24-08-2010, 15:56
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
|
|
Απάντηση: Τι πληρώνει τελικά σε φόρους ένας ελεύθερος επαγγελματίας.....αν κόβει ή ζη
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Xarleas
....................................................................................................
2 ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ απαντήσεις για τον φίλο georgeP που μας καλεί (συχνά-πυκνά) να κάνουμε ΧΑΡΑΚΙΡΙ γιατί δεν ζητάμε ούτε και δίνουμε αποδείξεις (όπου μας παίρνει και όσο μας παίρνει).....
Πρέπει δε λέει να έχουμε και ΕΝΟΧΙΚΑ σύνδρομα για όλα αυτά και να (βοηθήσουμε) το ΔΝΤ και τον τρικάραφλο να εφαρμόσει το προγραμμά του.....
ΟΥΥΥΥΥΣΣΣΣΣΤΤΤΤ ρε λαμόγια απο την Ελλάδα.......
ΟΥΣΤΤΤΤ λέω....
|
και καλα κανει και τα λεει ο GeorgeP αυτα που λες αγαπητε μου!!!!!! και θα τα ξαναπει πολλες φορες κι εσυ, αν θελεις, μην τον ακους!!! ομως θα αναγκαστεις να τα εφαρμοσεις θες δε θες!! Διοτι αν σε μαγκωσουν θα βλαστημας την ωρα και την στιγμη που δεν τον ακουσες!!!!!!!
Γκρινιαζεις για την φορολογια στην Ελλαδα??? Μηπως εχεις ψαξει να δεις τι φορολογια εχει η υπολοιπη ευρωπη? Να μην πιασω τις Σκανδιναυικες χωρες που φτανει το 60%....... κοιτα την αυστρια π.χ.
Θα μου πεις ''ναι αλλα εκει εχουν και παροχες υγειας, παιδειας κ.λ.π.'' κι ετσι τα πληρωμενα σε φορους χρηματα επιστρεφουν κατα καποιον τροπο στον πολιτη!!!! Ναι αλαλ ξερεις γιατι? διοτι ολοι αυτοι δεν σκεπτονται σαν εμενα κι εσενα!!! Διοτι ολοι πληρωνουντους φορους τους μεχρι δεκαρας!! το κρατος απο την αλλη εχει σωστη διαχειριση και οποιο δημοσιο προσωπο παει να βαλει 2 ευρο μαυρα στην τσεπη του γινεται πρωτοσελιδο και φευγει με τις κλωτσιες!!!! Να γιατι!!!!
Ο GeorgeP λοιπον ξερει τι λεει, κι αυτος ο παγαποντης GeorgeP ουδεποτε ψωνισε κατι ανευ αποδειξεως....ΠΟΤΕ!!!!!! Και οποιος αρνηθηκε να του δωσει τον διεγραψε απο τους μελλοντικους προμηθευτες του!!! Ποτε δεν επεσε στην παγιδα του ''με αποδειξη τοσο, χωρις αποδειξη...τοσο''!!!
Βλακας? μπορει!!! ησυχος με την συνειδηση του....σιγουρα!!!!
Γιατι τωρα που το κρατος αρχισε να κοβει ####υς ολοι οι επαγγελματιες σε κυνηγανε να σου δωσουν την αποδειξη σου και δεν το εκαναν και πιο πριν? Απλη ερωτηση κανω!!!!!
Bεβαια τωρα ολοι μπηκαμε στο ιδιο τσουβαλι.....δεν πειραζει!!! Αρκει να υποφερω εγω σημερα και το παιδι μου να ζησει πιο καθαρα και πιο αξιοπρεπως αυριο! και να μην εχει κυριο μελημα στην ζωη του το πως θα κλεψει την εφορια!!!
|