10-09-2010, 14:18
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
|
|
Απάντηση: Η γνώμη του Γιωργάκη για το ΔΝΤ στις 3-6-2009
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από italos
.................................................................
Καταρχάς δεν συμφωνώ με την άποψη του πρέπει να πας να ψηφίζεις.εγώ έχω xaseι την πίστη μου στην πολιτική κ τα κόμματα και αυτήν την στιγμή το χρόνο
μου κ τ λεφτά μου θα χαλασω για να πάω.αφού είναι τα ίδια κ τα ίδια πρόσωπα τόσα χρόνια δεν αξίζει.να βγει κάτι καινούργιο διαφορετικό κ βλέπουμε.;;
|
Απο εκει και μετα αυτοακυρωνεσαι!!!! Χωρις πολιτικο πιστευω η οποια πολιτικη σου τοποθετηση δεν αξιζει δυο γαιδαρων αχυρα!!!! Οτι και να πεις, σε Πολιτικο επιπεδο, και οσο και να βρισεις (αν βρισεις) μονο εσυ και ο καθρεπτης θα τα ακουσουν!!!!!
Δεν ειανι αναγκη να εισαι κόκκινος, πρασινος, μπλε, τυρκουαζ....ας εισαι και.....αναρχικος!! αλλα δηλωσε το για να εχουμε να μιλαμε σαν ισος προς ισος!! οι μηδενιστες και οι ''δεν πιστευω πουθενα και σε κανεναν'' απλα δεν μπορουν συζητησουν με Πολιτικοποιημενα προσωπα παρα μονον με ομοιους τους!! μονον εκει θα βρουν ανταποκριση!
Αρα κι εγω δεν μπορω να συμμετασχω στην μεταξυ εσου και του καθρεπτη σου συζητηση!!!!
Σημ. δεν στα λεω επι προσωπικου αλλα τα λεω σε ολους οσους εχουν την ιδια αντιληψη περι πολιτικης με εσενα!!
|