View Single Post
Παλιό 03-08-2010, 08:50
frits Ο/Η frits βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αχαρνές
Μoto: BMW R1200 GS 2005 YAMAHA TTR 250
Προεπιλογή Απάντηση: Επιστράτευση των ιδ. φορτηγών & βυτιοφόρων!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Xarleas Εμφάνιση μηνυμάτων
Αυτό λέγεται ΚΟΝΩΝΙΚΟΣ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΣ. Αυτό θέλουν (και το πετυχαίνουν). Στρέφεις την 1 ομάδα απέναντι στην άλλη (γιατί χάνουμε την βολή μας) με αυτούς τους ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΥΣ φορτηατζήδες, (που μας βάζουν στην ουρά για βενζίνη) αύριο με τους ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΥΣ ΔΕΗτζίδες (που θα μας κόβουν το ρεύμα) τους ΑΛΗΤΕΣ φαρμακοποιούς (που θα μας αφήσουν να πεθάνουμε χωρίς φάρμακα) κλπ κλπ.... ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΑΔΕΡΦΙΑ......
Το θέμα είναι αν υπάρχει και που οριοθετείτε κάποιο μέτρο σε όλα αυτά, σίγουρα το κράτος ποντάρει στον κοινωνικό αυτοματισμό, αλλά από την άλλη τι αλλάζει τη συμπεριφορά του κράτους (ένας πόλος εξουσίας) απέναντι σε ένα ισχυρό συνδικάτο (άλλος πόλος εξουσίας), εμένα και οι δύο με "πηδάνε". Μέχρι σήμερα τουλάχιστον συνδικαλισμός και κράτος είναι οι 2 όψεις του ίδιου νομίσματος.

Δηλαδή "σφάξε με πασά μου να αγιάσω" κάντε απεργίες και ¨γ@μήστ@" με εμένα τον μεροκαματιάρη ;
γιατί στο τέλος χρησιμοποιούν "εμένα και σένα" παρά την θέλησή μας για να πετύχουν τον σκοπό τους.

Ένα από τα λίγα πράγματα που έμαθα στο σχολείο είναι ότι η ελευθερία μου φτάνει εκεί που "αρχίζει η μύτη" του άλλου, δηλαδή όταν από την απεργία των γιατρών του ΙΚΑ η μάνα μου δεν μπορεί να γράψει τα φάρμακα της και χωρίς αυτά επιβαρύνεται η υγεία της εγώ πρέπει να στηρίζω την απεργία τους ; είναι "βολή" ότι πρέπει να πάρω τα φάρμακά μου;
Όταν από το Μάιο προσπαθώ να κάνω κάποιες εξετάσεις στην μικρή μου και πέφτω πάνω σε "λευκές" απεργίες των γιατρών πρέπει πάλι να πω δε βαριέσαι γαι το καλό μου παλεύουν - αν πίστευα ότι το έκαναν μπορεί να συμφωνούσα - αλλά με έχουν κάνει οι ίδιοι να πιστεύω ότι παλεύουν μόνο για την τσέπη τους σε βάρος μου και όχι μόνο αυτοί.

Last edited by frits; 03-08-2010 at 08:58.
Reply With Quote