![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλά δεν είναι κι έτσι ακριβώς...............αν ο ιατρικός επισκέπτης περνά απ'όλα αυτά τι να πουν οι πωλητές όλων των άλλων πολυεθνικών εταιρειών που δραστηριοποιούνται σε πολύ ποιο δύσκολα προιόντα (έντονος ανταγωνισμός προς τον καταμ]ναλωτή και όχι προς αυτόν που θα το πασάρει).
Τι να πουν αυτοί που πρέπει να πουλούν προιόντα μη γνωστά??? Τι να πουν αυτοί που πρέπει να πουλούν αέρα στον τομέα παροχής υπηρεσιών??? |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Καταρχην εσενα δε σου μιλαω γιατι εισαι πνευμα αντιλογιας!!!! ![]() Κατα δευτερον καθε επαγγελμα εχει τις δικες του δυσκολιες απο την καθαριστρια μεχρι τον προεδρο μιας πολυεθνικης και παντα το τονιζω σε καθε συζητηση. Και τριτον ποιος σου ειπε οτι ολα τα φαρμακα ειναι γνωστα στους γιατρους ή οτι ο γιατρος ειναι ο αμεσος αγοραστης? Ποιος σου ειπε οτι δεν υπαρχει ανταγωνισμος στα φαρμακα. Ενα αντιψυχωσικο φαρμακο για το οποιο εγω ενημερωνω καποια στιγμη ειχε 30 ναι 30 ολοϊδια.(τωρα ευτυχως εμειναν μονο 8). Στην παροχη υπηρεσιων οταν πουλας μια υπηρεσια ξερεις ακριβως τι πουλας, πότε την πουλας και πόσο. Ενω στο επαγγελμα μας ο πωλητης δεν εχει αμεσο αποτελεσμα της δουλειας του. Το κοστος δεν εχει σημασια το ποτε θα γινει η πωληση δεν το ξερεις και το ποσο θα πουλησεις θα το μαθεις μετα απο καιρο. Η εταιρεια μπορει να ξερει τι πουλαει στο συνολο της Ελληνικης αγορας αλλα οι κατα τοπους πωλησεις βγαινουν βαση στατιστικων στοιχειων και οχι των ακριβων πωλησεων. Οι συναδελφοι μου και εγω ομως μετριεμαι με αυτα τα στατιστικα δυστυχως ![]() Και στην προκειμενη περιπτωση το αρθρο μιλαει για το δικο μου επαγγελμα και τι περιλαμβανει ενα ημερησιο προγραμμα μας. Το σιγουρο ειναι οτι το εργασιακο στρες ειναι μια "παθηση" πολυ κοινη την σημερων ημερα σε ολους τους κλαδους και κανενας δεν μενει απ'εξω.(σε αυτο μπορω να συμφωνησω μαζι σου ![]() ![]() Εγω τουλαχιστον εχω εναν μισθο, μηνας μπαινει μηνας βγαινει θα τον παρω(βεβαια με τετοια κριση τιποτα δεν ειναι σιγουρο ακομα και στις φαρμακοβιομηχανιες πιστεψτε με ![]() (πολυ μου αρεσει οταν υπαρχουν αντιρρησεις γιατι γινεται διαλογος...δεν θα ηταν βαρετο να συμφωνουμε ολοι συνεχεια???) |
|
|||
|
|||
![]()
ΤρελόΙγνάτιε θα συμφωνήσω μαζί σου στις τελευταίες παραγράφους.
Όσο για την πρώτη άστα αυτά βρε κάθαρμα ![]() Ξέρω τι παίζεται από πίσω με τα ανταγωνιστικά φάρμακα και τους γιατρούς με τις προσωπικές τους επιθυμίες. Στην παροχή υπηρεσιών φίλε μου πρέπει να δημιουργήσεις την ανάγκη από το πουθενά.......δεν είναι φάρμακο που ούτως ή άλλως κάποιο θα επιλέξει ο γιατρός ή ο φαρμακοποιός μέσα από το δικό του όφελος. Γιατί φίλε μου πως να το κάνουμε η ασπιρίνη με το ντεπόν κάνουν τα ίδια πράγματα αλλά ο ένας σου δίνει το ένα και ο άλλος το άλλο....... ![]() ![]() Πάντα φιλικά κι εννοείται ότι ως προς το στρες έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα όλοι το τραβάμε...... |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πρόγραμμα για το πώς θα "τηρήσουμε" το αρχείο αποδείξεων της Εφορίας ! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Χρήσιμα | 165 | 09-05-2011 21:06 |
Στην "αγκαλιά" της Τζούλιας το "αυγό του φιδιού" | MARK | Επικαιρότητα | 0 | 13-03-2010 11:45 |
το καινούργιο μου "μηχανάκι" | wet & dirty | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 31 | 05-10-2009 21:39 |
"Όταν αγοράζεις ένα BMW αγόρασε και μία βάρκα για καλό και για κακό" | vtheo | Αυτοκίνητο | 7 | 25-09-2009 14:30 |