View Single Post
Παλιό 16-03-2009, 23:20
gemara Ο/Η gemara βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Γλυφάδα
Μoto: [Piaggio Vespa P150X] [R26 '56] [R51/3 '54] [R60/2 '66] [R69S '61] [R1200GS]
Cool Απάντηση: ΡΑΝΤΑΡ ΑΝΥΧΝΕΥΣΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ

Γιατί ρε παιδιά τόση επιστήμη για να αποφεύγουμε τα ραντάρ ανίχνευσης ταχύτητας;

Για να μας βλάψουν τα χρησιμοποιούν; Τα χρησιμοποιούν μάλλον για να προστατεύσουν το δημοκρατικό δικαίωμα που έχουμε όλοι μας να κυκλοφορούμε με ασφάλεια και να μην απειλείται η ζωή μας από από τον κάθε ένα που βγάζει τα απωθημένα του στους δημόσιους δρόμους.

Τι σας κάνει να πιστεύετε ότι είναι θεμιτό ή μαγκιά να υπερβαίνετε το όριο ταχύτητας οδηγώντας ανάμεσα στους συνανθρώπους σας; Έχετε δει ποτέ άνθρωπο μες τα αίματα να ξεψυχάει μπροστά στα μάτια σας με εκείνο τον ανατριχιαστικό ρόγχο της τελευταίας εκπνοής; Δυο φορές το έχω δει ζωντανά, μηχανόβιο στη Γλυφάδα και πεζή γυναίκα στου Παπάγου και πάρα πολλές άλλες φορές αντίκρυσα σώματα που είχαν ήδη ξεψυχήσει όταν διερχόμουν και όλα γιατί κάποιος "έτρεχε" πολύ.

Ή νομίζετε ότι εμείς είμαστε μάγκες, ξέρουμε που και πως τρέχουμε και δεν συμβαίνουν αυτά σε μας;

Αν πηγαίνουμε με το όριο, θα μας απασχολήσει ποτέ το θέμα του εντοπισμού μας από ραντάρ;

3 φορές με έχουν "χτυπήσει" ραντάρ στα 28 χρόνια που οδηγάω και είχαν απόλυτο δίκιο, καλά μου έκαναν που μου έκοψαν το πρόστιμο και ίσως να με έχουν προφυλάξει τώρα από χειρότερα που πιθανόν να έκανα αν ήξερα ότι θα παρανομούσα ανενόχλητος. (Τη μια φορά μου έδειξαν και το νούμερο που ανάγραψε το ραντάρ και μουρμούριζα απο μέσα μου: "Για κοίτα ρε, ακριβώς τόσο πήγαινα!!!")

Να εύχεστε να γεμίσει ο τόπος ραντάρ ανίχνευσης ταχύτητας γιατί ο φόβος φιλάει τα έρημα και κυκλοφορούν και τα παιδιά μας εκεί έξω...

Πολύ το χαίρομαι όταν βλέπω τις κάμερες ταχύτητας στο δρόμο ή όταν βλέπω τον αστυνόμο να με σκοπεύει με το doppler όταν περνάω μπροστά του!

Δυστυχώς η πραγματικότητα είναι πολύ χειρότερη από τα βιντεάκια που κυκλοφορούν στο ίντερνετ και ειλικρινά λυπάμαι για όσους από μας έχουν βιώσει παρόμοιες τραγωδίες με γνωστά και συγγενικά τους πρόσωπα είτε γιατί "έτρεχαν" αυτά, είτε γιατί "έτρεχε" κάποιος άλλος και τους στέρησε το αυτονόητο δικαίωμα...

(Τι κακό κι αυτό με τις μανάδες που κρατάνε τα μωρά τους αγκαλιά για να τα "προστατεύσουν"...)

Reply With Quote