![]() |
|
|||||||
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Φιλε μου , εκτος απο τα βασικα που προανεφερες, ξεχασες να παρεις μαζι σου και την τυχη σου η κανενα γουρι!!!
απο εμπειριες με αλλα μηχανακια--οταν το μελετας--σου ερχεταται... οπως ειπες και εσυ δεν ειμαστε και θεοι---και αν τυχει κατι-ετυχε----ακομα θυμαμαι καποιο συγκεκριμενο καλοκαιρι με το παπι..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() απο την τσιγγουνια μου να αλλαξω λαστιχο ....αλλαξα 7 σαμπρελες στην Σαντορινη!!!!![]() ![]() ![]() ημουν τοσο καντεμης----αλλα παρολαυτα και παρολη την ταλαιπωρια----θα την ξαναπέρναγα!!!![]() ![]() ![]() δεν θα ξεχασω το βραδυ που με αφησε απο ια με φυρα---ακριβως στην μεση--και οι φουστηδες οι πατριωτες δεν σταματαγαν και σταματησε ενα ---ΑΛΒΑΝΟ---ακριβως οπως ακουτε---ΚΑΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ το παλικαρι...... αν και παω πολλα χρονια δικοπες με μοτο, αυτες οι διακοπες θα μου μεινουν αξεχαστες!!!! ![]() ![]() ![]() γιαυτο φιλε μου εχε ενα σεττακι βασικα πραγματακια- και απο εκει και περα--με λιγη τυχη ολα θα ειναι κομπλε!!!! |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Η Toyota ανακαλεί 34.000 οχήματα 4x4 σε όλο τον κόσμο λόγω προβλημάτων οδικής συμπερι | MARK | Αυτοκίνητο | 2 | 20-04-2010 21:05 |
| Αλληλεγγύη για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης | MARK | Επικαιρότητα | 4 | 16-03-2010 21:39 |
| Προτάσεις λύσεων... οικονομικών προβλημάτων!!!! | yannis | Χιούμορ | 9 | 05-10-2009 09:54 |