View Single Post
Παλιό 28-08-2010, 21:03
loulou1100gs Ο/Η loulou1100gs βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ-Κέντρο, πιό κέντρο δεν γίνεται...
Μoto: R1100GS-XRV 650 και NX650 Dominator-ΧRV 750 RD 07-XTZ 750 Super Tenere
Προεπιλογή Απάντηση: H τραγωδία στον ουρανό της Κρήτης – Πώς σκοτώνουν τους πιλότους για να ζουν

Να μπούμε σε μια σειρά: το ΑCΜΙ δεν ειναι σύστημα προειδοποίησης επερχόμενου κινδύνου είναι σύστημα απεικόνισης ελιγμών και καταγραφής παραμέτρων εκπαιδευτικών βολών με captive βλήματα αέρος-αέρος.Χρησιμοποιείται στην διαδικασία του debriefing για να καταδειχθούν τα όποια σφάλματα τακτικής κατά την διάρκεια d.a.c.t. (dissimmilar air combat tactics).Το "μείζον ατύχημα" είναι εγγενές στη φύση του αεροπορικού όπλου και κυρίως σε πολεμικές αεροπορίες που αναγκάζονται να εκπαιδεύονται σκληρά.Θα ήμουν ιδιαίτερα ευτυχής εάν είχα σύνορα με το Βέλγιο,την Ολλανδία ή ενδεχομένως και την Ζανζιβάρη.Δυστυχώς έχω γείτονες που διεκδικούν απροκάλυπτα έδαφος της πατρίδας μου.Και εφόσον δεν με αφήνουν σε ησυχία να μεγαλώσω την κόρη μου, είμαι υποχρεωμένος να έχω το όπλο παρά πόδας.Λυπάμαι βαθειά γιατί δαπανώ τεράστια ποσά για αμυντικές δαπάνες.Εξοργίζομαι επειδή ξέρω ότι μεγάλο μέρος του υλικού θα μπορούσε κάλλιστα να φτιαχνόταν εδώ δίνοντας δουλειά σε ελληνικά χέρια και δημιουργώντας συνθήκες πραγματικής "εθνικής ανεξαρτησίας".Ηδη η Τουρκία εχει εξασφαλίσει ποσοστό άνω του 50% σε αυτάρκεια αμυντικού υλικού.Οταν λοιπόν τα τουρκικά μαχητικά σταματήσουν τις υπερπτήσεις πάνω από την ιδιαίτερη πατρίδα μου την Μυτιλήνη, όταν οι Αλβανοί σταματήσουν να μιλάνε για "Τσαμουριά" και οι Σκοπιανοί για "σκλαβωμένη Μακεδονία",τότε θα ζητήσω να σταματήσουν και οι εξοπλισμοί και οι εκπαιδεύσεις.Μέχρι τότε θα νιώθω ως αδελφό κάθε ένστολο που βάζει το κεφάλι του στον τορβά για να μπορώ εγώ και όλοι μας να κάνουμε διακοπές και κριτική εκ του ασφαλούς.Και για να τελειώνουμε και με το άλλο "παραμύθι-καραμέλα" της οικονομίας: ισχυρή οικονομία έχουν οι χώρες που διαθέτουν αμυντική βιομηχανία.Λήξις.Διδάσκεται στους πρωτοετείς των οικονομικών σχολών...Ισχυρή οικονομία δεν είναι τα rooms to let ή η τυποποίηση αγροτικών προϊόντων ούτε και η "οικοδομή".Το βιώνουμε στο πετσί μας όλοι μας.
Reply With Quote