GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Ελλάδα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 19-08-2010, 13:22
Carduelis Ο/Η Carduelis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Aug 2009
Περιοχή: Mπραχάμι - Αθήνα
Μoto: Τη "Χιονάτη"
Προεπιλογή Απάντηση: Τι πληρώνει τελικά σε φόρους ένας ελεύθερος επαγγελματίας.....αν κόβει ή ζη

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από frits Εμφάνιση μηνυμάτων
Τελικά θα καταφέρουν να μας κάνουν όλους αναρχικούς......
Reply With Quote
Παλιό 20-08-2010, 03:40
Xarleas Ο/Η Xarleas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2010
Περιοχή: Άλιμος
Μoto: H-D Road King 1450cc
Προεπιλογή Απάντηση: Τι πληρώνει τελικά σε φόρους ένας ελεύθερος επαγγελματίας.....αν κόβει ή ζη

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ckalfas Εμφάνιση μηνυμάτων
Ξέχασες το ΤΕΒΕ, επικουρικό, ΔΕΗ αν έχεις έδρα, τηλέφωνο εργασίας και τέλος το καλύτερο... ΕΤΗΣΙΑ ΑΥΤΟΠΕΡΑΙΩΣΗ, διότι το κράτος σε θεωρεί εκ των προτέρων κλέφτη και λαμόγιο!!!
Τι σου προτείνει λοιπόν; Κλέψε απ' όπου μπορείς (αν μπορείς αν είσαι στο λιανοπούλι, γιατί στο τέλος της χρονιάς θα σε κλέψω, μα... με την βούλα του νόμου)
Και όλο αυτό ονομάζεται Επιχειρηματικότητα...
Τι πληρώνει τελικά σε φόρους ένας ελεύθερος επαγγελματίας.....αν κόβει ή ζητά αποδείξεις...;

Έχοντας λοιπόν λόγω κρίσης συνέχεια στο μυαλό μου τι να κάνει κανείς για να συμπληρώσει το εισόδημα που έχει μειωθεί έλεγα να ασχοληθώ και με παροχή υπηρεσιών. προσέξτε λοιπόν το παρακάτω παράδειγμα και πείτε μου αν κάνω κάπου λάθος.

Έστω λοιπόν ότι είσαι ηλεκτρολόγος μία δουλειά, δεν υπολογίζω ούτε υλικά ούτε τίποτα - όλα αγορασμένα από αυτόν που δίνει την εργασία..

Κοστολογείς λοιπόν και λες θέλω 100 ευρώ για την δουλειά αυτή + ΦΠΑ 23% = 123, το κράτος ήδη χάρη στην δική σου δουλειά έχει πάρει 23 ευρώ, η παροχή υπηρεσίας φορολογείτε με 35% άρα από τα 100 πάνε και τα 35 (σύνολο 58).

Σου μένουν λοιπόν 65 για να καταναλώσεις (φαγητό, βενζίνη, ρούχα), υπολόγισε σε ότι πάρεις ότι το 23% πάλι πάει στο κράτος άλλα 12,15 ευρώ δηλαδή.
Μην μου πει κανένας ότι δεν έναι όλα στο 23% (ακόμα) γιατί θα πω ότι από το 1,5 ευρώ βενζίνη το 1 είναι φόροι.
Συμπέρασμα 23+35+12 = 70 ευρώ.

Άρα από μία εργασία που παράγεις ο ίδιος και παίρνεις 123 ευρώ τα 70 (ποσοστό 57%) περίπου πάνε στο κράτος, τώρα μετρήστε τις παροχές που παίρνετε υγεία, παιδεία , συγκοινωνίες κ.λ.π και αποφασίστε αν συμφέρει να είσαι πολίτης αυτής της χώρας...

Και δεν έχω υπολογίσει παράβολα, χαρτόσημα, διόδια και άλλα όμαρφα που έχει εφεύρει το κράτος για να μας τα παίρνει.

