![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ θέλω να ρωτήσω 2-3 πραγματάκια τον Γιωργω και τον gepol .
Καταρχάς δεν συμφωνώ με την άποψη του πρέπει να πας να ψηφίζεις.εγώ έχω xaseι την πίστη μου στην πολιτική κ τα κόμματα και αυτήν την στιγμή το χρόνο μου κ τ λεφτά μου θα χαλασω για να πάω.αφού είναι τα ίδια κ τα ίδια πρόσωπα τόσα χρόνια δεν αξίζει.να βγει κάτι καινούργιο διαφορετικό κ βλέπουμε. Από εκεί κ μετΆ τον Ιανουάριο οι περισσότεροι από μας κραζαμε ότι τα πράγματα θα πανε χειρότερα με τα ετρα του μνημονίου κτλ κτλ κ εσείς πέσεις λεγατεκαθιστε κ θα δείτε. Ωραία λοιπόν έχουμε κλείσει 11μηνες με τη ν κατα τα αλλά έτοιμη και με σχέδιο κυβέρνηση πείτε μου εσείς 1 μόνο τομέα που παει καλύτερα.ενενήντα θέλω ο ι παραπάνω.για αυτό λέμε ότι δεν βλέπουμε φως. Κ σας ρωτάω ακόμα πόσο χρόνο θέλει δηλαδή μια έτοιμη κυβέρνηση για να δούμε κάποιο θετικό αποτέλεσμα με τα μέτρα που πάρθηκαν;; |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Τι γνώμη έχουν οι Ελληνες για το κινητό ;;;; | staren | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 2 | 27-08-2010 13:06 |
Την γνώμη σας για το Systemhelm 5 | NIKOS PAPADOPOULOS | Κράνη | 11 | 19-03-2010 06:09 |
Θα ήθελα την γνώμη σας για το Dainese Gator Evo | evanslam | Ένδυση | 15 | 04-03-2010 22:24 |
Τα ασφαλέστερα αυτοκίνητα του κόσμου για το 2009 | gsmaniac | Αυτοκίνητο | 5 | 05-02-2010 10:53 |
113 ΔΩΡΑ μοίρασε το GS forum για την πίτα του 2009 !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 2 | 16-02-2009 13:29 |