GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Μοτοσυκλέτα > Γενικά - Μοτοσυκλέτα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 19-08-2010, 09:59
Arkas Ο/Η Arkas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: Νέα Σμύρνη - Αθήνα
Μoto: R 1200 RT - R 1200 GS Adventure - KTM 640 Adventure - beverly 500 ie
Προεπιλογή Απάντηση: VARADERO '07 Ο Ανταγωνιστης του GS!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GregoryA Εμφάνιση μηνυμάτων
Το βαρα πράγματι κοστίζει τόσο γιατί οπως είπες αξίζει τόσο, τιμια πράγματα!!! Το GS είναι οχι τίμιο, με αυτή την τιμή!! Περιμένω πολύ παραπάνω με τόσο χρήμα που κοστίζουν, από τις βλάβες και τα προβλήματα του!!!! Μην μου πει κανένας σας ότι δεν ισχύει γιατί το ομολογεί η ιδια εταιρεία δια στόματος του προεδρου της με την υπόσχεση του ότι θα βελτιωθεί η κατάσταση.
Για κάτσε Γρηγόρη!
(btw καλωσόρισες στην παρέα μας!)
τόσοι κάτοχοι εδώ μέσα και όχι μόνον,
που δεν έχουν αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα
τί να πουν!!!
Reply With Quote
Παλιό 19-08-2010, 10:07
manosamos Ο/Η manosamos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Nov 2009
Περιοχή: ΠΕΡΑΜΑ-ΑΕΚΑΡΑ
Μoto: Varadero 1000 CBR 600F4 Honda C70 6V

Απόσπασμα:
Το βαρα πράγματι κοστίζει τόσο γιατί οπως είπες αξίζει τόσο, τιμια πράγματα!!! Το GS είναι οχι τίμιο, με αυτή την τιμή!! Περιμένω πολύ παραπάνω με τόσο χρήμα που κοστίζουν, από τις βλάβες και τα προβλήματα του!!!! Μην μου πει κανένας σας ότι δεν ισχύει γιατί το ομολογεί η ιδια εταιρεία δια στόματος του προεδρου της με την υπόσχεση του ότι θα βελτιωθεί η κατάσταση.
Καλως ηλθες Γρηγορη στο GS forum
Γιατι μπερδευεις το ''χαλαει'' με την εξελιξη?
Εδω οι Ιταλοι προσφερουν ρυθμιση χαρτογραφισης-ιπποδυναμης στο multistrada,οι Γερμανοι σου βαζουν το ESA,ολοι φορανε οτι καλυτερο προσφερει η τεχνολογια ενω η Χοντα το χαβα της,abs 15 χρονια μετα απο τους αλλους καιοδικη συμπεριφορα 10ετιας του 80(μιλαω για το δικο μου ΜΚ1).
Σε καποιους Γρηγορη δεν παιζει ρολλο αν χαλαει κατι(αν τελικα χαλαει),αλλα το τι ευχαριστηση παιρνεις απο αυτο που οδηγας...
Reply With Quote
Παλιό 19-08-2010, 10:08
GregoryA Ο/Η GregoryA βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2009
Περιοχή: Mytilene,Lesvos
Μoto: Honda ST1300 Pan European

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Arkas Εμφάνιση μηνυμάτων
Για κάτσε Γρηγόρη!
(btw καλωσόρισες στην παρέα μας!)
τόσοι κάτοχοι εδώ μέσα και όχι μόνον,
που δεν έχουν αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα
τί να πουν!!!
Το διόρθωσα Αρκας, οχι σε όλους και πάντα, ομως οι βλάβες λίγες ή πολλές όπως λές δεν δικαιολογούν με τίποτα το κόστος, με τίποτα. Μακάρι κανένας να μην αντιμετωπίζει προβλήματα μεγάλα, αλλά γνωρίζω αρκετούς και αυτό μόνο ψυχολογικά σε τρομάζει. Να δίνεις δηλαδη τόσο χρήμα και να λές θα είμαι από αυτούς που δεν θα πάθω!!!!

Last edited by GregoryA; 19-08-2010 at 10:14.
Reply With Quote
Παλιό 19-08-2010, 10:13
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από manosamos Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλως ηλθες Γρηγορη στο GS forum
Γιατι μπερδευεις το ''χαλαει'' με την εξελιξη?
Εδω οι Ιταλοι προσφερουν ρυθμιση χαρτογραφισης-ιπποδυναμης στο multistrada,οι Γερμανοι σου βαζουν το ESA,ολοι φορανε οτι καλυτερο προσφερει η τεχνολογια ενω η Χοντα το χαβα της,abs 15 χρονια μετα απο τους αλλους καιοδικη συμπεριφορα 10ετιας του 80(μιλαω για το δικο μου ΜΚ1).
Σε καποιους Γρηγορη δεν παιζει ρολλο αν χαλαει κατι(αν τελικα χαλαει),αλλα το τι ευχαριστηση παιρνεις απο αυτο που οδηγας...
Σε μένα φίλε που είμαι από επαρχία παιζει τεράστιο ρόλο αν χαλάει κάτι, για άλλους είναι θέμα επιλογής που το σέβομαι απόλυτα αλλά να σκάσω 15-19000 € για να ευχαριστιέμαι αν ευχαριστιέμαι, ασχέτως αξιοπιστίας θα πάνε αλλού οι Γερμανοί!!!
Reply With Quote
Παλιό 19-08-2010, 10:24
Senior Member

Απόσπασμα:
Σε μένα φίλε που είμαι από επαρχία παιζει τεράστιο ρόλο αν χαλάει κάτι, για άλλους είναι θέμα επιλογής που το σέβομαι απόλυτα αλλά να σκάσω 15-19000 € για να ευχαριστιέμαι αν ευχαριστιέμαι, ασχέτως αξιοπιστίας θα πάνε αλλού οι Γερμανοί!!!
Σου ξεφευγει κατι.
Εδω μεσα εχει ατομα που πηγανε με GS το Nord Kaap,αλλοι πηγανε Κωνστ/λη πριν 2 μηνες,ιταλια,Ελβετια Ιορδανια αλλοι.
Με μηχανημα που ''χαλαει'' δεν ξανοιγεσε να πας τοσο μακρυα Γρηγορη.
Reply With Quote
Παλιό 19-08-2010, 10:25
gepol Ο/Η gepol βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: Athens
Μoto: Honda ST 1300 Pan European

Μιας και αναφέρονται όλες οι "σχολές" εδώ. Βλέπω πως οι ιταλοί είναι οι πιο θαρραλέοι με την τεχνολογία, ακολουθούμενοι απο τους Γερμανους και τελευταίοι οι Ιάπωνες.

Αυτό που θέλω να πώ και είναι ενα πράγμα που δεν ξέρω αν με λυπεί η με παραξενεύει είναι η πολιτική/στρατηγική των Ιαπώνων. Ξεκίνησαν με το φτηνο να μπουν στην αγορά, συνέχισαν με το αξιόπιστο για να κρατήσουν την θέση τους και τώρα τι?

Βλέπουμε κάτι τρελές ανακλήσεις βλέπουμε παροχές (2000000 χρόνια εγγύηση κλπ). αναρωτιέμαι που πάνε. Να μην σας πώ πόσο μετάνιωσα που πήρα το υβριδικό το Honda.

Αν πάρουμε την μοτοσυκλέτα, η ποιότητα έχει φθήνει σε τραγικό βαθμό, η τεχνολογία έχει φρενάρει (και δεν θέλω να ακούσω περί C-ABS διότι δεν αγοράζεις φρένα - μοτό αγοράζεις). H Honda λοιπόν έχει μείνει πίσω με κάτι αψυχολόγητα μηχανάκια αποτυχίες πχ Τransalp, DN1, VFR1200(ναι το θεωρώ αποτυχημένο πριν καν βγει στην αγορά).

Τι συμβαίνει άραγε? Η παγκόσμια κριση??
Reply With Quote
Παλιό 19-08-2010, 10:33
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gepol Εμφάνιση μηνυμάτων
Μιας και αναφέρονται όλες οι "σχολές" εδώ. Βλέπω πως οι ιταλοί είναι οι πιο θαρραλέοι με την τεχνολογία, ακολουθούμενοι απο τους Γερμανους και τελευταίοι οι Ιάπωνες.

Αυτό που θέλω να πώ και είναι ενα πράγμα που δεν ξέρω αν με λυπεί η με παραξενεύει είναι η πολιτική/στρατηγική των Ιαπώνων. Ξεκίνησαν με το φτηνο να μπουν στην αγορά, συνέχισαν με το αξιόπιστο για να κρατήσουν την θέση τους και τώρα τι?

Βλέπουμε κάτι τρελές ανακλήσεις βλέπουμε παροχές (2000000 χρόνια εγγύηση κλπ). αναρωτιέμαι που πάνε. Να μην σας πώ πόσο μετάνιωσα που πήρα το υβριδικό το Honda.

Αν πάρουμε την μοτοσυκλέτα, η ποιότητα έχει φθήνει σε τραγικό βαθμό, η τεχνολογία έχει φρενάρει (και δεν θέλω να ακούσω περί C-ABS διότι δεν αγοράζεις φρένα - μοτό αγοράζεις). H Honda λοιπόν έχει μείνει πίσω με κάτι αψυχολόγητα μηχανάκια αποτυχίες πχ Τransalp, DN1, VFR1200(ναι το θεωρώ αποτυχημένο πριν καν βγει στην αγορά).

Τι συμβαίνει άραγε? Η παγκόσμια κριση??
100% συμφωνω Γιωργο
Reply With Quote
Παλιό 19-08-2010, 10:42
gepol Ο/Η gepol βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: Athens
Μoto: Honda ST 1300 Pan European

...βέβαια μιλάω για την Honda, δεν έχω ασχοληθεί τόσο με τις άλλες ιαπωνικές, και ίσως λάθος μου.
Reply With Quote
Παλιό 19-08-2010, 11:30
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από manosamos Εμφάνιση μηνυμάτων
Σου ξεφευγει κατι.
Εδω μεσα εχει ατομα που πηγανε με GS το Nord Kaap,αλλοι πηγανε Κωνστ/λη πριν 2 μηνες,ιταλια,Ελβετια Ιορδανια αλλοι.
Με μηχανημα που ''χαλαει'' δεν ξανοιγεσε να πας τοσο μακρυα Γρηγορη.
Και με ποδήλατο, παπί, σκούτερ εχουν γυρίσει τον κόσμο, τι πάει να πεί αυτό. Αλοίμονο αν δεν ταξιδεύουν τα παιδιά. Εχω φίλους με GS και σέβομαι απόλυτα την επιλογή τους οπως και αυτή την δική μου. Ομως 19.000 € για μια μηχανή τέτοια δεν δίνω. Θεωρώ ότι η διαφορά τιμής δεν είναι ανάλογη της ποιότητας, προσφοράς και παρουσίας, απλά πράγματα μην το παιδεύεις, ειναι προσωπική άποψη, δεν είναι υποχρεωτικό να συμφωνείς!!! Αυριο, μεθαύριο δεν ξέρω τι επιλογή θα κάνω, το μαρκετιγκ της Χοντα στις μηχανές είναι για γέλια αλλά θεωρώ ότι η ποιότητα τους παραμένει καλή!! Ειδομεν!!!!
Και να ξέρεις οτι με στεναχωρεί πολύ όταν ακούω για βλάβες μηχανών ανεξαρτήτου μάρκας. Καταλαβαίνω τον πόνο, την ταλαιπωρία και το σπάσιμο των ιδιοκτητών, η μοτοσικλέτα είναι ενα από τα ωραιοτερα πράγματα σε αυτόν τον κόσμο!
Reply With Quote
Παλιό 19-08-2010, 15:07
Man !!! Ο/Η Man !!! βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2010
Περιοχή: Περιστέρι
Μoto: VARADERO 1000 & DRZ 400 S

Η κουβέντα τελικά είναι για το μκ1
δεν μπορεί να μου πει κανείς λοιπών, ότι το μκ1 σε αφήνει στο δρόμο ή ότι είναι επικίνδυνο να σε ρίξει κάτω μόνο του
η συμβίωσή μου μετά από 10 ολόκληρα χρόνια και 140.000 χλμ στο κοντέρ σε παντός εδάφους, δρόμους και μέρη , και servαροντας τη μόνος μου ,μου λέει ότι
το misfire χωρίς να επέμβεις στη μηχανή, το συνηθίζεις (και μη μου πείτε ότι υπάρχει μηχανή που δεν προσαρμόζεσαι στα οδηγικά της) και λύνεις το πρόβλημα ,μη κάνοντας ξερογκαζιές , έχω να το δώ από τους πρώτους μήνες κατοχής μου και χωρίς ποτέ να έχω κάνει συγχρονισμό .
Ανορθωτής και τρόμπα
Άλλαξα ανορθωτή στα 80.000χλμ με πιο ενισχυμένο που δίνει η χόντα και δεν ξανά ασχολήθηκα
Τρόμπα τι να πώ ….. ο άλλος αγόρασε μεταχειρισμένο μκ1 και μετά από 2 χρόνια συνειδητοποίησε ότι το πήρε χωρίς τρόμπα το μηχανάκι και κυκλοφορούσε γεφυρωμένος … τι να λέμε τώρα …
Κατά τα άλλα επιδόσεις , φρένα , φόρτωμα , προστασία από αέρα , έχει όσα ακριβώς χρειάζεται ένας ταξιδευτής, όποιος θέλει μόστρα και τεχνολογία παίρνει κάτι άλλο όχι varadero , και καλά θα κάνει , μαζί του !!!
Όσο για τα bmw … επίσης μαθαίνεις να ζεις με αυτό και όταν δεις (αν δεις )να γίνετε επικίνδυνο, πρέπει να το αλλάζεις (αυτό ισχύει για όλους μας ).
Γενικούρες, το ξέρω …. αλλά αυτή είναι η ουσία !!!
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης