GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Επικαιρότητα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
 
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Previous Post   Next Post Next
  #28  
Παλιό 28-08-2010, 22:03
loulou1100gs Ο/Η loulou1100gs βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member
 
Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ-Κέντρο, πιό κέντρο δεν γίνεται...
Μoto: R1100GS-XRV 650 και NX650 Dominator-ΧRV 750 RD 07-XTZ 750 Super Tenere
Μηνύματα: 615
Προεπιλογή Απάντηση: H τραγωδία στον ουρανό της Κρήτης – Πώς σκοτώνουν τους πιλότους για να ζουν

Να μπούμε σε μια σειρά: το ΑCΜΙ δεν ειναι σύστημα προειδοποίησης επερχόμενου κινδύνου είναι σύστημα απεικόνισης ελιγμών και καταγραφής παραμέτρων εκπαιδευτικών βολών με captive βλήματα αέρος-αέρος.Χρησιμοποιείται στην διαδικασία του debriefing για να καταδειχθούν τα όποια σφάλματα τακτικής κατά την διάρκεια d.a.c.t. (dissimmilar air combat tactics).Το "μείζον ατύχημα" είναι εγγενές στη φύση του αεροπορικού όπλου και κυρίως σε πολεμικές αεροπορίες που αναγκάζονται να εκπαιδεύονται σκληρά.Θα ήμουν ιδιαίτερα ευτυχής εάν είχα σύνορα με το Βέλγιο,την Ολλανδία ή ενδεχομένως και την Ζανζιβάρη.Δυστυχώς έχω γείτονες που διεκδικούν απροκάλυπτα έδαφος της πατρίδας μου.Και εφόσον δεν με αφήνουν σε ησυχία να μεγαλώσω την κόρη μου, είμαι υποχρεωμένος να έχω το όπλο παρά πόδας.Λυπάμαι βαθειά γιατί δαπανώ τεράστια ποσά για αμυντικές δαπάνες.Εξοργίζομαι επειδή ξέρω ότι μεγάλο μέρος του υλικού θα μπορούσε κάλλιστα να φτιαχνόταν εδώ δίνοντας δουλειά σε ελληνικά χέρια και δημιουργώντας συνθήκες πραγματικής "εθνικής ανεξαρτησίας".Ηδη η Τουρκία εχει εξασφαλίσει ποσοστό άνω του 50% σε αυτάρκεια αμυντικού υλικού.Οταν λοιπόν τα τουρκικά μαχητικά σταματήσουν τις υπερπτήσεις πάνω από την ιδιαίτερη πατρίδα μου την Μυτιλήνη, όταν οι Αλβανοί σταματήσουν να μιλάνε για "Τσαμουριά" και οι Σκοπιανοί για "σκλαβωμένη Μακεδονία",τότε θα ζητήσω να σταματήσουν και οι εξοπλισμοί και οι εκπαιδεύσεις.Μέχρι τότε θα νιώθω ως αδελφό κάθε ένστολο που βάζει το κεφάλι του στον τορβά για να μπορώ εγώ και όλοι μας να κάνουμε διακοπές και κριτική εκ του ασφαλούς.Και για να τελειώνουμε και με το άλλο "παραμύθι-καραμέλα" της οικονομίας: ισχυρή οικονομία έχουν οι χώρες που διαθέτουν αμυντική βιομηχανία.Λήξις.Διδάσκεται στους πρωτοετείς των οικονομικών σχολών...Ισχυρή οικονομία δεν είναι τα rooms to let ή η τυποποίηση αγροτικών προϊόντων ούτε και η "οικοδομή".Το βιώνουμε στο πετσί μας όλοι μας.
Reply With Quote
 


Κανόνες καταχώρησης
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο HTML κώδικας ειναι εκτός λειτουργίας

Που θέλετε να σας πάμε;

Σχετικά Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Τα μάτια στον ουρανό! - Που θα είναι ορατή η βροχή των Περσείδων gsmaniac Περιβάλλον 13 12-08-2010 14:10
Πολεμική Αεροπορία «Λευκή απεργία» από τους πιλότους babisadve Διάφορα 50 01-05-2010 14:09
Βροχή μετεωριτών απόψε στον ελληνικό ουρανό skippybi Περιβάλλον 10 24-04-2009 21:10
Για να μη γίνει η χαρά… τραγωδία skippybi Χρήσιμα 12 16-04-2009 12:43
Για τους νέους φίλους που εισέρχονται στον χώρο της μοτοσυκλέτας. riko46 Γενικά - Μοτοσυκλέτα 4 08-02-2009 16:02


Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 11:52.


vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!