Απάντηση: VARADERO '07 Ο Ανταγωνιστης του GS!
Η κουβέντα τελικά είναι για το μκ1
δεν μπορεί να μου πει κανείς λοιπών, ότι το μκ1 σε αφήνει στο δρόμο ή ότι είναι επικίνδυνο να σε ρίξει κάτω μόνο του
η συμβίωσή μου μετά από 10 ολόκληρα χρόνια και 140.000 χλμ στο κοντέρ σε παντός εδάφους, δρόμους και μέρη , και servαροντας τη μόνος μου ,μου λέει ότι
το misfire χωρίς να επέμβεις στη μηχανή, το συνηθίζεις (και μη μου πείτε ότι υπάρχει μηχανή που δεν προσαρμόζεσαι στα οδηγικά της) και λύνεις το πρόβλημα ,μη κάνοντας ξερογκαζιές , έχω να το δώ από τους πρώτους μήνες κατοχής μου και χωρίς ποτέ να έχω κάνει συγχρονισμό .
Ανορθωτής και τρόμπα
Άλλαξα ανορθωτή στα 80.000χλμ με πιο ενισχυμένο που δίνει η χόντα και δεν ξανά ασχολήθηκα
Τρόμπα τι να πώ ….. ο άλλος αγόρασε μεταχειρισμένο μκ1 και μετά από 2 χρόνια συνειδητοποίησε ότι το πήρε χωρίς τρόμπα το μηχανάκι και κυκλοφορούσε γεφυρωμένος … τι να λέμε τώρα …
Κατά τα άλλα επιδόσεις , φρένα , φόρτωμα , προστασία από αέρα , έχει όσα ακριβώς χρειάζεται ένας ταξιδευτής, όποιος θέλει μόστρα και τεχνολογία παίρνει κάτι άλλο όχι varadero , και καλά θα κάνει , μαζί του !!!
Όσο για τα bmw … επίσης μαθαίνεις να ζεις με αυτό και όταν δεις (αν δεις )να γίνετε επικίνδυνο, πρέπει να το αλλάζεις (αυτό ισχύει για όλους μας ).
Γενικούρες, το ξέρω …. αλλά αυτή είναι η ουσία !!!
|