Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP
Στο παρακατω μηνυμα σου η απαντηση μου
|
Δεν θεωρώ κάτι από αυτά προσβλητικά!!
Το οτι εσυ είσαι κολλημένος με την μηχανή σου και εμείς με τις δικές μας δεν το θεωρώ κακό! Εσύ;
Επίσης είναι αστείο να κατακρίνεις το σπίτι κάποιου - ειδικά αν σε φιλοξενεί - με εμφανή σκοπό να διαφημίσεις το δικό σου! Πιο κομψό θεωρείται το να "υπερασπιστείς" το δικό σου αν θιγει! Δε νομίζω να ήταν προσβλητική προς το πρόσωπο σου και αυτή η διαπίστωση.
Απόσπασμα:
Απο σημερα μωβ!!!!!!!
|
Και τα απλά μαύρα - σαν αυτά που γράφουμε όλοι μας - μπορούμε να τα διαβάσουμε
Απόσπασμα:
η..... "αγάπη", "κλικ", ""απόλαυση" κτλ ειναι καθολα αποδεκτες!! Οπως εχω επισημανει παμπολλες φορες (δεν με διαβαζεις, δεν με διαβαζεις) αυτα δεν ειναι αρκετα για μενα οταν πρέπει να τρεχω καθε τοσο για ανακλησεις, οταν ενας ρελες κανει 140ε και ο οποιος χαλαει, οταν χρειαζομαι δετακια στον πρωτο χωματοδρομο γιατι φευγουν οι βιδες της ζελατινας , κ.λ.π. να μην τα αναφερω ολα..... και οταν δεν ξερω που θα με αφησει!!!!! και ειδικα οταν εχω δωσει 15000-20000ε!!! Στα 11000 του βαραντερο καπου τα αποδεχομαι αν συμβουν, στα 20000 προπελουχα ευρο ομως οχι!!!!!
|
Δεν ξέρω τι λένε αυτά που διαβάζεις και παραθέτεις αλλά μέχρι τώρα, με τα 15000 που έδωσα, έζησα εμπειρίες που μάλλον δεν θα τις είχα με 4 χιλιάρικα περισσότερα στην τσέπη...... αξία ΑΝΕΚΤΊΜΗΤΗ!!!