GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Επικαιρότητα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 16-08-2010, 11:51
ntinopoulos Ο/Η ntinopoulos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: NIKEA-PIREAS
Μoto: 1200gs
Προεπιλογή Απάντηση: Τον "πάτησαν" με το αυτοκίνητο, γιατί μίλαγε Ελληνικά !

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Carduelis Εμφάνιση μηνυμάτων
Η μετανάστευση είναι αναγκαία συνέπεια της παγκοσμιοποίησης της φτώχειας και των κοινωνικών ανισοτήτων. Παλιότερα ήταν οι Αμερικάνοι και οι Αυστραλοί, προχτες είμασταν εμείς, χθες οι Αλβανοί, σήμερα οι Ισλανδοί κοκ.
Δεν υπάρχει λαός που κάποια στιγμή δεν υπήρξε μετανάστης όπως και δεν υπάρχουν μετανάστες όμορφοι, πλούσιοι, μορφωμένοι και χορτάτοι.
υπαρχουν ομως αξιοπρεπεις μεταναστες!
Υποχρέωση των πιο εύπορων λαών να εξασφαλίζουν τις συνθήκες εργασίας, διαβίωσης και νομιμότητας των μεταναστών που τους προκύπτουν.
συμφωνω απολυτα!
Eπειδή μας κολακεύει να πιστεύουμε οτι τάχα είμαστε απευθείας απόγονοι του Μέγα Αλέξανδρου και του Σοφοκλή ξεχνάμε εύκολα:
μμμμ!##### στα μουτρα μας!
1. οτι στην ουσία είμασταν μέχρι πρόσφατα λαός μεταναστών και μάλιστα λόγω εμφύλιου και φτώχειας. Πιθανά όπως πάνε τα οικονομικά μας να ξαναγίνουμε πάλι μετανάστες.
ηδη συμβαινει αυτο!
2. Οτι ο μετανάστης (λαθραίος ή νόμιμος) συνήθως εξαναγκάζεται από τις συνθήκες να μεταναστεύσει και οχι για να κάνει πλιάτσικο.
3. Την ευθύνη για τα δικαιώματα αλλά και τις ευθύνες των μεταναστών τα έχει κατά κύριο λόγο το κράτος που τους υποδέχεται. Αυτό βάζει νόμους και κανόνες διαβίωσης σεβαστά από όλους, ντόπιους και ξένους. Αν πιστεύει κανείς οτι οι Έλληνες μετανάστες τον προηγούμενο αιώνα δεν είχαν εγκληματικότητα στις χώρες που πήγαν να του στείλω τα αντίστοιχα αρχεία. Το περιβάλλον γεννά την εγκληματικότητα και όχι η ράτσα. Οι Έλληνες στις χώρες όπου προόδευσαν έγινε γιατί ενσωματώθηκαν με σωστό τρόπο (ελληνικά σχολεία, εκκλησίες, έλληνες δάσκαλοι, σύλλογοι κλπ), θα ανεχόσασταν κάτι τέτοιο για τους Αλβανούς πχ στη χώρα μας;
4. Οτι στα 400 χρόνια που ζήσαμε με Τούρκους και Αλβανούς αποκτήσαμε μπόλικο από το DNA τους. Μια ματιά στα τοπονύμια και μόνο αρκεί για να καταλάβει κανείς πόσο αρβανίτικο αίμα κυλάει μέσα μας.
5. οτι ο τελευταίος παπάρας που πίστευε στην ανωτερότητα της φυλής του ή της φάρας του και στην κατωτερότητα των υπολοίπων απλά αιματοκύλησε τον κόσμο με δυό παγκόσμιους πολέμους.
δεν ειναι θεμα ανωτεροτητας η κατωτεροτητας,ειναι θεμα σεβασμου και αξιοπρεπειας!
εγω ξερω οτι οι ελληνες που πηγαιναν στο εξωτερικο δουλευαν σαν τα σκυλια με τις οικογενειες τους και ο κανονας λεει οτι πολυ μικρος αριθμος εξ αυτων ειχε αναπτυξει παραβατικη δραση!βεβαια συνεβαινε αυτο που πολυ σωστα εγραψες περι ομαλης και ελεγχομενης ενταξης τους στο συστημα αλλα μη βαζουμε στο ιδιο τσουβαλι τους τοτε ελληνες μεταναστες με τους αλβανους...!
Reply With Quote
Παλιό 16-08-2010, 12:01
Captain_Andreas Ο/Η Captain_Andreas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2010
Περιοχή: Athens
Μoto: BMW R1200 GS

