GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Επικαιρότητα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 02-08-2010, 16:38
diomiles Ο/Η diomiles βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2010
Περιοχή: Αιγαλεω Αθηνα
Μoto: f650gs
Προεπιλογή Απάντηση: Επιστράτευση των ιδ. φορτηγών & βυτιοφόρων!

Λοιπόν γιώργο οι απαραίτητες εξηγήσεις εδόθησαν τέλος με την αντιπαράθεση όλα καλά.Επίσης έμαθα ότι εκτός απο μερικές ιδιοτροπίες σου είσαι εντάξει άτομο.Τώρα αν θέλεις να κάνουμε κόντρα στίς ιδιοτροπίες δεν έχεις καμμία τύχη θα σε κερδίσω.
Reply With Quote
Παλιό 02-08-2010, 16:43
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από spot Εμφάνιση μηνυμάτων
Το έχεις παρακάνει.Τα ξέρεις ΟΛΑ και έχεις για όλους παραδείγματα.Άμα είναι έτσι και εγώ θα βγώ να πω οτι ολοι οι γιατροί είναι φακελάκιδες.Έχω να σου πωωωωωωωωω παραδείγματαααααααα ..... (ψέματα είναι.Δεν έχω παραδείγματα.Μόνο από την φαντασία μου θα τα βγάλω.Αναπόδειχτα και φαντασιόπλικτα)
Αντιθετως ΕΓΩ που ΤΑ ΞΕΡΩ ΟΛΑ εχω να σου πω ονοματα, νοσοκομεια και life style καποιων γιατρων!!!! Αλλα οχι δημοσια!! Εχω να σου πω ποσο μου στοιχισε η 3μηνη νοσηλεια του πατερα μου σε δημοσιο Νοσοκομειο απο πνευμονια!! Ουτε καν χειρουργειο!!! θελεις??? το αντεχεις?????

Φιλε μου, η ζωη του καθε ανθρωπου μετριεται ως εξης
  1. ¨η εισαι 40 χρονων κι εχεις ζησει 40 χρόνια ¨η
  2. εισαι 40 χρονων κι ειναι σαν να εχεις ζησει 60 χρόνια!!!
Εσυ που ανηκεις?

Σημ. Οταν αρχισεις και δουλευεις στα 15 (12 ωρα) πηγαινοντας ταυτοχρονα νυκτερινο, συναμα τελειωνεις το 6ταξιο γυμνασιο και συνεχιζεις να δουλευεις (τα 12ωρα) πηγαινοντας σε επαγγελματικη σχολη απο την οποια καταφερνεις να πας με υποτροφια να σπουδασεις στο εξωτερικο (μηχανικος αεροσκαφων-μηχανολογια) συνεχιζοντας να δουλευεις κι εκει, γυρνας πισω και συνεχιζεις να δουλευεις και φτανεις στο σημερα με 30 χρόνια εργασιας (με ενσημα, υπηρξαν κι αλλα ανευ ενσημων λογω νεαρου της ηλικιας) και μενεις χωρις δουλεια με οικογενεια και παιδι ελα να μου πεις ποσα ξερεις εσυ και ποσα ξερω εγω!!!!!
Σημειωσε και ολα αυτα μεχρι σημερα που ειμαι 47 ετων!!!!!!!
Reply With Quote
Παλιό 02-08-2010, 16:44
Senior Member

Απόσπασμα:
Και αυτά είναι φαντασιόπλιχτα και ψέματα.Έχουν γίνει αλλά σε βαθμό πολύ μικρό.Μήπως έχεις και εδώ παραδείγματα;;;;;
Τα ειπα παραπανω δεν τα διαβασες????
Reply With Quote
Παλιό 02-08-2010, 16:49
Senior Member

Απόσπασμα:
Κύριε ξερόλα.Ποιές ακριβώς ώρες να κάνουμε την δεύερη δουλειά ;;;;;;
Την ώρα που κοιμόμαστε;;;;;
Μήπως εσύ είσαι διπλοθεσίτης ;;;;;Και για να αντέχεις να κάνεις δεύτερη δουλειά σημαίνει οτι στην πρώτη τα ξύνεις και πας στην δεύτερη για να τα ξαναξύσεις.
Ας σου απαντησουν αυτοι που ειναι εμποροι και κανουν ηδη δυο δουλειες απο αυτο εδω το φορουμ!!!!!

Εγω διπλοθεσιτης?? χα, χα ας γελασω!!!!! αν με παρακολουθουσες θα εβλεπες οτι ειμαι απολυμενος απο τον ιδιωτικο τομεα και ανεργος τους τελευταιους 4,5 μηνες! Με οικογενεια!!! Εσυ???????
Reply With Quote
Παλιό 02-08-2010, 17:01
Senior Member

Απόσπασμα:
Και επειδή για όλους έχεις μια απάντηση για να τους κατηγορήσεις(φορτηγατζήδες εμπόρους κ.λ.π) για πες μας τι δουλειά κάνεις και ΠΟΣΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ για να σε κρίνουμε και εμείς. Γενικέ κριτή των πάντων.
Πολυ ευχαριστως αγαπητε μου!!!!

μεχρι που απολυθηκα στις 19/03/10 επαιρνα 3,300 μικτα Χ14 μισθους!! εκ των οποιων
ΙΚΑ 300 Χ14 (ασφαλιστικο ταμειο)
ΤΑΝΠΥ 150 Χ14 (επικουρικο ασφαλιστικο ταμειο)
ΟΓΑ 50 Χ14
φορο μισθωτων υπηρεσιων 600 Χ14

ητοι 3300 Χ14= 46200
μειον
ΙΚΑ 300Χ14= 4200
ΤΑΝΠΥ 150Χ14= 2100
ΟΓΑ 50χ14= 700
ΦΜΥ= 8400

ΣΥΝΟΛΟ: 46200 - (4200+2100+700+8400)= 30800 τον χρονο!!!!
σημειωσε οτι τα παραπανω ειναι ΜΕΤΑ απο 30 χρονια ενσημουμενης εργασιας!! Ουτε μερα χαμενη απο 15 χρονων πλην στρατου!!!!

Για πες μου εσυ λοιπόν σαν επαγγελματιας (αν εισαι) ποσες αποδιξεις εχεις κοψει και τι ΦΠΑ εχεις πληρωσει????????? Εσυ......που ζητας τα δικια σου απο τους κυβερνωντες εκοψες ολες τις απποδιξεις και κατεβαλες ολον τον ΦΠΑ συμφωνα με τον τζιρο της επιχειρησης σου!!! Προσεχε τι θα πεις διοτι εδω μεσα υπαρχουν πολλοι επαγγελματιες!!! ακομη κι εγω ο αντιπαθης εχω συζυγο επαγγελματια!!!!!!!!!! ξερω ακριβως τι μου γινεται!!!!!!!!

Last edited by GeorgeP; 02-08-2010 at 17:04.
Reply With Quote
Παλιό 02-08-2010, 17:13
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από diomiles Εμφάνιση μηνυμάτων
Λοιπόν γιώργο οι απαραίτητες εξηγήσεις εδόθησαν τέλος με την αντιπαράθεση όλα καλά.Επίσης έμαθα ότι εκτός απο μερικές ιδιοτροπίες σου είσαι εντάξει άτομο.Τώρα αν θέλεις να κάνουμε κόντρα στίς ιδιοτροπίες δεν έχεις καμμία τύχη θα σε κερδίσω.
Ετσι σας θελω ΟΛΟΥΣ!!!!!! Αξιους συζητητες που πατε και απο την μια και απο την άλλη ακρη, αναρωτιεστε ''.....ρε λες να ΄ναι κι ετσι?'' και δεν βλέπετε κοντοφθαλμα στο ενα μετρο κρινοντας εξ ιδιων (και καθ' όλα άξιους εαυτους σας) ολους τους άλλους!!!!
Reply With Quote
Παλιό 03-08-2010, 00:14
frits Ο/Η frits βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Αχαρνές
Μoto: BMW R1200 GS 2005 YAMAHA TTR 250

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
Πολυ ευχαριστως αγαπητε μου!!!!

μεχρι που απολυθηκα στις 19/03/10 επαιρνα 3,300 μικτα Χ14 μισθους!! εκ των οποιων
ΙΚΑ 300 Χ14 (ασφαλιστικο ταμειο)
ΤΑΝΠΥ 150 Χ14 (επικουρικο ασφαλιστικο ταμειο)
ΟΓΑ 50 Χ14
φορο μισθωτων υπηρεσιων 600 Χ14

ητοι 3300 Χ14= 46200
μειον
ΙΚΑ 300Χ14= 4200
ΤΑΝΠΥ 150Χ14= 2100
ΟΓΑ 50χ14= 700
ΦΜΥ= 8400

ΣΥΝΟΛΟ: 46200 - (4200+2100+700+8400)= 30800 τον χρονο!!!!
σημειωσε οτι τα παραπανω ειναι ΜΕΤΑ απο 30 χρονια ενσημουμενης εργασιας!! Ουτε μερα χαμενη απο 15 χρονων πλην στρατου!!!!

Για πες μου εσυ λοιπόν σαν επαγγελματιας (αν εισαι) ποσες αποδιξεις εχεις κοψει και τι ΦΠΑ εχεις πληρωσει????????? Εσυ......που ζητας τα δικια σου απο τους κυβερνωντες εκοψες ολες τις απποδιξεις και κατεβαλες ολον τον ΦΠΑ συμφωνα με τον τζιρο της επιχειρησης σου!!! Προσεχε τι θα πεις διοτι εδω μεσα υπαρχουν πολλοι επαγγελματιες!!! ακομη κι εγω ο αντιπαθης εχω συζυγο επαγγελματια!!!!!!!!!! ξερω ακριβως τι μου γινεται!!!!!!!!

Καλά ρε Γιώργο με 30.000 το χρόνο και έχεις VARADERO.

Πραγματικός σοσιαλιστής.

Φϊλε χαλάρωσε πάντως λίγο, οι γενικεύσεις που κάνεις σε βάζουν απέναντι σε πολύ κόσμο και ο κόσμος σήμερα έχει οργή.
Σίγουρα υπάρχουν ατομικές ευθύνες σε όλους, αλλά οι ευθύνες του κράτους χθεσινού και σημερινού είναι πολύ μεγαλύτερες.

Κατά κάποιο τρόπο έχω περάσει από την θέση των φορτηγατζήδων δώδεκα χρόνια πριν όταν ο Αρσένης κατήργησε την επετηρίδα και έστειλε στο κάδο των αχρήστων ένα πτυχίο, έξοδα φοίτησης σε άλλη πόλη για 4 χρόνια με οικονομική αιμορραγία της οικογένειας, και ένα προσωπικό και οικογενειακό προγραμματισμό 15 ετών (1984-1999).
Και όπως έδειξε η μέχρι τώρα ιστορία για να εξυπήρετήσει και να δημιουργήσει μία νέα πελατεία (ΑΣΕΠΙΤΩΝ, Αναπληρωτών κ.λ.π)

Οι παλιότεροι θα θυμούνται ίσως το ξύλο που είχε πέσει κατά τον πρώτο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ για εκπαιδευτικούς, όταν σου πέρνουν την μπουκιά από το στόμα είτε έχεις δίκιο είτε άδικο γίνεσαι αγρίμι και ξεσπάς επί δικαίων και αδίκων, αυτοί είμαστε (και δεν εννοώ μόνο τους έλληνες).

Δηλαδή αν εσύ ήσουν οδηγός θα πήγαινες σήμερα να δώσεις την άδεια σου έτσι απλά χωρίς να σκέφτεσαι ότι από αυτή θα μπορούσες να ζήσεις αξιοπρεπώς την οικογένεια σου και να εξασφαλίσεις το μέλλον του παιδιού σου;

Το κράτος είναι αυτό που φτιάχνει τους κανόνες κάθε παιχνιδιού και οι κανόνες αυτοί πρέπει να έχουν συνέχεια και λογική και όταν αλλάζουν αυτό να γίνεται με ομαλό τρόπο και να μην δημιουργούν αδικίες.

Last edited by frits; 03-08-2010 at 00:18.
Reply With Quote
Παλιό 03-08-2010, 01:56
Xarleas Ο/Η Xarleas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2010
Περιοχή: Άλιμος
Μoto: H-D Road King 1450cc

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από frits Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλά ρε Γιώργο με 30.000 το χρόνο και έχεις VARADERO.

Πραγματικός σοσιαλιστής.

Φϊλε χαλάρωσε πάντως λίγο, οι γενικεύσεις που κάνεις σε βάζουν απέναντι σε πολύ κόσμο και ο κόσμος σήμερα έχει οργή.
Σίγουρα υπάρχουν ατομικές ευθύνες σε όλους, αλλά οι ευθύνες του κράτους χθεσινού και σημερινού είναι πολύ μεγαλύτερες.

Κατά κάποιο τρόπο έχω περάσει από την θέση των φορτηγατζήδων δώδεκα χρόνια πριν όταν ο Αρσένης κατήργησε την επετηρίδα και έστειλε στο κάδο των αχρήστων ένα πτυχίο, έξοδα φοίτησης σε άλλη πόλη για 4 χρόνια με οικονομική αιμορραγία της οικογένειας, και ένα προσωπικό και οικογενειακό προγραμματισμό 15 ετών (1984-1999).
Και όπως έδειξε η μέχρι τώρα ιστορία για να εξυπήρετήσει και να δημιουργήσει μία νέα πελατεία (ΑΣΕΠΙΤΩΝ, Αναπληρωτών κ.λ.π)

Οι παλιότεροι θα θυμούνται ίσως το ξύλο που είχε πέσει κατά τον πρώτο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ για εκπαιδευτικούς, όταν σου πέρνουν την μπουκιά από το στόμα είτε έχεις δίκιο είτε άδικο γίνεσαι αγρίμι και ξεσπάς επί δικαίων και αδίκων, αυτοί είμαστε (και δεν εννοώ μόνο τους έλληνες).

Δηλαδή αν εσύ ήσουν οδηγός θα πήγαινες σήμερα να δώσεις την άδεια σου έτσι απλά χωρίς να σκέφτεσαι ότι από αυτή θα μπορούσες να ζήσεις αξιοπρεπώς την οικογένεια σου και να εξασφαλίσεις το μέλλον του παιδιού σου;

Το κράτος είναι αυτό που φτιάχνει τους κανόνες κάθε παιχνιδιού και οι κανόνες αυτοί πρέπει να έχουν συνέχεια και λογική και όταν αλλάζουν αυτό να γίνεται με ομαλό τρόπο και να μην δημιουργούν αδικίες.
Αυτό λέγεται ΚΟΝΩΝΙΚΟΣ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΣ. Αυτό θέλουν (και το πετυχαίνουν). Στρέφεις την 1 ομάδα απέναντι στην άλλη (γιατί χάνουμε την βολή μας) με αυτούς τους ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΥΣ φορτηατζήδες, (που μας βάζουν στην ουρά για βενζίνη) αύριο με τους ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΥΣ ΔΕΗτζίδες (που θα μας κόβουν το ρεύμα) τους ΑΛΗΤΕΣ φαρμακοποιούς (που θα μας αφήσουν να πεθάνουμε χωρίς φάρμακα) κλπ κλπ.... ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΑΔΕΡΦΙΑ......
Reply With Quote
Παλιό 03-08-2010, 02:21
Carduelis Ο/Η Carduelis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Aug 2009
Περιοχή: Mπραχάμι - Αθήνα
Μoto: Τη "Χιονάτη"

Εκεί καταντήσαμε!
Στη ζητιανιά είμαστε σαν κράτος και κάνουμε τεμενάδες σε κάθε τοκογλύφο που μας δανείζει. Βέβαια στην ουσία όλοι φταίμε για το χάλι της πατρίδας μας (ΟΧΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΜΩΣ) είτε γιατί βολευόμασταν από τα ψίχουλα που έπεφταν από το τραπέζι της εξουσίας, είτε γιατί βλέπαμε και δεν μιλάγαμε, είτε γιατί τελικά δεν αντιδρούσαμε ποτέ.
Νομίζω πως αυτό που ήθελε το "κράτος" και οι δανειστές μας το κατάφεραν ήδη πολύ καλά: Ο καθένας μας με τεντωμένο δάχτυλο να δείχνει το διπλανό του και να λέει "Εσύ φταίς που περνάω άσχημα!"
Ιδιωτικοί υπάλληλοι εναντίον Δημοσίων, ελεύθεροι επαγγελματίες εναντίον μισθωτών, μικροιδιοκτήτες εναντίον μεγαλοιδιοκτητών κοκ.
Είναι δυνατόν να πιστεύει κανείς οτι ένα κράτος που έχει καταστρέψει το δημόσιο τομέα δεν θα έχει κάνει το ίδιο και στον ιδιωτικό; αν παίζει με σημαδεμένη τράπουλα στο δημόσιο γιατί να είναι τίμιο και αξιόπιστο στον ιδιώτη;
Από την άλλη υπάρχει έστω ένας εδώ μέσα που να μην πιστεύει οτι το πράγμα έπιασε πάτο; σε οποιονδήποτε επαγγελματικό κλάδο και αν ανήκει; οτι πρέπει επιτέλους να αλλάξουν σχεδόν όλα; και δυστυχώς υπό πίεση;
Το ερώτημα είναι αν έχουμε τη θέληση ή τη δυνατότητα να αλλάξουμε νοοτροπίες σαν άτομα και σαν κοινωνία γιατί αυτό που βλέπουμε σαν οικονομική κρίση δεν είναι μόνο πρόβλημα διαχείρισης χρημάτων και ισολογισμών αλλά κυρίως πρόβλημα παιδείας και κοινωνικής συνοχής.
Το ξέρω οτι ακούγεται μαλακισμένα "δασκαλίστικο", αλλά πιστεύω πως πρώτα πιάσαμε πάτο σαν κοινωνία και μετά σαν οικονομία..
Reply With Quote
Παλιό 03-08-2010, 06:40
ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ's Avatar
ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ Ο/Η ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Μoto: R 1200 GS ADV - R 1200 RT - X9 500 EVO - VESPA 200E '86

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Carduelis Εμφάνιση μηνυμάτων
Από την άλλη υπάρχει έστω ένας εδώ μέσα που να μην πιστεύει οτι το πράγμα έπιασε πάτο;

Εγώ πιστεύω, πως ακόμα ΔΕΝ πιάσαμε πάτο ..... έχει κι άλλη κατηφόρα .....
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης