View Single Post
Παλιό 16-08-2010, 12:01
Captain_Andreas Ο/Η Captain_Andreas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2010
Περιοχή: Athens
Μoto: BMW R1200 GS
Προεπιλογή Απάντηση: Τον "πάτησαν" με το αυτοκίνητο, γιατί μίλαγε Ελληνικά !

Στο 2 και το 3 διαφωνώ τα μάλα. Επιπλέον στο ποιού συνέχεια είμαστε, το θέμα είναι απλό, είμαστε συνέχεια εκείνου που μάθαμε σπουδάσαμε, μιλάμε και πιστεύουμε. Ό,τι άλλο είναι εκ του πονηρού. Όπως επίσης και εκ του πονηρού είναι η προσπάθεια συνδυασμού των Αρβανιτών με τους Αλβανούς... πιο πολλά εδώ ...Αναφορικά με το περιβάλλον που αναφέρεις να σου θυμίσω πλείστες όσες προσπάθειες που έκανε το κράτος και κατά κύριο λόγο η Τ.Α. (μέχρι και σπίτια τους έδωσε) στους Ρομά (γύφτους, αθίγγανους όπως θέλετε πείτε το) οι οποίοι αφού τα πλιατσικολόγισαν όχι μόνο τα εγκατέλειψαν αλλά ζήτησαν και αποζημίωση από το κράτος για υποτιθέμενες ζημιές... Φυσικά κανείς δεν έστειλε το παιδί του σχολείο...
Μια βόλτα από τα σχολεία των Καλυβίων Αττικής, θα σας πείσει για το ποιόν των εκει Αλβανικών οικογενειών (χωρίς να θέλω να το γενικεύσω αλλά βλέπε περιπτώσεις ξύλου μαθητών "εδώ είναι Αλβανία ρε" κλπ ωραία)
Επίσης ειδικά για τους γέιτονες σε παραπέμπω σε καθημερινές δημοσιεύσεις περιστατικών και ειδικότερα εδώ και το τελευταίο καραμπινάτο με τον Αγ. Παντελεήμονα που οι Αλβανοί την ημέρα της εορτής του Αγίου έστελναν τα παιδιά τους να ουρήσουν έξω στις σκάλες του Ναού γελώντας και απειλώντας "είμαστε 3,500 Αλβανοί εδώ τι θα κάνετε;"
Επιπλέον επειδή τα Τοπωνύμια δεν είναι ένδειξη γενετικής αλλοίωσης του Ελλαδικού πλυθησμού θα ήταν καλή και μια ματία εδώ
Επειδή τυγχάνει να έχω οικογένεια στις ΗΠΑ θα ήθελα να σου πω πως δεν ξέρω τι και που έχεις μάθει αλλά η πλειοψηφία των εκεί Ελλήνων εσιτάτορες κι έμποροι έγιναν σαφώς και κάποιο κομμάτι (όπως σε κάθε κοινωνική ομάδα εξ άλλου) είχε παραβατική συμπεριφορά αλλά δεν νομίζω να είχε καμμία σχέση με την εδώ ανεξέκγκτη κατάσταση...

Πάντα φιλικά
Reply With Quote