![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Δεν πιέζουμε ποτέ και κανέναν Αντρίκο μου.... όσοι πιστοί... μπορούν να προσέλθουν... αυτό το νόημα έχουν τα threads και οι συναντήσεις, και οι εξορμήσεις... κλπ...
Διαφορετικά όλες οι συνεννοήσεις θα γινόντουσαν μεσω ΠΜ... και τηλεφώνων... Αυτό είναι το νόημα ενός forum... Γι αυτό κι εγώ... με το που μου μπήκε η ιδέα μέσω ενός ΠΜ... κατευθείαν άνοιξα θέμα για να δοθεί η ευκαιρία σε όσους το επιθυμούν, να παρευρεθούν!!! ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Όχι αλίμονο δεν τον πιέζω, αλλά αν δεν έρθει θα φάω εγώ την μερίδα του. Αυτό με έκαιγε
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Οι μέχρι στιγμής συμμετοχές έχουν ως εξής:
1/ CPretenteriS - Μονός (Γεύμα & Club) 2/ Evanslam - Τριπλός (Γεύμα) 3/ Gandreas - Τριπλός με το παιδί (Γεύμα) 4/ 5/ 6/ 7/ Θα ήταν καλό μέχρι την Παρασκευή το βράδυ το αργότερο, να έχουν δηλώσει όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν, ώστε να γίνουν οι σχετικές κρατήσεις!! Ευχαριστώ, Κωστής |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() Δήλωσες κάπου και το έχασα.......??? ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Μην μου το παιζεις εμενα σοβαρος!!!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Δεν μπορώ να σε βάλω αυθαίρετα στη λίστα.........χωρίς να εκφράσεις την επιθυμία να μας συνοδεύσεις.....
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Εκδρομή, επίσκεψη και μπάνιο στο Ξυλόκαστρο με τον Λεοντόκαρδο Κυριακή 4 Ιουλίου | Michael Chatzilias | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 220 | 26-07-2010 13:41 |
| ΛΕ.ΚΛΑ.Μ.Π. - Φθινοπωρινό Σαββατόβραδο | kostasvar | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 13 | 12-10-2009 23:20 |
| ΙΣΛΑΜ και Δικαιωσύνη ...συνέχεια | ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ | Κόσμος | 8 | 23-04-2009 01:10 |
| ΕΕΤ Ψέματα και Αλήθειες συνέχεια | ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ | Αυτοκίνητο | 3 | 16-04-2009 01:47 |
| Πώς λέγεται το στήθος μιας γυναίκας στα 20, στα 40 και στα 60 χρόνια της? | psiloritis | Ανέκδοτα | 12 | 13-02-2009 18:44 |