02-08-2010, 18:36
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
|
|
Απάντηση: Την Γνώμη σας -- Varadero is Good ?
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ThanDim
Δεν θεωρώ κάτι από αυτά προσβλητικά!!;!!!
|
οι αποψεις διϊστανται!!!!!! Συμβαινει!!!
Απόσπασμα:
Το οτι εσυ είσαι κολλημένος με την μηχανή σου και εμείς με τις δικές μας δεν το θεωρώ κακό! Εσύ;!!!
|
οχι δεν ειναι κακο? ειπα ποτε το αντιθετο???
Απόσπασμα:
Επίσης είναι αστείο να κατακρίνεις το σπίτι κάποιου - ειδικά αν σε φιλοξενεί - με εμφανή σκοπό να διαφημίσεις το δικό σου!
|
Αυτο αστο να το κρινουν αυτοι που τους ανηκει το φορουμ!!!!! Εσυ, σαν ενας ακομη φιλοξενουμενος, δεν μπορεις να κανει υποδειξεις σε εναν αλλο φιλοξενουμενο δηλαδη ομοιου.....βαθμου!!! μπορεις ομως καλλιστα με ΠΜ στον Αντμιν να εκθεσεις τα παραπονα σου ομορφα και ωραια!!
Απόσπασμα:
.....- με εμφανή σκοπό να διαφημίσεις το δικό σου!
Πιο κομψό θεωρείται το να "υπερασπιστείς" το δικό σου αν θιγει! Δε νομίζω να ήταν προσβλητική προς το πρόσωπο σου και αυτή η διαπίστωση.
|
Το αν ''διαφημιζω΄΄ το δικο μου σπιτι.......αν μου βρεις ενα ποστ που να αναφερω οτι το βαραντερο ειναι καλυτερο του GS να μου.....γραψεις!!! Αξιοπιστοτερο ναι......., value for money ναι, καλυτερο ομως οχι!!!! Μην διαστρεβλωνεις τα πραγματα!!!!
[quote=ThanDim;192696]
Και τα απλά μαύρα - σαν αυτά που γράφουμε όλοι μας - μπορούμε να τα διαβάσουμε
ΟΛΟΙ μας...........? οχι ολοι μας!! ο GSmaniac γραφει με κατι σε μωβ ο ARKAS σε μπλε και ο Carduelis σε πρασινα!!!
Απόσπασμα:
Δεν ξέρω τι λένε αυτά που διαβάζεις και παραθέτεις αλλά μέχρι τώρα, με τα 15000 που έδωσα, έζησα εμπειρίες που μάλλον δεν θα τις είχα με 4 χιλιάρικα περισσότερα στην τσέπη...... αξία ΑΝΕΚΤΊΜΗΤΗ!!!
|
Εξαρταται αν ποτε ειχες κατι που να κανει -4000 και τι εκανες με αυτο!!!!!
Αν και μοτοσυκλετα δεν σημαινει μονον ''προπελα'' αλλα και ενα απλο παπι!!!! πας οπουδηποτε, με οτιδηποτε αρκει να το λεει η καρδια σου!!! Και σε πληροφορω οτι η αισθηση κυριως της περιπετειας που αποκομιζεις με κατι τετοιο ειναι Μεγαλειωδης!!!
Σημ. 1980.. εξι παπια C-50 6βολτα μεγαλωμενα σε 72cc ξεκινησαμε για τον γυρο της Β.Ιταλιας μεσα απο επαρχιακους δρόμους. Πατρα-Ανκονα με το mediterannean star!!! Tο θυμασαι? το προλαβες? το εχεις ακουσει? 40 ωρες ταξιδι!!!!!!!!!!!! Γραψαμε 2,500κμ μεσα σε 17 ημερες! Κοιμομασταν? θα αστειευεσαι!! Μονον οδηγουσαμε!!!!! Τρωγαμε? κατι στα ορθια απο τις καντινες!!!! Πηδουσαμε? οι τυχεροι μονον ενα στα πεταχτα εξω απο τα ξενυκταδικα!!! ΟΛΟΙ γυρισαμε με εικονες κι αναμνησεις!!!!!!!!! Αυτη η αξια ναι ειναι ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ!!!!!!
Και σημερα μετα απο 30 χρονια οταν καμια φορα βρισκομαστε και τα λεμε, οχι ολοι γιατι καποιοι ''φυγανε'' νωρις κλαιμε και γελαμε ΜΑΖΙ!!!!! Αυτο να δεις ποσο ανεκτιμητο ειναι!!!!!!!!
Last edited by GeorgeP; 02-08-2010 at 18:47.
|