View Single Post
Παλιό 05-10-2010, 14:00
ntinopoulos Ο/Η ntinopoulos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: NIKEA-PIREAS
Μoto: 1200gs
Προεπιλογή Απάντηση: Ομαδική αγορά σε "ΤΑΚΑΚΙΑ ΦΡΕΝΩΝ"

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από panos1200gdadv Εμφάνιση μηνυμάτων
Αγαπητε CPretenteriS,αν διαβασεις πιο προσεκτικα αυτα που γραφω αλλα και στην απαντηση μου προς τον φιλο Arka(που οπως εγραψα,δεν διαφωνω καθολου μαζι του κλπ κλπ) θα διαπιστωσεις οτι η ενσταση μου δεν ειναι προς αυτον που πηρε την προσφορα αλλα προς αυτον που την εδωσε.
Οσο για τον καφε,πολυ θα το ηθελα εδω και καιρο τωρα αλλα λογω ωραριου του επαγγελματος μου ειναι απο δυσκολο εως αδυνατο.

Αγαπητε syan επειδη αντιλαμβανομαι και με το παραπανω μαλιστα σε αντιθεση με αλλους.Το να εξηγησω το αυτονοητο δεν ειναι ουτε τακτικη υπερασπισης ουτε δικαιολογιας.Ειναι προσπαθεια αναλυσης σε καποιους που δυσκολευονται να κατανοησουν αυτα που διαβαζουν,μπας και.....
Και η πλακα ειναι πως δεν παρεξηγηθηκε και δεν απαντησε "καπως" ο αμεσα "εμπλεκομενος",αλλα καποιος τριτος.

ntinopoulos
Για να σε βοηθησω κι αλλο φιλτατε.
Σαφεστατα και μετραει η γραπτη προσφορα.Ποτε δεν ειπα η εγραψα το αντιθετο.
Επισης οι τιμες στα 3 απο τα 4 μαγαζια που οπως εγραψα εξ'αρχης ειναι προφορικες και η 1 ειναι αγορα δικη μου,αφορα-οπως παλι εγραψα-ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΗ αγορα.
Τελος,ουτε κανενα υπονοουμενο αφησα(σε αντιθεση με σενα),ουτε χαρακτηρησα καπως κανεναν.Οποτε αν εσυ θεωρεις το ατομο σου "εντομο"(???),τι να πω εγω?Κατι παραπανω θα ξερεις
ΑΑΑ...Και επειδη κινδυνευω,δεν μας λες ποιοι ειναι οι κακοπροαιρετοι που ειμαι βαλτος τους???
Για να μαθουμε τι παιζει βρε "αδερφε"...Και εγω και ολα τα μελη του φορουμ..
Τεσπα Μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια
αν η μυγα που ανεφερες δεν ειναι εντομο παω πασο!
εγραψα "απο" κακοπροαιρετους!!!
καλα να μη διαβαζεις προσεκτικα τα δικα μου,αλλα και τα δικα σου...?
Reply With Quote