Στο 2 και το 3 διαφωνώ τα μάλα. Επιπλέον στο ποιού συνέχεια είμαστε, το θέμα είναι απλό, είμαστε συνέχεια εκείνου που μάθαμε σπουδάσαμε, μιλάμε και πιστεύουμε. Ό,τι άλλο είναι εκ του πονηρού. Όπως επίσης και εκ του πονηρού είναι η προσπάθεια συνδυασμού των Αρβανιτών με τους Αλβανούς... πιο πολλά εδώ ...Αναφορικά με το περιβάλλον που αναφέρεις να σου θυμίσω πλείστες όσες προσπάθειες που έκανε το κράτος και κατά κύριο λόγο η Τ.Α. (μέχρι και σπίτια τους έδωσε) στους Ρομά (γύφτους, αθίγγανους όπως θέλετε πείτε το) οι οποίοι αφού τα πλιατσικολόγισαν όχι μόνο τα εγκατέλειψαν αλλά ζήτησαν και αποζημίωση από το κράτος για υποτιθέμενες ζημιές... Φυσικά κανείς δεν έστειλε το παιδί του σχολείο...
Μια βόλτα από τα σχολεία των Καλυβίων Αττικής, θα σας πείσει για το ποιόν των εκει Αλβανικών οικογενειών (χωρίς να θέλω να το γενικεύσω αλλά βλέπε περιπτώσεις ξύλου μαθητών "εδώ είναι Αλβανία ρε" κλπ ωραία)
Επίσης ειδικά για τους γέιτονες σε παραπέμπω σε καθημερινές δημοσιεύσεις περιστατικών και ειδικότερα εδώ και το τελευταίο καραμπινάτο με τον Αγ. Παντελεήμονα που οι Αλβανοί την ημέρα της εορτής του Αγίου έστελναν τα παιδιά τους να ουρήσουν έξω στις σκάλες του Ναού γελώντας και απειλώντας "είμαστε 3,500 Αλβανοί εδώ τι θα κάνετε;"
Επιπλέον επειδή τα Τοπωνύμια δεν είναι ένδειξη γενετικής αλλοίωσης του Ελλαδικού πλυθησμού θα ήταν καλή και μια ματία εδώ
Επειδή τυγχάνει να έχω οικογένεια στις ΗΠΑ θα ήθελα να σου πω πως δεν ξέρω τι και που έχεις μάθει αλλά η πλειοψηφία των εκεί Ελλήνων εσιτάτορες κι έμποροι έγιναν σαφώς και κάποιο κομμάτι (όπως σε κάθε κοινωνική ομάδα εξ άλλου) είχε παραβατική συμπεριφορά αλλά δεν νομίζω να είχε καμμία σχέση με την εδώ ανεξέκγκτη κατάσταση...

Πάντα φιλικά
Reply With Quote
Παλιό 16-08-2010, 12:37
ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ's Avatar
ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ Ο/Η ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Μoto: R 1200 GS ADV - R 1200 RT - X9 500 EVO - VESPA 200E '86

Με αφορμή oρισμένες απόψεις που εκφράσθηκαν.....

..... θέλω να πω τα εξής .....

Οι απόψεις κ η κριτική μου,

είναι ακριβώς ίδια.

Θα καταδικάσω τακτικές κ συμπεριφορές,

με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Είτε είναι Έλληνες, είτε είναι απ’ την Ζουαζιλάνδη …..

Το ίδιο καυστικός (αν μου επιτρέπετε τον όρο),

ήμουν και για τους ομοεθνείς μας κυνηγούς, τσομπάνηδες ή βλάκες,

που κρέμασαν τα σκυλιά για παραδειγματισμό.

Το ίδιο καυστικός,

ήμουν και για τους ομοεθνείς μας «μπράβους» Ροδίτες.

Τότε προ διετίας, όταν για ασήμαντο λόγο,

δολοφόνησαν τον Αυστραλό τουρίστα.

Σ’ αυτήν βέβαια την περίπτωση, ήταν ανεγκέφαλοι μπράβοι εγκληματίες,

ενώ στην τωρινή πρόκειται,

για εν ψυχρώ, αποφασισμένους, ρατσιστές δολοφόνους (δεν αναφέρω την εθνικότητά τους, γιατί θα μπορούσαν να ήταν κ απ’ την Ζουαζιλάνδη).

Άλλωστε, έτσι τα χαρακτήρισε κ ο ίδιος ο Πρωθυπουργός τους:

Απόσπασμα:
Στην ανακοίνωσή του ο κ. Μπερίσα αναφέρει: «Η σκόπιμη δολοφονία ενός ανθρώπου, σε κάθε περίπτωση, είναι ένα απαίσιο και καταδικαστέο έγκλημα.

»Πρόκειται για πράξη ακραίου και τυφλού φανατισμού. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει Αλβανός που να μην γνωρίζει ότι η κοινότητα που ζει σ΄ αυτή την πόλη είναι δίγλωσση και αυτό όχι σήμερα, αλλά και από 100 και 200 χρόνια πριν.

….να εκφράσω για μία ακόμα φορά στην οικογένεια τα συλλυπητήρια, διότι είναι μια απαίσια πράξη να δολοφονείς κάποιον που επιστρέφει στο σπίτι του. Είναι μια πράξη βάρβαρη»
Λοιπόν μην αποπροσανατολιζόμαστε,

κ υποστηρίζουμε ρατσιστικές δολοφονίες ΑΝΘΡΩΠΩΝ,

με το να αυτομαστιγωνόμαστε κ να αυτοαποκαλούμεθα ρατσιστές ….

Στο συγκεκριμένο thread παρατίθενται γεγονότα που συνέβησαν προ 5 ημερών

κ δεν κρίνουμε την μεταναστευτική πορεία κ πολιτική των Ελλήνων ή των Ζουαζιλανδιανών ….

.
Reply With Quote
Παλιό 16-08-2010, 12:43
manosamos Ο/Η manosamos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Nov 2009
Περιοχή: ΠΕΡΑΜΑ-ΑΕΚΑΡΑ
Μoto: Varadero 1000 CBR 600F4 Honda C70 6V

