View Single Post
  #197  
Παλιό 17-09-2010, 10:04
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member
 
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Μηνύματα: 6,530
Προεπιλογή Απάντηση: Αξονας GS 1200 Adv κατα την διαρκεια συγκριτικού!!!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από manosamos Εμφάνιση μηνυμάτων
...................................................
Mοτοσυκλετες τα πρωτα,αεροπλανα τα δευτερα με κινητηρες General Εlectric και ενιοτε με Pratt&Whitney,αξονικους !!!
Μην γραφεις ανακριβειες γιατι τριγυρναω στο φορουμ και εγω
Μου θες και πτυχιο PART 66.............

Και καποιες άλλες με Rolls royce!!!!!!!!

Τι μας ,λες ρε φιλαρακι!!!!!!!!! ''Eλα παπου μου να σου δειξω τα αμπελοχωραφα σου''!!!
Και αυτο το ''αξονικο'' πως ψυχεται? Τα υψιστης σημασιας ρουλεμαν, καμιά 30αρια και τα παμπολλα κουζινετα, που φερει ενας τζετ κινητηρας πως ψυχονται? απο τον αερα ¨η απο το λαδι ραπτομηχανης (τοσο ψιλο ειναι) που κυκλοφορει γυρω του? Και τελικα τα 10 κιλα λαδι που περνει ενας τζετ κινητρας τι τα κανει?? Η νομιζεις οτι το λαδι, σε καθε κινητηρα, ειναι μονον για λιπανση????? Γιατι νομιζεις καποιοι κινητηρες εχουν ΚΑΙ ψυγειο λαδιου???
Μην μπερδευεις το τουρμπο των αυτοκινητων με τους τζετ κινητηρες!!!!
Μην μπερδευεις, τουρμποφαν, τουρμποτζετ, Turboprop και turboshaft μεταξυ τους....ειναι τελειως διαφορετικοι κινητηρες!!!!!

Το part 66 εχει τις εξης διαβαθμισεις, category A, B, B1 και 2, η καθε μια για διαφορετικο επιπεδο εκπαιδευσης και προσοντων!!! Εσυ σε ποια αναφερεσαι??????????

Τεσσερα χρονια σπουδαζα και τελειωσα μηχανικος αεροσκαφων Μανο....4 χρόνια!!!!!!!!!!!! Δυσκολο να με πιασεις αδιαβαστο!!!!

Το οτι τριγυρνας κι εσυ στο φορουμ τι μου το λες???
Reply With Quote