![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Οσο για τον καφε,πολυ θα το ηθελα εδω και καιρο τωρα αλλα λογω ωραριου του επαγγελματος μου ειναι απο δυσκολο εως αδυνατο. ![]() Αγαπητε syan επειδη αντιλαμβανομαι και με το παραπανω μαλιστα σε αντιθεση με αλλους.Το να εξηγησω το αυτονοητο δεν ειναι ουτε τακτικη υπερασπισης ουτε δικαιολογιας.Ειναι προσπαθεια αναλυσης σε καποιους που δυσκολευονται να κατανοησουν αυτα που διαβαζουν,μπας και..... Και η πλακα ειναι πως δεν παρεξηγηθηκε και δεν απαντησε "καπως" ο αμεσα "εμπλεκομενος",αλλα καποιος τριτος .ntinopoulos ![]() ![]() ![]() Για να σε βοηθησω κι αλλο φιλτατε. Σαφεστατα και μετραει η γραπτη προσφορα.Ποτε δεν ειπα η εγραψα το αντιθετο. Επισης οι τιμες στα 3 απο τα 4 μαγαζια που οπως εγραψα εξ'αρχης ειναι προφορικες και η 1 ειναι αγορα δικη μου,αφορα-οπως παλι εγραψα-ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΗ αγορα. Τελος,ουτε κανενα υπονοουμενο αφησα(σε αντιθεση με σενα),ουτε χαρακτηρησα καπως κανεναν.Οποτε αν εσυ θεωρεις το ατομο σου "εντομο"(???),τι να πω εγω?Κατι παραπανω θα ξερεις ![]() ![]() ![]() ΑΑΑ...Και επειδη κινδυνευω,δεν μας λες ποιοι ειναι οι κακοπροαιρετοι που ειμαι βαλτος τους??? Για να μαθουμε τι παιζει βρε "αδερφε"...Και εγω και ολα τα μελη του φορουμ.. ![]() ![]() ![]() Τεσπα Μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() εγραψα "απο" κακοπροαιρετους!!! καλα να μη διαβαζεις προσεκτικα τα δικα μου,αλλα και τα δικα σου...?
|
|
|
|||
|
|||
|
και που σαι!
εδω δεν υπαρχουν πρωτοι,δευτεροι,τριτοι...! εδω υπαρχει ΕΝΑ forum,ΜΙΑ υποληψη,ΜΙΑ παρεα...! κατανοητο?
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
ειναι δυσκολο να το καταλαβουν καποιοι.....ευτυχως ειναι λιγοι
![]() οταν καποιοι τρεχουν για ομαδικες αγορες ή ομαδικες εκδρομες,χανουν χρονο,χρημα και ενεργεια.... ![]() καλο θα ηταν να μην ακυρωνουμε ετσι ευκολα την προσπαθεια καποιων παιδιων....εκτος αν πραγματικα υπαρχει λογος(καλυτερη οικονομικη προσφορα)... ![]() οι τιμες για τις ομαδικες αγορες κρατουν πολυ μεγαλο διαστημα...(ελαστικα,GPS...κλπ) |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
![]() ![]() Εκτος κι αν ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!(λογος η μυγα) "..Αυτο ειχα γραψει και σημαινει οτι... Δεν αποκαλεσα κανεναν μυγα. Ειναι παροιμια που την λεει ο Λαος μας.Εκτος αν δεν κραταει η σκουφια σου απο εδω,οποτε παω πασο. Αλλα και να κραταει,εχεις προφανως καποιο θεμα(σοβαροτατο) με την κατανοηση αυτων που κανεις αναγνωση.Γιατι αν εκλαμβανεις το "τριτο" προσωπο σε μια υποτιθεμενη διαφωνια,παρεξηγηση,διαλογο η οπως θες πες το 2 αλλων προσωπων ιεραρχικα,τοτε εισαι για ![]() ......![]() Εκτος αν εκτελεις χρεη Υπερασπισης.Που δεν το νομιζω να το χρειαζεται ο αμεσα ενδιαφερομενος,για τον απλουστατο λογο οτι εχει καταλαβει πως δεν εννουσα αυτον. Και ΠΟΥ'ΣΑΙ...Τους κακοπροαιρετους δεν μας ειπες ακομη...... ΞΕΚΑΘΑΡΕ!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΜΕ ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ.. Η ΕΝΣΤΑΣΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ(ΛΕΟ) ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΔΩΣΕ!!!!! ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ??? ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
H συζήτηση καταντά ατέρμονη! Επιτυχημένη Ομαδική Αγορά είναι η αγορά που εξασφαλίζει ποιότητα, εξυπηρέτηση, τιμή, after sales υποστήριξη. α. Ποιότητα: Είναι γνωστή η ποιότητα των συγκεκριμένων τακακιών και δεν αμφισβητείται από κανέναν. β. Εξυπηρέτηση: Κρίνοντας από τις μέχρι τώρα αναφορές των μελών μας που εμπιστεύθηκαν τον "Περιστερά" για τοποθέτηση ελαστικών αλλά και την μέχρι τώρα παρουσία του στον χώρο της μοτοσυκλέτας, κρίνεται αρκούντως επαρκής και για την προμήθεια - τοποθέτηση τακακιών στις μοτό μας. γ. Τιμή: Ανταγωνιστική τιμή της αγοράς, σημαντικά χαμηλότερη από την πλειονότητα αντίστοιχων καταστημάτων, χαμηλότερη και από τιμές που εδόθησαν προφορικώς ή και από τρίτους και ποσταρίστηκαν στο συγκεκριμένο thread. δ. After sales υποστήριξη: Όσες φορές χρειάστηκε κάποιος εκ των μελών μας βοήθεια ή υποστήριξη μετά την αγορά του από το εν λόγω κατάστημα, αυτή του παρεσχέθη και με το παραπάνω. .
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() αν θες να απευθυνθεις σε καποιον συγκεκριμενα του στελνεις προσωπικο μηνυμα η τον παιρνεις τηλεφωνο!οταν γραφεις στο forum απευθυνεσαι σε ολα τα μελη του forum!οποτε αυτα τα περι ...προσωπων που τσαμπουνας τα ακουω βερεσε... εχεις ομως τα #####ια να μου εξηγησεις τον λογο για τον οποιο υπονοεις οτι συμμετεχω στην κουβεντα?φαινεται αλλωστε οτι κατι ξερεις... και αν μπορεις να αποδειξεις και τα γραφομενα σου ακομη καλυτερα! αν δε τα εχεις και δεν μπορεις να το κανεις βουλωσε το και ασχολησου με κατι αλλο! και παντα να θυμασαι¨ "ειναι καλυτερα να εισαι σιωπηλος και να εισαι βλακας παρα να μιλας και να αιρεις καθε αμφιβολια!" φιλικα παντα |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Οπότε νομίζω ότι μπορούμε να τηρήσουμε το αίτημα του post #71 και ο... Νοών... νοείτω...
Last edited by CPretenteriS; 05-10-2010 at 17:02. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Τι σημαίνει "κόλαση" και τι "Παράδεισος" .... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Διάφορα | 11 | 08-07-2010 00:56 |
| "Sold-out" σε 29 από 64 αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου | MARK | Αθλητισμός | 1 | 20-04-2010 22:09 |
| Στην "αγκαλιά" της Τζούλιας το "αυγό του φιδιού" | MARK | Επικαιρότητα | 0 | 13-03-2010 12:45 |
| "Αγίου Βαλεντίνου" - Τί δώρο θα κάνετε στην "καλή" σας ??? | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Διάφορα | 21 | 14-02-2010 23:55 |
| Μέλη της "Χρυσής Αυγής" διέκοψαν εκδήλωση του "Ουράνιου Τόξου" | nek21 | Γενικά - Αναβάτης | 126 | 19-07-2009 01:53 |