Μερικες ενστασεις.
Ξερει κανεις ποσο κοστιζει σε ενα μεταναστη να ερθει στην χωρα μας?
Εξαρτατε,απο λιγα χιλιαρικα(συρια-παλαιστινη,ιρακ) μεχρι και 15000 ευρω το ''κεφαλι'' απο την Κινα που ειναι και πιο κακρυα.
Τουλαχιστον οι Κινεζοι εχουν το αβανταζ οτι ερχομενοι,ευκολα θα κανουν μαγαζι και θα ξεπληρωσουν την μαφια(η οποια τους στηνει και το μαγαζι-χωρις χρηματα!!!!!!)
Πριν λιγες μερες Πακιστανοι σκοτωσαν ομοεθνη τους επειδη δεν τους πληρωνε....τα εισητηρια εισοδου..
Πιος ειναι αραγε αυτος που κινητοποιει τοσο μεγαλο κινημα μουσουλμανων-βρητε το.
Απλα σε λιγα χρονια με τους ρυθμους εισοδου θα ειμαστε μειονοτητα στον τοπο μας.
Υπαρχουν αραγε Ελληνες που επωφελουνται απο αυτη την κατασταση?
Ναι,οι δικηγοροι κατ αρχας που τα αρπανε χοντρα για τα χαρτια....
Επισης οι καθε ειδους ιδιοκτητες χαμοσπιτου(αντι να το κατεδαφισουν βαζουν μεσα 50 μεταναστες και να ενα καλο νοικι)
Καποιοι αλλοι? Βεβαιως-οι καθε λογης εργοδοτες.
Πληροφοριακα,το μεροκαμματο μου Ν/Ε ζωνη ειναι 73 ευρω.
Οι εργοδοτες ομως παιρνουν 2,5 Αλβανους-Ρωσσους-Ρουμανους στην δικη μου τιμη...
Παρε λοιπον τον κοινωνικο σου αποκλεισμο,μεινε ανεργος στο σπιτι σου και κλεισε το στομα σου ρατσιστη....
Τωρα αν ημουν και εγω βολεμενος πχ,αν ειχα φιλησει καμμια κατουρημενη ποδια και ειχα διοριστει στην Ολυμπιακη πχ. ισως να ημουν πιο θετικος στους μεταναστες,τωρα δεν με παιρνει.
Απο εσας που μιλατε ποιος εχει δουλεψει στο εξωτερικο?
Και Γερμανια εχω κανει και Ολλανδια και πιστεψτε με ουτε και αυτοι ειναι ανοικτοι στους μεταναστες-απλα τους ανεχωνται.
Συναδελφοι πριν ενα ετος,αρχη της οικονομικης κρισης εφυγαν αρων-αρων απο την Ισπανια,γιατι στο ναυπηγειο απελυαν κοσμο και οι Ελληνες...παρεμεναν και αυτο εξοργισε τους Ισπανους(ευρωπαικη ενωση σου λεει).
Αντιμετωπιση ρατσιστικη ειχα και εγω απο ορισμενους στην Ολλανδια,μεχρι που καταλαβαν οτι ειμαι Ελληνας και αλλαξε η συμπεριφορα τους 180 μοιρες.
Φιλοι μου,το να εχεις ρατσιστικες τασεις ή συμπεριφορα,ειναι αμεσα εξαρτωμενο απο την κοινωνικη ομαδα που ανοικεις.
Ποσοι απο εσας εχετε μαγαζι με ρουχα και βαρατε μυγες βλεπετε με θετικο ματι τους Κινεζους,που συν της αλλης δεν κοβουν και αποδειξη.......
Και κατι για το τελος.
Ο Ελληνας ναι,πηγε μεταναστης αλλα ποιον ενοχλησε?
Τον Ινδιανο Απατσι των ΗΠΑ,ή μηπως τον Αβοριγινα της Αυστραλιας,γιατι ολοι οι υπολυποι ειναι μεταναστες,απο ευρωπη-ασια.
Οι ιθαγενεις εξολοθρευτηκαν απο αυτους που διδασκουν πολιτισμο σημετρα.
Να πεις την Γερμανια που ηταν ομοιογεννης πληθυσμος,ναι.
Αλλα και εκει πηγαν ολοι ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΙ οχι μπατε σκυλοι αλλεστε.
Μιας και μιλανε μερικοι για τσουβαλιασμα,παρτε στοιχεια στο που εγκληματει η καθε φυλλη εδω.
48 Αλγερινους συλλαβανε πριν μερες για διαρρυξεις,οι Ρουμανοι ειναι σπεσιαλιστες πορτοφολλαδες,οι Αλβανοι εκτελει ο ενας τον αλλο στην Αθηνα,οι Γεωργιανοι εκτελουν συμβολαια......
Αυτο συμαινει οτι ΟΛΟΙ ειναι ετσι?
Οχι βεβαια,αλλα πριν 25 χρονια γινοταν πρωτοσελιδο η ληστεια στην τραπεζα,τωρα ειναι 2 ληστειες την ημερα και ουτε στα ψιλα γραμματα των εφημεριδων δεν μπαινει.
Δικαιωμα εχει ο καθενας να θελει και να συμπονει τους μεταναστες,δικαιωμα εχει και ο αλλος να μην τους θελει.
Στο τελος τελος δεν θα περασουμε και Ιερα Εξεταση,επειδη εχουμε αλλη αποψη..........
Reply With Quote
Παλιό 16-08-2010, 12:44
frits Ο/Η frits βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Αχαρνές
Μoto: BMW R1200 GS 2005 YAMAHA TTR 250

