![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() Eχω δουλεια δεν ξερω θα δουμε αν και δεν πολλη γουσταρω τον CPreteneriS ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Κριμα βρε παιδια ειμαι Κροατια θα ερχομουν για ενα ποτακι, μενω 500 μετρα απο το club, αν μπορειτε να βγαλετε λιγο και το adventure μου να φορτισει η μπαταρια θα ημουν υποχρεος!!!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Και είναι CPretenteriS... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
εχει μεγαλα ψαρια εκει πανω;;;;;
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αν δεν έρθει αλίμονο του |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν πιέζουμε ποτέ και κανέναν Αντρίκο μου.... όσοι πιστοί... μπορούν να προσέλθουν... αυτό το νόημα έχουν τα threads και οι συναντήσεις, και οι εξορμήσεις... κλπ...
Διαφορετικά όλες οι συνεννοήσεις θα γινόντουσαν μεσω ΠΜ... και τηλεφώνων... Αυτό είναι το νόημα ενός forum... ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Όχι αλίμονο δεν τον πιέζω, αλλά αν δεν έρθει θα φάω εγώ την μερίδα του. Αυτό με έκαιγε ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Εκδρομή, επίσκεψη και μπάνιο στο Ξυλόκαστρο με τον Λεοντόκαρδο Κυριακή 4 Ιουλίου | Michael Chatzilias | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 220 | 26-07-2010 12:41 |
ΛΕ.ΚΛΑ.Μ.Π. - Φθινοπωρινό Σαββατόβραδο | kostasvar | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 13 | 12-10-2009 22:20 |
ΙΣΛΑΜ και Δικαιωσύνη ...συνέχεια | ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ | Κόσμος | 8 | 23-04-2009 00:10 |
ΕΕΤ Ψέματα και Αλήθειες συνέχεια | ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ | Αυτοκίνητο | 3 | 16-04-2009 00:47 |
Πώς λέγεται το στήθος μιας γυναίκας στα 20, στα 40 και στα 60 χρόνια της? | psiloritis | Ανέκδοτα | 12 | 13-02-2009 17:44 |