Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP
Στο κατω κατω ας ειχαν κανει το κουμαντο τους οταν βγαζανε τα εκατομυρια δρχ (¨η ευρο) και να μην τα τρωνε στα μπουζουκια, στα καζινα και στις Ρωσιδες για να αντεχανε αυτα τα δυσκολα χρόνια!!! Οσο αντεχανε!! Γιατι μην μου πεις οτι ο συναδελφος σου θα πεινασει τωρα που εκλεισε το μαγαζι του!!!!!!
|
Ρε φίλε ειλικρινά με νευρίασες τώρα.Δεν θέλω να κάνω τσακωμό αλλά θέλω να σε ρωτήσω.Μήπως είσαι εξωγίηνος;;;;;;;;;.Για ποιά εκατομύρια μιλάς;;;;;;Επειδή είμαστε κάποιοι νυκοκύριδες και φτιάξαμε μια μικρή(πραγματικά μικρή περιουσία) για να περνάμε άνετα;;;;(άνετα και όχι πλουσιοπάροχα)Δουλεύουμε μέρα νύχτα με τον αδερφό μου και τα χέρια μας έχουν φουσκώσει από τις κόλες και τα πνευμόνια μας έχουνε μπουκώσει από τα λούστρα.Είναι κακοήθεια και αισχρό αυτό που λες και απξιώνεις την δουλειά όλων μας.Και στις ρωσίδες και στα μπουζούκια πήγαιναν οι ίδιοι κάθε μέρα.Αυτοί που τα έπαιρναν την γνωστή εικοσαετία.Συν τα κοπρόσκυλα οι συνδικαλιστές και οι γύρω από αυτούς.Για αυτό κουλάρισε λιγάκι και μην βάζεις όλους τους Έλληνες στον ίδιο σκατοντενεκέ.