Διαβάστε και την άλλη όψη του νομίσματος, τα άκρα είναι πάντα επικίνδυνα και δημιουργούν φανατισμό που αν μην τι άλλο δε βοηθάει πρώτα από όλα τους συμπατριώτες μας στην Βόρεια Ήπειρο.

Να ξεκαθαρίσω ότι το αναρτώ για να φανεί ο φανατισμός που υπάρχει και σε καμία περίπτωση δεν συμφωνώ με τα παρακάτω γραφόμενα.

Αντιγραφή από "Ιndymedia"
Έχουν κυκλώσει τους μετανάστες και μάλλον περιμένουν περιπολικά να τους προσάγουν στο τμήμα, δεν κατάλαβα τον λόγο ακριβώς που επικαλούνται οι μπάτσοι γιατί δεν είδα απ΄την αρχή το σκηνικό. Πάντως οι μετανάστες κάθονται ήσυχα και πίνουν τον καφέ τους, αυτό άλλωστε τους φώναζε και ο ένας απ΄αυτούς που διαμαρτύρετο. Πρέπει να είναι Αλβανοί, δεν είναι καθόλου προκλητικοί οι άνθρωποι, αντίθετα με τους μπάτσους που πουλάνε μαγκιά. Ο ένας μάλιστα, ο πιο χοντρο####### έλεγε με εμετικό στυλάκι σ έναν άλλο επίσης χοντρό####: "Έπρεπε νάχα το Αλβανικό διαβατήριο του (διαμαρτυρόμενου εννοείται) και ξέρεις τότε ποιά θά ταν η θέση του; Ανοικτά της Κέρκυρας και μέσα..). Δυστυχώς δεν είχα ούτε χρόνο, ούτε και το κινητό μαζί μου να τραβήξω την σκηνή. Στο καφενείο εκτός απ΄ τους μετανάστες κάθονταν μόνο κάτι λίγοι παππούδες, οι οποίοι είχαν παγώσει στις θέσεις τους. Τα καθήκια της ΔΙΑΣ και της ΔΕΛΤΑ, έχουν ξεσαλώσει στην άδεια πόλη. Βγάζουν όλα τα κόμπλεξ τους, (μεταξύ των άλλων και εκείνο του δημόσιου υπάλληλου, που εργάζεται αναγκαστικά όταν οι άλλοι λείπουν διακοπές), πάνω στους μετανάστες και σε όποιον άλλο θεωρούν αδύναμο. Σκουπίδια, κοντός ψαλμός αλληλούια, τα λέμε...

το "έπος" της Κέρκυρας

Τα υπονοούμενα περί Κέρκυρας ξεκίνησαν από μια ρατσιστική ράδιο-αρβύλα( που κυκλοφόρησαν οι βατραχάνθρωποι του λιμενικού. Με αφορμή κάποιες εγκληματικές ενέργειες αλβανικών συμμοριών με πλεούμενα στην Κέρκυρα, οι "ηρωικοί" βάτραχες του λιμενικού ισχυρίζονται ότι έπνιξαν εκατόμβες αλβανών. Κατα πόσο αληθεύει το σκηνικό δεν μπορούμε να το ξέρουμε. Το σίγουρο είναι ότι κυκλοφορεί σαν ανέκδοτο στους ρατσιστικούς κύκλους, γι αυτό και τα υπονοούμενα. Είναι γεγονός πάντως ότι στην Αδριατική θάλασσα επικρατεί καθεστώς ασυδοσίας όπου πειρατές διαφόρων εθνικοτήτων συναγωνίζονται τους κρατικούς κακοποιούς από ελλάδα, ιταλία και αλλού σε αγριότητες και εγκλήματα.