2 ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ απαντήσεις για τον φίλο georgeP που μας καλεί (συχνά-πυκνά) να κάνουμε ΧΑΡΑΚΙΡΙ γιατί δεν ζητάμε ούτε και δίνουμε αποδείξεις (όπου μας παίρνει και όσο μας παίρνει).....
Πρέπει δε λέει να έχουμε και ΕΝΟΧΙΚΑ σύνδρομα για όλα αυτά και να (βοηθήσουμε) το ΔΝΤ και τον τρικάραφλο να εφαρμόσει το προγραμμά του.....
ΟΥΥΥΥΥΣΣΣΣΣΤΤΤΤ ρε λαμόγια απο την Ελλάδα.......
ΟΥΣΤΤΤΤ λέω....

Last edited by Xarleas; 20-08-2010 at 03:42.
Reply With Quote
Παλιό 20-08-2010, 03:51
Xarleas Ο/Η Xarleas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2010
Περιοχή: Άλιμος
Μoto: H-D Road King 1450cc

Απόσπασμα:
Τελικά θα καταφέρουν να μας κάνουν όλους αναρχικούς......
Σίγουρα όμως μας έχουν κάνει να αισθανόμαστε ΟΛΟΙ ΛΑΛΑΚΕΣ.....
Reply With Quote
Παλιό 20-08-2010, 08:02
ntinopoulos Ο/Η ntinopoulos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: NIKEA-PIREAS
Μoto: 1200gs

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Xarleas Εμφάνιση μηνυμάτων
Σίγουρα όμως μας έχουν κάνει να αισθανόμαστε ΟΛΟΙ ΛΑΛΑΚΕΣ.....
και μαλακες μαζι...
Reply With Quote
Παλιό 24-08-2010, 15:56
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Xarleas Εμφάνιση μηνυμάτων
....................................................................................................

2 ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ απαντήσεις για τον φίλο georgeP που μας καλεί (συχνά-πυκνά) να κάνουμε ΧΑΡΑΚΙΡΙ γιατί δεν ζητάμε ούτε και δίνουμε αποδείξεις (όπου μας παίρνει και όσο μας παίρνει).....
Πρέπει δε λέει να έχουμε και ΕΝΟΧΙΚΑ σύνδρομα για όλα αυτά και να (βοηθήσουμε) το ΔΝΤ και τον τρικάραφλο να εφαρμόσει το προγραμμά του.....
ΟΥΥΥΥΥΣΣΣΣΣΤΤΤΤ ρε λαμόγια απο την Ελλάδα.......
ΟΥΣΤΤΤΤ λέω....
και καλα κανει και τα λεει ο GeorgeP αυτα που λες αγαπητε μου!!!!!! και θα τα ξαναπει πολλες φορες κι εσυ, αν θελεις, μην τον ακους!!! ομως θα αναγκαστεις να τα εφαρμοσεις θες δε θες!! Διοτι αν σε μαγκωσουν θα βλαστημας την ωρα και την στιγμη που δεν τον ακουσες!!!!!!!

Γκρινιαζεις για την φορολογια στην Ελλαδα??? Μηπως εχεις ψαξει να δεις τι φορολογια εχει η υπολοιπη ευρωπη? Να μην πιασω τις Σκανδιναυικες χωρες που φτανει το 60%....... κοιτα την αυστρια π.χ.
Θα μου πεις ''ναι αλλα εκει εχουν και παροχες υγειας, παιδειας κ.λ.π.'' κι ετσι τα πληρωμενα σε φορους χρηματα επιστρεφουν κατα καποιον τροπο στον πολιτη!!!! Ναι αλαλ ξερεις γιατι? διοτι ολοι αυτοι δεν σκεπτονται σαν εμενα κι εσενα!!! Διοτι ολοι πληρωνουντους φορους τους μεχρι δεκαρας!! το κρατος απο την αλλη εχει σωστη διαχειριση και οποιο δημοσιο προσωπο παει να βαλει 2 ευρο μαυρα στην τσεπη του γινεται πρωτοσελιδο και φευγει με τις κλωτσιες!!!! Να γιατι!!!!

Ο GeorgeP λοιπον ξερει τι λεει, κι αυτος ο παγαποντης GeorgeP ουδεποτε ψωνισε κατι ανευ αποδειξεως....ΠΟΤΕ!!!!!! Και οποιος αρνηθηκε να του δωσει τον διεγραψε απο τους μελλοντικους προμηθευτες του!!! Ποτε δεν επεσε στην παγιδα του ''με αποδειξη τοσο, χωρις αποδειξη...τοσο''!!!
Βλακας? μπορει!!! ησυχος με την συνειδηση του....σιγουρα!!!!

Γιατι τωρα που το κρατος αρχισε να κοβει ####υς ολοι οι επαγγελματιες σε κυνηγανε να σου δωσουν την αποδειξη σου και δεν το εκαναν και πιο πριν? Απλη ερωτηση κανω!!!!!

Bεβαια τωρα ολοι μπηκαμε στο ιδιο τσουβαλι.....δεν πειραζει!!! Αρκει να υποφερω εγω σημερα και το παιδι μου να ζησει πιο καθαρα και πιο αξιοπρεπως αυριο! και να μην εχει κυριο μελημα στην ζωη του το πως θα κλεψει την εφορια!!!
Reply With Quote
Παλιό 24-08-2010, 16:15
frits Ο/Η frits βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Αχαρνές
Μoto: BMW R1200 GS 2005 YAMAHA TTR 250

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
και καλα κανει και τα λεει ο GeorgeP αυτα που λες αγαπητε μου!!!!!! και θα τα ξαναπει πολλες φορες κι εσυ, αν θελεις, μην τον ακους!!! ομως θα αναγκαστεις να τα εφαρμοσεις θες δε θες!! Διοτι αν σε μαγκωσουν θα βλαστημας την ωρα και την στιγμη που δεν τον ακουσες!!!!!!!

Γκρινιαζεις για την φορολογια στην Ελλαδα??? Μηπως εχεις ψαξει να δεις τι φορολογια εχει η υπολοιπη ευρωπη? Να μην πιασω τις Σκανδιναυικες χωρες που φτανει το 60%....... κοιτα την αυστρια π.χ.
Θα μου πεις ''ναι αλλα εκει εχουν και παροχες υγειας, παιδειας κ.λ.π.'' κι ετσι τα πληρωμενα σε φορους χρηματα επιστρεφουν κατα καποιον τροπο στον πολιτη!!!! Ναι αλαλ ξερεις γιατι? διοτι ολοι αυτοι δεν σκεπτονται σαν εμενα κι εσενα!!! Διοτι ολοι πληρωνουντους φορους τους μεχρι δεκαρας!! το κρατος απο την αλλη εχει σωστη διαχειριση και οποιο δημοσιο προσωπο παει να βαλει 2 ευρο μαυρα στην τσεπη του γινεται πρωτοσελιδο και φευγει με τις κλωτσιες!!!! Να γιατι!!!!

Ο GeorgeP λοιπον ξερει τι λεει, κι αυτος ο παγαποντης GeorgeP ουδεποτε ψωνισε κατι ανευ αποδειξεως....ΠΟΤΕ!!!!!! Και οποιος αρνηθηκε να του δωσει τον διεγραψε απο τους μελλοντικους προμηθευτες του!!! Ποτε δεν επεσε στην παγιδα του ''με αποδειξη τοσο, χωρις αποδειξη...τοσο''!!!
Βλακας? μπορει!!! ησυχος με την συνειδηση του....σιγουρα!!!!

Γιατι τωρα που το κρατος αρχισε να κοβει ####υς ολοι οι επαγγελματιες σε κυνηγανε να σου δωσουν την αποδειξη σου και δεν το εκαναν και πιο πριν? Απλη ερωτηση κανω!!!!!

Bεβαια τωρα ολοι μπηκαμε στο ιδιο τσουβαλι.....δεν πειραζει!!! Αρκει να υποφερω εγω σημερα και το παιδι μου να ζησει πιο καθαρα και πιο αξιοπρεπως αυριο! και να μην εχει κυριο μελημα στην ζωη του το πως θα κλεψει την εφορια!!!
Πρώτα από όλα καλώς ήρθες

Δεύτερο, έχει αυξηθεί ο αριθμός αυτών που δεν θέλουν απόδειξη μιας και το κέρδος τους τώρα είναι μεγαλύτερο, αν εξαιρέσεις κάτι παπούδες και γιαγιάδες που παίρνουν απόδειξη για μισό κιλό ψωμί (καλά κάνουν) όποιος κάνει μία σοβαρή αγορά την ψάχνει στο "άνευ"
Reply With Quote
Παλιό 24-08-2010, 16:41
Senior Member

Απόσπασμα:
Πρώτα από όλα καλώς ήρθες

Δεύτερο, έχει αυξηθεί ο αριθμός αυτών που δεν θέλουν απόδειξη μιας και το κέρδος τους τώρα είναι μεγαλύτερο, αν εξαιρέσεις κάτι παπούδες και γιαγιάδες που παίρνουν απόδειξη για μισό κιλό ψωμί (καλά κάνουν) όποιος κάνει μία σοβαρή αγορά την ψάχνει στο "άνευ"
καλως σας βρηκα!!

Γιατι το κερδος τωρα ειναι μεγαλυτερο?

τι εννοεις σοβαρη αγορα?
Reply With Quote
Παλιό 24-08-2010, 17:06
gandreas Ο/Η gandreas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2010
Περιοχή: Αμπελόκηποι
Μoto: 1200gs

Απόσπασμα:
Τι πληρώνει τελικά σε φόρους ένας ελεύθερος επαγγελματίας.....αν κόβει ή ζητά αποδείξεις...;

Έχοντας λοιπόν λόγω κρίσης συνέχεια στο μυαλό μου τι να κάνει κανείς για να συμπληρώσει το εισόδημα που έχει μειωθεί έλεγα να ασχοληθώ και με παροχή υπηρεσιών. προσέξτε λοιπόν το παρακάτω παράδειγμα και πείτε μου αν κάνω κάπου λάθος.

Έστω λοιπόν ότι είσαι ηλεκτρολόγος μία δουλειά, δεν υπολογίζω ούτε υλικά ούτε τίποτα - όλα αγορασμένα από αυτόν που δίνει την εργασία..

Κοστολογείς λοιπόν και λες θέλω 100 ευρώ για την δουλειά αυτή + ΦΠΑ 23% = 123, το κράτος ήδη χάρη στην δική σου δουλειά έχει πάρει 23 ευρώ, η παροχή υπηρεσίας φορολογείτε με 35% άρα από τα 100 πάνε και τα 35 (σύνολο 58).

Σου μένουν λοιπόν 65 για να καταναλώσεις (φαγητό, βενζίνη, ρούχα), υπολόγισε σε ότι πάρεις ότι το 23% πάλι πάει στο κράτος άλλα 12,15 ευρώ δηλαδή.
Μην μου πει κανένας ότι δεν έναι όλα στο 23% (ακόμα) γιατί θα πω ότι από το 1,5 ευρώ βενζίνη το 1 είναι φόροι.
Συμπέρασμα 23+35+12 = 70 ευρώ.

Άρα από μία εργασία που παράγεις ο ίδιος και παίρνεις 123 ευρώ τα 70 (ποσοστό 57%) περίπου πάνε στο κράτος, τώρα μετρήστε τις παροχές που παίρνετε υγεία, παιδεία , συγκοινωνίες κ.λ.π και αποφασίστε αν συμφέρει να είσαι πολίτης αυτής της χώρας...

Και δεν έχω υπολογίσει παράβολα, χαρτόσημα, διόδια και άλλα όμαρφα που έχει εφεύρει το κράτος για να μας τα παίρνει.
Αν και είναι απογοητευτικό είναι φοβερή παρουσίαση. :sm4:
Reply With Quote
Παλιό 24-08-2010, 17:24
frits Ο/Η frits βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Αχαρνές
Μoto: BMW R1200 GS 2005 YAMAHA TTR 250

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
καλως σας βρηκα!!

Γιατι το κερδος τωρα ειναι μεγαλυτερο?

τι εννοεις σοβαρη αγορα?
Γιατί το ΦΠΑ είναι 23% αντί 19% και οι καιροί είναι δύσκολοι

Παράδειγμα: Αν θέλεις να αγοράσεις ένα Laptop με λιανική τιμή 2.000 ευρώπουλα αυτό έχει περιέχει ΦΠΑ 23%. Άρα 2000 / 1,23 = 1626 καθαρή αξία & 374 ΦΠΑ. η πρακτική της αγοράς είναι να μοιράζεται το ΦΠΑ στην μέση 374/2= 187 ευρώ.

Άρα το αγοράζεις 2000-187 = 1813 = 1800 αντί 2000, πόσο πρέπει να δουλέψει κάποιος για να βγάλει 200 ευρώπουλα ;
Τα άλλα 187 μένουν στο μαγαζί

Και το ρίσκο το έχει το μαγαζί που μπορεί σε ένα έλεγχο (αν γίνει) να μην του βγαίνουν τα κουκιά (αποθήκη),

Το φαινόμενο να σταματά ο πελάτης στην πόρτα και να ρωτά "χωρίς απόδειξη πουλάς ;" είναι καθημερινό...

Το πρόβλημα τουλάχιστον στο εμπόριο λύνεται μόνο με αυστηρή μηχανογράφηση, ότι μπαίνει - βγαίνει (υποχρεωτικα θεωρημένη αποθηκή) όλα τα άλλα είναι για κατανάλωση.

Last edited by frits; 24-08-2010 at 17:28.
Reply With Quote
Παλιό 24-08-2010, 18:41
Senior Member

Απόσπασμα:
Γιατί το ΦΠΑ είναι 23% αντί 19% και οι καιροί είναι δύσκολοι

Παράδειγμα: Αν θέλεις να αγοράσεις ένα Laptop με λιανική τιμή 2.000 ευρώπουλα αυτό έχει περιέχει ΦΠΑ 23%. Άρα 2000 / 1,23 = 1626 καθαρή αξία & 374 ΦΠΑ. η πρακτική της αγοράς είναι να μοιράζεται το ΦΠΑ στην μέση 374/2= 187 ευρώ.

Άρα το αγοράζεις 2000-187 = 1813 = 1800 αντί 2000, πόσο πρέπει να δουλέψει κάποιος για να βγάλει 200 ευρώπουλα ;
Τα άλλα 187 μένουν στο μαγαζί

Και το ρίσκο το έχει το μαγαζί που μπορεί σε ένα έλεγχο (αν γίνει) να μην του βγαίνουν τα κουκιά (αποθήκη),

Το φαινόμενο να σταματά ο πελάτης στην πόρτα και να ρωτά "χωρίς απόδειξη πουλάς ;" είναι καθημερινό...

Το πρόβλημα τουλάχιστον στο εμπόριο λύνεται μόνο με αυστηρή μηχανογράφηση, ότι μπαίνει - βγαίνει (υποχρεωτικα θεωρημένη αποθηκή) όλα τα άλλα είναι για κατανάλωση.
οκ κατανοητον.....ομως.......χωρις αποδειξεις δεν τυγχανω του αφορολογητου (12000ε) και φορολογουμαι σε ολη την μισθοδοσια μου.... ητοι ενω στα 40000 μισθοδοσια -12000 αφορολογητο θα φορολογηθω στα 28000ε με 7500ε, ενω αν δεν τυχω του αφορολογητου, με τα σημερινα δεδομενα, θα πληρωσω 10200!!!! συν το προστιμο του οτι δεν πηρα αποδειξη για καμια απο τις αγορες μου (ακομα και για μισο κιλο ψωμι) το οποιο κυμαινεται απο 500-10000ε αναλογως εισοδηματος δηλωθεντος!!!
Τα ''σημερινα δεδομενα'' το 2011 αλλαζουν.....ετσι ο καταναλωτης δεν θα ξερει ποιες αποδειξεις θα ''μετρανε'' στην επιτευξη του αφορολογητου πραγμα το οποιο θα ανακοινωνεται το πρωτο 10ημερο του επομενου ετους κατα το οποιο θα υποβαλεται η δηλωση!! Ακομα τα προστιμα γιαυτους που δεν θα δηλωσουν αποδειξεις αγορων θα αυθηθουν απο τις παραπανω τιμες αγνωστο ακομα ποσο!!!!
Θεωρω λοιπόν οτι αυτοι που επιμενουν στο ''χωρις αποδειξη'' βγαζουν τα ματια τους με τα ιδια τους τα χερια!!!

Αυτο ειναι το ενα, το άλλο ειναι οτι το μαγαζι περαν του κερδους του στην τιμη των 1626ε του λαπτοπ βγαζει κι αλλα 187ε τα οποια καλλιστα θα μπορουσαν να διατεθουν για την υγεια, την αυξηση του χρονου επιδοματος ανεργιας και του ποσου αυτης, στην παιδεια κ.λ.π.!!!! Δηλαδη Σταυρακα, το κρατος οταν δεν κοβει ο επαγγελματιας αποδειξη χανει και τον ΦΠΑ αλλα και την φορολογια εισοδηματος αφου χωρις αποδειξη δεν θα την εισπραξει κατα την υποβολη της δηλωσης του υποχρεου επαγγελματια!!!!!!! Ωραια πραγματα!!!!! να πως ξεφυτρωσαν τα τοοοοοοοοοοσα μαγαζια διαφορων ειδικοτητων και τωρα κλεινουνε!! Απλα δεν εχουν λογο υπαρξης αφου τωρσα ολοι πρεπει να κοβουν αποδειξεις και να φορολογουνται αλλα το πελατολογιο δεν ειναι τοσο μεγάλο ωστε να στηριχτουν επανω του!! Τοσο καιρο στηριζοντο στο ''δεν κοβω αποδειξη'' Σταυρο μου κερδιζοντας τον ΦΠΑ και την φορολογια εισοδηματος!!! Η μερσεντες ομως...... μερσεντες!!!!! δες το http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231052228
Με άλλα λογια θελεις να μου πεις αγαπητε Σταυρο οτι ΚΑΙ τα μαγαζια, δηλαδη οι επιχειρηματιες, κλεβουν ενσυνειδητα το κρατος και ''πλουτιζουν'' αθεμιτα????????? αυτο θελεις να μου πεις????
Κι αν ειναι ετσι γιατι γκριναζουμε οτι η ελλαδα ειναι πολυ πισω στην παιδεια, Υγεια κ.λ.π. απο την........π.χ. Γαλλια,Γερμανια?

Σταυρο μου, ξερεις οτι διαφωνω καθετα με αυτην την αντίληψη και διαφωνω διπλα καθετα οταν επιπλεον γκρινιαζετε/ουμε ξεροντας οτι μεσα σε αυτο το παιχνιδι ειμαστε ολοι και οχι μονον οι 300 οι οποιοι χρησιμοποιουνται τελικα σαν η ''χωματερη'' των δικων μας ατασθαλιων διοτι εμεις δεν μπορουμε να κοιταχτουμε στον καθρεπτη και να προσδιορισουμε το δικο μας φταιξιμο!!!!
Τωρα που μπαινει σε ολους το αγγουρι, στον καθενα με τον τροπο του, ξερουμε να βριζουμε ολους τους αλλους πλην ημων!!!!! Τωρα που το κρατος αρχιζει να μαζευει, πιεζοντας φυσικα, ΔΕΝ μας αρεσει! τοσο καιρο που βαζαμε (επαγγελματιες και πελατες) τον μισο ΦΠΑ στην τσεπη λεγαμε τι καλα που ητανε!!!!!!!
Τωρα που το κρατος εβαλε 4,200,000 προστιμο στο τυπο με τα μπαρ στην Μυκονο τα οποια εξεπληρωσε μεσα σε 7 ημερες (για να μην του παρουνε την περιουσια των 20,000,000, η πιεση που λεγαμε) δεν του/μας αρεσει!!!
Τωρα που καλουνται μεχρι της 10/09/10 ενενηντα (90) απατεωνες με συνολικη ακινητη περιουσια 176,000,000ε να πληρωσουν απληρωτους φορους 36,000,000ε ειδαλλως τα ακινητα θα εκποιηθουν (η πιεση) δεν τους/μας αρεσει!!!!!!!!! θα τα πληρωσουν ομως Σταυρο!!!! για πρωτη φορα το Κρατος δειλα δειλα δουλευει!!! Και λεγε οτι φοραω πρασινα γυαλια!!! Μωρε οποιος το εκανε αυτο στο παρελθον οχι μονον γυαλια αλλα και σωβρακο στο χρωμα του κομματος του θα φοραγα!!!!
δες το in.gr - Τελεσίγραφο του υπουργείου Οικονομικών σε 90 μεγαλοοφειλέτες - Ειδήσεις - Οικονομία

Ετσι Σταυρο μου θα το ξαναπω......ελπιζω σε πιο πάτο!!!!!!!!!!!!! Ολα απο την αρχη!!!!!!!!!!

Last edited by GeorgeP; 24-08-2010 at 18:53.
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης