02-08-2010, 16:33
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
|
|
Απάντηση: Επιστράτευση των ιδ. φορτηγών & βυτιοφόρων!
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από spot
Ρε φίλε ειλικρινά με νευρίασες τώρα.Δεν θέλω να κάνω τσακωμό αλλά θέλω να σε ρωτήσω.Μήπως είσαι εξωγίηνος;;;;;;;;;.Για ποιά εκατομύρια μιλάς;;;;;;Επειδή είμαστε κάποιοι νυκοκύριδες και φτιάξαμε μια μικρή(πραγματικά μικρή περιουσία) για να περνάμε άνετα;;;;(άνετα και όχι πλουσιοπάροχα)Δουλεύουμε μέρα νύχτα με τον αδερφό μου και τα χέρια μας έχουν φουσκώσει από τις κόλες και τα πνευμόνια μας έχουνε μπουκώσει από τα λούστρα.Είναι κακοήθεια και αισχρό αυτό που λες και απξιώνεις την δουλειά όλων μας.Και στις ρωσίδες και στα μπουζούκια πήγαιναν οι ίδιοι κάθε μέρα.Αυτοί που τα έπαιρναν την γνωστή εικοσαετία.Συν τα κοπρόσκυλα οι συνδικαλιστές και οι γύρω από αυτούς.Για αυτό κουλάρισε λιγάκι και μην βάζεις όλους τους Έλληνες στον ίδιο σκατοντενεκέ.
|
αν νευριασες.......ξυδι!!!!!!!!!!
ειδες πουθενα να λεω το ονομα σου? Εθιξα την επιχειρηση σου?
Μιλαω για άλλους και οχι για κατι σαν κι εσας!!!!!!!!!! Διαβαζε τα ποστ μου καλυτερα και μην ταυτιζεις γεγονοτα με τον εαυτον σου!!!!!!
Μαθε να ακους και να ψαχνεις την πραγματικοτητα που σου παραθετει καποιος πριν βγεις και λαλησεις....προσωποποιημενες λαλακιες!!!
|