Με όσα γραφτεί θα συμφωνήσω μόνο στην παθητική στάση του ελληνικού κράτους στο διηνεκές, αν κάτι τέτοιο είχε γίνει στην Θράκη, σήμερα θα τρέχαμε. Από αυτό όμως εώς το να έχουμε ρατσιστικά σχόλια έχει τεράστια απόσταση.

Μην ξεχνάμε ότι μόλις το 1956 περφέραμε σαν λαός θριαμβευτικά παλουκομένα κεφάλια στο Σύνταγμα. εμείς οι πολιτισμένοι...
Είμαστε οι ίδιοι που βρωμίζουμε και καίμε το τόπο μας (οι φταίνε για αυτό πάλι οι αλβανοί).
Ο λαός αυτός έζησε και εξελίχθηκε επί πολλά χρόνια σε ένα κλειστό και απολυταρχικό καθεστώς από τα χειρότερα που έχει δει ο κόσμος που καμία αξία δεν έδινε στην ανθρώπινη ζωή, χρειάζονται χρόνο όπως και εμείς άλλωστε για να γίνουμε πιό "άνθρωποι".
Είμαι από αυτούς που πιστεύουν ότι για να γίνεις καλύτερος πρέπει να ξέρεις και να αναγνωρίζεις τα ελαττώματά σου.

Και μία ταπεινή "παρατήρηση" νομίζω ότι έναν τέτοιο θέμα δεν προσφέρετε σε καμία περίπτωση για χιούμορ έστω και "μαύρου" αν τουλάχιστον σκοπός του ποστ ήταν ένα "είδος" φόρου τιμής στον νεκρό και όχι μία ευκαιρία για αντιπαράθεση επιπέδου ποδοσφαιρικών ομάδων

Last edited by frits; 16-08-2010 at 13:01.
Reply With Quote
Παλιό 16-08-2010, 13:14
frits Ο/Η frits βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Αχαρνές
Μoto: BMW R1200 GS 2005 YAMAHA TTR 250

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από manosamos Εμφάνιση μηνυμάτων
Μερικες ενστασεις.
Ξερει κανεις ποσο κοστιζει σε ενα μεταναστη να ερθει στην χωρα μας?
Εξαρτατε,απο λιγα χιλιαρικα(συρια-παλαιστινη,ιρακ) μεχρι και 15000 ευρω το ''κεφαλι'' απο την Κινα που ειναι και πιο κακρυα.
Τουλαχιστον οι Κινεζοι εχουν το αβανταζ οτι ερχομενοι,ευκολα θα κανουν μαγαζι και θα ξεπληρωσουν την μαφια(η οποια τους στηνει και το μαγαζι-χωρις χρηματα!!!!!!)
Πριν λιγες μερες Πακιστανοι σκοτωσαν ομοεθνη τους επειδη δεν τους πληρωνε....τα εισητηρια εισοδου..
Πιος ειναι αραγε αυτος που κινητοποιει τοσο μεγαλο κινημα μουσουλμανων-βρητε το.
Απλα σε λιγα χρονια με τους ρυθμους εισοδου θα ειμαστε μειονοτητα στον τοπο μας.
Υπαρχουν αραγε Ελληνες που επωφελουνται απο αυτη την κατασταση?
Ναι,οι δικηγοροι κατ αρχας που τα αρπανε χοντρα για τα χαρτια....
Επισης οι καθε ειδους ιδιοκτητες χαμοσπιτου(αντι να το κατεδαφισουν βαζουν μεσα 50 μεταναστες και να ενα καλο νοικι)
Καποιοι αλλοι? Βεβαιως-οι καθε λογης εργοδοτες.
Πληροφοριακα,το μεροκαμματο μου Ν/Ε ζωνη ειναι 73 ευρω.
Οι εργοδοτες ομως παιρνουν 2,5 Αλβανους-Ρωσσους-Ρουμανους στην δικη μου τιμη...
Παρε λοιπον τον κοινωνικο σου αποκλεισμο,μεινε ανεργος στο σπιτι σου και κλεισε το στομα σου ρατσιστη....
Τωρα αν ημουν και εγω βολεμενος πχ,αν ειχα φιλησει καμμια κατουρημενη ποδια και ειχα διοριστει στην Ολυμπιακη πχ. ισως να ημουν πιο θετικος στους μεταναστες,τωρα δεν με παιρνει.
Απο εσας που μιλατε ποιος εχει δουλεψει στο εξωτερικο?
Και Γερμανια εχω κανει και Ολλανδια και πιστεψτε με ουτε και αυτοι ειναι ανοικτοι στους μεταναστες-απλα τους ανεχωνται.
Συναδελφοι πριν ενα ετος,αρχη της οικονομικης κρισης εφυγαν αρων-αρων απο την Ισπανια,γιατι στο ναυπηγειο απελυαν κοσμο και οι Ελληνες...παρεμεναν και αυτο εξοργισε τους Ισπανους(ευρωπαικη ενωση σου λεει).
Αντιμετωπιση ρατσιστικη ειχα και εγω απο ορισμενους στην Ολλανδια,μεχρι που καταλαβαν οτι ειμαι Ελληνας και αλλαξε η συμπεριφορα τους 180 μοιρες.
Φιλοι μου,το να εχεις ρατσιστικες τασεις ή συμπεριφορα,ειναι αμεσα εξαρτωμενο απο την κοινωνικη ομαδα που ανοικεις.
Ποσοι απο εσας εχετε μαγαζι με ρουχα και βαρατε μυγες βλεπετε με θετικο ματι τους Κινεζους,που συν της αλλης δεν κοβουν και αποδειξη.......
Και κατι για το τελος.
Ο Ελληνας ναι,πηγε μεταναστης αλλα ποιον ενοχλησε?
Τον Ινδιανο Απατσι των ΗΠΑ,ή μηπως τον Αβοριγινα της Αυστραλιας,γιατι ολοι οι υπολυποι ειναι μεταναστες,απο ευρωπη-ασια.
Οι ιθαγενεις εξολοθρευτηκαν απο αυτους που διδασκουν πολιτισμο σημετρα.
Να πεις την Γερμανια που ηταν ομοιογεννης πληθυσμος,ναι.
Αλλα και εκει πηγαν ολοι ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΙ οχι μπατε σκυλοι αλλεστε.
Μιας και μιλανε μερικοι για τσουβαλιασμα,παρτε στοιχεια στο που εγκληματει η καθε φυλλη εδω.
48 Αλγερινους συλλαβανε πριν μερες για διαρρυξεις,οι Ρουμανοι ειναι σπεσιαλιστες πορτοφολλαδες,οι Αλβανοι εκτελει ο ενας τον αλλο στην Αθηνα,οι Γεωργιανοι εκτελουν συμβολαια......
Αυτο συμαινει οτι ΟΛΟΙ ειναι ετσι?
Οχι βεβαια,αλλα πριν 25 χρονια γινοταν πρωτοσελιδο η ληστεια στην τραπεζα,τωρα ειναι 2 ληστειες την ημερα και ουτε στα ψιλα γραμματα των εφημεριδων δεν μπαινει.
Δικαιωμα εχει ο καθενας να θελει και να συμπονει τους μεταναστες,δικαιωμα εχει και ο αλλος να μην τους θελει.
Στο τελος τελος δεν θα περασουμε και Ιερα Εξεταση,επειδη εχουμε αλλη αποψη..........
Ρε φίλε, αν αυτό ήταν το αρχικό σου ποστ εγώ δεν θα έλεγα τίποτα, περιγραφείς μία πραγματικότητα, αλλά από αυτό εώς τους χαρακτηρισμούς που δίνεις και την γενίκευση που κάνεις υπάρχει μία διαφορά και ξέρεις για μένα το να σιωπήσω είναι σαν να συμφωνώ μαζί σου.
Reply With Quote
Παλιό 16-08-2010, 13:29
manosamos Ο/Η manosamos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Nov 2009
Περιοχή: ΠΕΡΑΜΑ-ΑΕΚΑΡΑ
Μoto: Varadero 1000 CBR 600F4 Honda C70 6V

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από frits Εμφάνιση μηνυμάτων
Ρε φίλε, αν αυτό ήταν το αρχικό σου ποστ εγώ δεν θα έλεγα τίποτα, περιγραφείς μία πραγματικότητα, αλλά από αυτό εώς τους χαρακτηρισμούς που δίνεις και την γενίκευση που κάνεις υπάρχει μία διαφορά και ξέρεις για μένα το να σιωπήσω είναι σαν να συμφωνώ μαζί σου.
Και ομως και η γενικευση εχει μια αληθεια μεσα.
Πες μου τι εγκληματικοτητα εχουν στην χωρα οι Κινεζοι,οι Πακιστανοι,οι Πολωνοι,οι πολιτες Ε.Ε
Μηδαμινη,εως λιγοστη.
Ποση συμμετοχη στην εγκληματικοτητα εχουν οι Αλβανοι-Ρουμανοι-Σουδανοι-Γεωργιανοι.....αρκετα μεγαλη αναλογικα του πληθυσμου τους.
Εγω δεν μπορω να κανω στατιστικη,ουτε ελεγχο νομιμοτητας στους μεταναστες και αφου και το κρατος μου ειναι αναπηρο και δεν θελει να με προστατεψει,ναι εγινα επιφυλακτικος απεναντι τους και ναι τους τσουβαλιαζω σχεδον ολους.
Sad but true
Reply With Quote
Παλιό 16-08-2010, 13:49
Captain_Andreas Ο/Η Captain_Andreas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2010
Περιοχή: Athens
Μoto: BMW R1200 GS

eglimatikotita.blogspot
Crimes On Air

Τα πιο πάνω προσφέρονται για στατιστική
Reply With Quote
Παλιό 16-08-2010, 13:49
aeriko Ο/Η aeriko βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2009
Περιοχή: Αθήνα
Μoto: R 1200 GS

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από manosamos Εμφάνιση μηνυμάτων
Και ομως και η γενικευση εχει μια αληθεια μεσα.
Πες μου τι εγκληματικοτητα εχουν στην χωρα οι Κινεζοι,οι Πακιστανοι,οι Πολωνοι,οι πολιτες Ε.Ε
Μηδαμινη,εως λιγοστη.
Ποση συμμετοχη στην εγκληματικοτητα εχουν οι Αλβανοι-Ρουμανοι-Σουδανοι-Γεωργιανοι.....αρκετα μεγαλη αναλογικα του πληθυσμου τους.
Εγω δεν μπορω να κανω στατιστικη,ουτε ελεγχο νομιμοτητας στους μεταναστες και αφου και το κρατος μου ειναι αναπηρο και δεν θελει να με προστατεψει,ναι εγινα επιφυλακτικος απεναντι τους και ναι τους τσουβαλιαζω σχεδον ολους.
Sad but true
Χύμα και τσουβαλάτα που λέμε!!!!
Reply With Quote
Παλιό 16-08-2010, 14:08
Carduelis Ο/Η Carduelis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Aug 2009
Περιοχή: Mπραχάμι - Αθήνα
Μoto: Τη "Χιονάτη"

Ο φανατισμός πάντως, συμφωνώ απόλυτα με τον Frits, είναι κακός σύμβουλος σε όλα!

Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης