07-11-2010, 00:05
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
|
|
Απάντηση: ΤΟ VARADERO ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από yamdoc
1)Οντως τα λιγα κιλα διαφορα δεν κανουν τη διαφορα ουτε οι αναρτησεις,ουτε το στισημο ουτε κατι αλλο αν εισαι κολλημενος με ενα μηχανακι!!
|
ΑΥΤΟ λεω κι εγω.....για τους άλλους σαν εσενα! βλέπεις εγω ειχα παντα γιαπωνεζικο, πηγα σε Γερμανικο (GS 1150) και ξαναγυρισα στο Γιαπωνεζικο!! Ποιος αραγε ειναι ο κολλημενος?
Απόσπασμα:
2)7 μηνες και 7 χρονια λες και συμφωνω και εγω, ομως το κοινο εχει ηδη αποφασισει εχει βγαλει την gs πρωτη επιλογη του για το 2010! Μηπως ειναι και αυτο φτιαχτο απο την BMW ή ειναι προπαγανδα των περιοδικων? Οταν αλλαξει το σκηνικο μπορεις να το ευχαριστηθεις οσο θες και θα το δεχτουμε και εμεις με χαρα! Μεχρι τοτε ομως η GS ειναι η πρωτη επιλογη του κοσμου! Αχ ολοι θυματα του μαρκετινγκ ειμαστε! Ας ειμαστε κι ας το ευχαριστιομαστε! Αλλωστε αυτες οι μηχανες μας αξιζουν. Τετοια κοροιδα ειμαστε!!
|
ειδες πουθενα να διαφωνω????
Απόσπασμα:
3)Varadero δεν θα παρω ετσι κι αλλιως γιατι αν ηθελα αξιοπιστια, θα εμενα με το tdm που ειχα πριν, αλλα και αν επαιρνα δεν θα εμπαινα σε ενα φορουμ για να χλευασω τους κατοχους καποιας συγκεκριμενης μαρκας για την αξιοπιστια, επιδοσεις κλπ!!!
|
Το αν χλευαζω κανεναν εδω μεσα αστο να το κρινουν οι αντμιν κυριως αλλα και οι υπόλοιποι που με διαβαζουν!! Ο χλευάσας τους ιδιοκτητες καποιας συγκεκριμενης μαρκας /τυπου μοτοσυκλετας ενος φορουμ δεν καθεται να γραψει τοσα τεχνικα αρθρα, αρθρα που σκοπο εχουν να βοηθησουν και οχι να χλευασουν! Αρθρα που καποια απο αυτα μπηκαν στα ''αξιοσημειωτα'' αυτου του φορουμ και μεχρι τωρα εχουν χιλιαδες αναγνωσεις απο ''χλευαζομενους'' κατα τα αλλα αναγνωστες!!!
Το φορουμ αυτο και οι αναγνωστες του δεν ζητουν υποστηρικτες ουτε δεκανικια ουτε και ''διασωση'' εναντι στον GeorgeP απο διασωστες σαν κι εσενα!! Αντιθετως ζητουν αναγνωστες που ξερουν να εκτιμουν την συνδρομη των υπολοιπων σε αυτο και τους ιδιους κατανοωντας την γραφη τους οσο και αν δεν ειναι αυτη αρεστη αφου λενε τα συκα συκα και την σκαφη σκαφη, η αληθεια καμια φορα πληγωνει!! Γιαυτο κι εσυ καλα θα κανεις να μαθεις ελληνικο συντακτικο για να καταλαβεις το νοημα αυτων που γραφω και να μην βλεπεις παντου....οχτρους που χλευαζουν!!
Απόσπασμα:
Αυτο ισως μαρτυρουσε κρυφους ποθους φιλε Γιωργο!!!!
|
Ειπαμε ειχα BMW, ετσι ικανοποιησα το τοτε ποθο μου ο οποιος ομως με πληγωσε βαναυσα! Οπως και πολλους αλλους απο εδω μεσα! Αυτοι, οι αλλοι, εξακολουθουν κι επιμενουν Γερμανικα γιατι ετσι τους αρεσει και πολυ καλα κανουν, εγω επιμενω Γιαπωνεζικα γιατι.....ετσι μου αρεσει.....κι εμενα και πολυ καλα κανω!!
Απόσπασμα:
Δεν θα εμπαινα ποτε στους aprilia bikers να κατηγορησω τα μηχανακια τους για την δεδομενα χαμηλη αξιοπιστια τους! !!!!
|
γιατι χλευαζεις τους aprilia bikers???? και μαλιστα ανευ αντιλογου αρα εκ του ασφαλους? φοβασαι τον αντιλογο τους ¨η την μηνιν τους?
Σημ.
μήνις= θηλυκό (της μήνιος και μήνιδος)= η οργή
Απόσπασμα:
Ο καθενας καβαλαει οτι γουσταρει με τα θετικα και τα αρνητικα του!!!!!
|
Ποιος λεει το αντιθετο???
Απόσπασμα:
Θα μπορουσες ποτε να πεις τους moto gouzαιους θυματα του marketing που εχουν και αυτοι μηχανακια που χαλανε? ΠΙΟ MARKETING?!
|
Τωρα χλευαζεις κι αλλους!! Δεν ειναι δικαιο αυτο διοτι δεν εχεις αντιλογο και παιζεις εκ του ασφαλους ως προειπα!!!!
Απόσπασμα:
4) Εν κατακλειδι γιατι ξεφυγαμε πολυ απο το θεμα, μακαρι το νεο varadero ειναι καλο και να το χαρουν οσοι αναβατες το επιλεξουν!
|
Εσυ?
|