος ανταγωνισμός προς τον καταμ]ναλωτή και όχι προς αυτόν που θα το πασάρει).
Τι να πουν αυτοί που πρέπει να πουλούν προιόντα μη γνωστά???
Τι να πουν αυτοί που πρέπει να πουλούν αέρα στον τομέα παροχής υπηρεσιών???
\

Καταρχην εσενα δε σου μιλαω γιατι εισαι πνευμα αντιλογιας!!!!
Κατα δευτερον καθε επαγγελμα εχει τις δικες του δυσκολιες απο την καθαριστρια μεχρι τον προεδρο μιας πολυεθνικης και παντα το τονιζω σε καθε συζητηση.
Και τριτον ποιος σου ειπε οτι ολα τα φαρμακα ειναι γνωστα στους γιατρους ή οτι ο γιατρος ειναι ο αμεσος αγοραστης? Ποιος σου ειπε οτι δεν υπαρχει ανταγωνισμος στα φαρμακα. Ενα αντιψυχωσικο φαρμακο για το οποιο εγω ενημερωνω καποια στιγμη ειχε 30 ναι 30 ολοϊδια.(τωρα ευτυχως εμειναν μονο 8). Στην παροχη υπηρεσιων οταν πουλας μια υπηρεσια ξερεις ακριβως τι πουλας, πότε την πουλας και πόσο. Ενω στο επαγγελμα μας ο πωλητης δεν εχει αμεσο αποτελεσμα της δουλειας του. Το κοστος δεν εχει σημασια το ποτε θα γινει η πωληση δεν το ξερεις και το ποσο θα πουλησεις θα το μαθεις μετα απο καιρο. Η εταιρεια μπορει να ξερει τι πουλαει στο συνολο της Ελληνικης αγορας αλλα οι κατα τοπους πωλησεις βγαινουν βαση στατιστικων στοιχειων και οχι των ακριβων πωλησεων. Οι συναδελφοι μου και εγω ομως μετριεμαι με αυτα τα στατιστικα δυστυχως .
Και στην προκειμενη περιπτωση το αρθρο μιλαει για το δικο μου επαγγελμα και τι περιλαμβανει ενα ημερησιο προγραμμα μας.
Το σιγουρο ειναι οτι το εργασιακο στρες ειναι μια "παθηση" πολυ κοινη την σημερων ημερα σε ολους τους κλαδους και κανενας δεν μενει απ'εξω.(σε αυτο μπορω να συμφωνησω μαζι σου) Ακομα και ο συνταξιουχος τα ιδια περναει οταν παιρνει εναν μισθο 3και 60. Ακομα και τα παιδια καιγονται πια απο το διαβασμα!!! (ακομα και ο Mexicanos το εχει καψει απο το πολυ καβαλημα στην μπουμπου του )
Εγω τουλαχιστον εχω εναν μισθο, μηνας μπαινει μηνας βγαινει θα τον παρω(βεβαια με τετοια κριση τιποτα δεν ειναι σιγουρο ακομα και στις φαρμακοβιομηχανιες πιστεψτε με) αλλα λογο του οτι γνωριζω απο τον πατερα μου τι σημαινει να εισαι ελευθερος επιχειρηματιας και το να ερχεται το τελος μηνα και να σκανε επιταγες, προτιμω ολα τα παραπανω!!! χεχεχεχε

(πολυ μου αρεσει οταν υπαρχουν αντιρρησεις γιατι γινεται διαλογος...δεν θα ηταν βαρετο να συμφωνουμε ολοι συνεχεια???)
Reply With Quote