View Single Post
Παλιό 22-06-2010, 09:04
napgeo Ο/Η napgeo βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2010
Περιοχή: ΠΡΕΒΕΖΑ
Μoto: HONDA ΝΤ700
Προεπιλογή Απάντηση: αντιμετώπιση προβλημάτων..

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από vasorfa Εμφάνιση μηνυμάτων
Φιλε μου , εκτος απο τα βασικα που προανεφερες, ξεχασες να παρεις μαζι σου και την τυχη σου η κανενα γουρι!!!

απο εμπειριες με αλλα μηχανακια--οταν το μελετας--σου ερχεταται...
οπως ειπες και εσυ δεν ειμαστε και θεοι---και αν τυχει κατι-ετυχε----ακομα θυμαμαι καποιο συγκεκριμενο καλοκαιρι με το παπι..... απο την τσιγγουνια μου να αλλαξω λαστιχο ....αλλαξα 7 σαμπρελες στην Σαντορινη!!!!ημουν τοσο καντεμης----αλλα παρολαυτα και παρολη την ταλαιπωρια----θα την ξαναπέρναγα!!!

δεν θα ξεχασω το βραδυ που με αφησε απο ια με φυρα---ακριβως στην μεση--και οι φουστηδες οι πατριωτες δεν σταματαγαν και σταματησε ενα ---ΑΛΒΑΝΟ---ακριβως οπως ακουτε---ΚΑΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ το παλικαρι......

αν και παω πολλα χρονια δικοπες με μοτο, αυτες οι διακοπες θα μου μεινουν αξεχαστες!!!!

γιαυτο φιλε μου εχε ενα σεττακι βασικα πραγματακια- και απο εκει και περα--με λιγη τυχη ολα θα ειναι κομπλε!!!!
Ωραία τα είπες..Δεν λές στο παληκάρι να πάρει μια honda και να πάει ξέγνιαστος διακοπές. Όταν με το καλό επιστρέψει ξαναγυρνάει στην προτέρα κατάσταση. Το να κουβαλάει τόσα ανταλακτικά μαζί του θέλει φορτηγό
Reply With Quote