View Single Post
Παλιό 08-09-2010, 21:52
evanslam Ο/Η evanslam βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2010
Περιοχή: Λαύριο - Λαμία
Μoto: BMW R 1200 GSΑ '10
Προεπιλογή Απάντηση: Σαββατόβραδο στα Καλύβια για Κοψίδια...και συνέχεια με Clubbing στο Μαρούσι

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από comander Εμφάνιση μηνυμάτων

Eχω δουλεια δεν ξερω θα δουμε αν και δεν πολλη γουσταρω τον CPreteneriS
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από CPretenteriS Εμφάνιση μηνυμάτων
Εγω φταίω που σου έλυσα το πρόβλημα στο τηλέφωνο... δεν έπρεπε να απαντήσω...

Και είναι CPretenteriS...
Απόσπασμα:
Δεν πιέζουμε ποτέ και κανέναν Αντρίκο μου.... όσοι πιστοί... μπορούν να προσέλθουν... αυτό το νόημα έχουν τα threads και οι συναντήσεις, και οι εξορμήσεις... κλπ...

Διαφορετικά όλες οι συνεννοήσεις θα γινόντουσαν μεσω ΠΜ... και τηλεφώνων... Αυτό είναι το νόημα ενός forum... Γι αυτό κι εγώ... με το που μου μπήκε η ιδέα μέσω ενός ΠΜ... κατευθείαν άνοιξα θέμα για να δοθεί η ευκαιρία σε όσους το επιθυμούν, να παρευρεθούν!!!
Απόσπασμα:
ΜΜΜΜΜΜΜ λεω και γω δεν θα απαντηση!!!!
Απόσπασμα:
Εγω θα παω στην ιδια ταβερνα αλλα σε αλλο τραπεζι αφου δεν με θες στην παρεα
Απόσπασμα:

Δήλωσες κάπου και το έχασα.......???
Απόσπασμα:
Μην μου το παιζεις εμενα σοβαρος!!!!!
Απόσπασμα:
Εαν θα σε παρω τηλ θα δεις τι θα σου επιθυμια θα σου εκφρασω!!!!!!
Απόσπασμα:
Για πάρεεεε.......... να σε στολίσω κατ' ιδίαν.......... άντε γιατί πεινάω κιόλας..... ένα κεμπάμπ..... θα ήταν ότι πρέπει........
Ωπα ωπα ωπα!!! Ειρηνη υμην!!!!! Ελειψα 3 ώρες και έγινε χαμός!!! Λοιπόν για να παίξω το ρόλο του πυροσβέστη πρέπει να πώ βεβαίως πως θα είναι μεγάλη μας τιμή αν ερθετε αγαπητέ Θεολογε μαζί με την επίσης αξιαγάπητη Γιώτα και αν δεν έρθετε θα στεναχωρηθούμε πολύ!
Απο την άλλη ας συμμεριστούμε και τον καημένο τον Κωστή που σε όποιο thread και να αναπαντήσει συνεχώς τον αποπερνουνε!!!!
Λοιπόν η παρέα είναι καλή μέχρι στιγμή ( CPretenteriS, Evanslam, Gandreas και comander(εγω πάντως σε υπολογίζω και ας μην το έχεις δηλώσει επίσημα))
και βεβαίως θα θέλαμε να γίνει και πολύ μεγαλύτερη για να περάσουμε ακόμη καλύτερα και να πούμε αρκετά απο τις καλοκαιρινές μας εξορμήσεις και διακοπές!!!
Reply With Quote