GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Μοτοσυκλέτα > Άλλες εταιρίες

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 06-11-2010, 23:01
yamdoc Ο/Η yamdoc βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Apr 2010
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: gs 1200 adv
Προεπιλογή Απάντηση: ΤΟ VARADERO ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

1)Οντως τα λιγα κιλα διαφορα δεν κανουν τη διαφορα ουτε οι αναρτησεις,ουτε το στισημο ουτε κατι αλλο αν εισαι κολλημενος με ενα μηχανακι!
2)7 μηνες και 7 χρονια λες και συμφωνω και εγω, ομως το κοινο εχει ηδη αποφασισει εχει βγαλει την gs πρωτη επιλογη του για το 2010! Μηπως ειναι και αυτο φτιαχτο απο την BMW ή ειναι προπαγανδα των περιοδικων? Οταν αλλαξει το σκηνικο μπορεις να το ευχαριστηθεις οσο θες και θα το δεχτουμε και εμεις με χαρα! Μεχρι τοτε ομως η GS ειναι η πρωτη επιλογη του κοσμου! Αχ ολοι θυματα του μαρκετινγκ ειμαστε! Ας ειμαστε κι ας το ευχαριστιομαστε! Αλλωστε αυτες οι μηχανες μας αξιζουν. Τετοια κοροιδα ειμαστε!
3)Varadero δεν θα παρω ετσι κι αλλιως γιατι αν ηθελα αξιοπιστια, θα εμενα με το tdm που ειχα πριν, αλλα και αν επαιρνα δεν θα εμπαινα σε ενα φορουμ για να χλευασω τους κατοχους καποιας συγκεκριμενης μαρκας για την αξιοπιστια, επιδοσεις κλπ! Αυτο ισως μαρτυρουσε κρυφους ποθους φιλε Γιωργο!!!!! Δεν θα εμπαινα ποτε στους aprilia bikers να κατηγορησω τα μηχανακια τους για την δεδομενα χαμηλη αξιοπιστια τους! Ο καθενας καβαλαει οτι γουσταρει με τα θετικα και τα αρνητικα του! Θα μπορουσες ποτε να πεις τους moto gouzαιους θυματα του marketing που εχουν και αυτοι μηχανακια που χαλανε? ΠΙΟ MARKETING?
4) Εν κατακλειδι γιατι ξεφυγαμε πολυ απο το θεμα, μακαρι το νεο varadero ειναι καλο και να το χαρουν οσοι αναβατες το επιλεξουν!
Reply With Quote
Παλιό 06-11-2010, 23:17
manosamos Ο/Η manosamos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Nov 2009
Περιοχή: ΠΕΡΑΜΑ-ΑΕΚΑΡΑ
Μoto: Varadero 1000 CBR 600F4 Honda C70 6V

''Αξιοπιστια''Χοντα.
Ο κινητηρας εχει 30,000χλμ.
Βοηθεια μας...............
Attached Images
File Type: jpg 09-7-2 254 (Small).jpg (58.2 KB, 33 views)
File Type: jpg 09-7-2 257 (Small).jpg (54.8 KB, 30 views)

Last edited by manosamos; 06-11-2010 at 23:23.
Reply With Quote
Παλιό 06-11-2010, 23:27
commander Ο/Η commander βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: κηφισια
Μoto: GS 115Ο ADV DESIERTO 3

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από manosamos Εμφάνιση μηνυμάτων
''Αξιοπιστια''Χοντα.
Ο κινητηρας εχει 30,000χλμ.
Βοηθεια μας...............
Το θημαστε το ανεγκδοτο (Βαλε ένα ποτό πριν αρχίσουμε )!!!!!!Αρχίσαμεεεεεεεε!!!!!!!
Reply With Quote
Παλιό 06-11-2010, 23:31
manosamos Ο/Η manosamos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Nov 2009
Περιοχή: ΠΕΡΑΜΑ-ΑΕΚΑΡΑ
Μoto: Varadero 1000 CBR 600F4 Honda C70 6V

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από comander Εμφάνιση μηνυμάτων
Το θημαστε το ανεγκδοτο (Βαλε ένα ποτό πριν αρχίσουμε )!!!!!!Αρχίσαμεεεεεεεε!!!!!!!
Ελεος με την αξιοπιστια ρε φιλε.
Shit happend λεει το ρητο,αλλα ποιος το καταλαβαινει.........
Reply With Quote
Παλιό 07-11-2010, 00:05
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Μoto: VARADERO MK3

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από yamdoc Εμφάνιση μηνυμάτων
1)Οντως τα λιγα κιλα διαφορα δεν κανουν τη διαφορα ουτε οι αναρτησεις,ουτε το στισημο ουτε κατι αλλο αν εισαι κολλημενος με ενα μηχανακι!!
ΑΥΤΟ λεω κι εγω.....για τους άλλους σαν εσενα! βλέπεις εγω ειχα παντα γιαπωνεζικο, πηγα σε Γερμανικο (GS 1150) και ξαναγυρισα στο Γιαπωνεζικο!! Ποιος αραγε ειναι ο κολλημενος?

Απόσπασμα:
2)7 μηνες και 7 χρονια λες και συμφωνω και εγω, ομως το κοινο εχει ηδη αποφασισει εχει βγαλει την gs πρωτη επιλογη του για το 2010! Μηπως ειναι και αυτο φτιαχτο απο την BMW ή ειναι προπαγανδα των περιοδικων? Οταν αλλαξει το σκηνικο μπορεις να το ευχαριστηθεις οσο θες και θα το δεχτουμε και εμεις με χαρα! Μεχρι τοτε ομως η GS ειναι η πρωτη επιλογη του κοσμου! Αχ ολοι θυματα του μαρκετινγκ ειμαστε! Ας ειμαστε κι ας το ευχαριστιομαστε! Αλλωστε αυτες οι μηχανες μας αξιζουν. Τετοια κοροιδα ειμαστε!!
ειδες πουθενα να διαφωνω????

Απόσπασμα:
3)Varadero δεν θα παρω ετσι κι αλλιως γιατι αν ηθελα αξιοπιστια, θα εμενα με το tdm που ειχα πριν, αλλα και αν επαιρνα δεν θα εμπαινα σε ενα φορουμ για να χλευασω τους κατοχους καποιας συγκεκριμενης μαρκας για την αξιοπιστια, επιδοσεις κλπ!!!
Το αν χλευαζω κανεναν εδω μεσα αστο να το κρινουν οι αντμιν κυριως αλλα και οι υπόλοιποι που με διαβαζουν!! Ο χλευάσας τους ιδιοκτητες καποιας συγκεκριμενης μαρκας /τυπου μοτοσυκλετας ενος φορουμ δεν καθεται να γραψει τοσα τεχνικα αρθρα, αρθρα που σκοπο εχουν να βοηθησουν και οχι να χλευασουν! Αρθρα που καποια απο αυτα μπηκαν στα ''αξιοσημειωτα'' αυτου του φορουμ και μεχρι τωρα εχουν χιλιαδες αναγνωσεις απο ''χλευαζομενους'' κατα τα αλλα αναγνωστες!!!
Το φορουμ αυτο και οι αναγνωστες του δεν ζητουν υποστηρικτες ουτε δεκανικια ουτε και ''διασωση'' εναντι στον GeorgeP απο διασωστες σαν κι εσενα!! Αντιθετως ζητουν αναγνωστες που ξερουν να εκτιμουν την συνδρομη των υπολοιπων σε αυτο και τους ιδιους κατανοωντας την γραφη τους οσο και αν δεν ειναι αυτη αρεστη αφου λενε τα συκα συκα και την σκαφη σκαφη, η αληθεια καμια φορα πληγωνει!! Γιαυτο κι εσυ καλα θα κανεις να μαθεις ελληνικο συντακτικο για να καταλαβεις το νοημα αυτων που γραφω και να μην βλεπεις παντου....οχτρους που χλευαζουν!!

Απόσπασμα:
Αυτο ισως μαρτυρουσε κρυφους ποθους φιλε Γιωργο!!!!

Ειπαμε ειχα BMW, ετσι ικανοποιησα το τοτε ποθο μου ο οποιος ομως με πληγωσε βαναυσα! Οπως και πολλους αλλους απο εδω μεσα! Αυτοι, οι αλλοι, εξακολουθουν κι επιμενουν Γερμανικα γιατι ετσι τους αρεσει και πολυ καλα κανουν, εγω επιμενω Γιαπωνεζικα γιατι.....ετσι μου αρεσει.....κι εμενα και πολυ καλα κανω!!

Απόσπασμα:
Δεν θα εμπαινα ποτε στους aprilia bikers να κατηγορησω τα μηχανακια τους για την δεδομενα χαμηλη αξιοπιστια τους! !!!!
γιατι χλευαζεις τους aprilia bikers????και μαλιστα ανευ αντιλογου αρα εκ του ασφαλους? φοβασαι τον αντιλογο τους ¨η την μηνιν τους?
Σημ.
μήνις= θηλυκό (της μήνιος και μήνιδος)= η οργή

Απόσπασμα:
Ο καθενας καβαλαει οτι γουσταρει με τα θετικα και τα αρνητικα του!!!!!
Ποιος λεει το αντιθετο???

Απόσπασμα:
Θα μπορουσες ποτε να πεις τους moto gouzαιους θυματα του marketing που εχουν και αυτοι μηχανακια που χαλανε? ΠΙΟ MARKETING?!
Τωρα χλευαζεις κι αλλους!! Δεν ειναι δικαιο αυτο διοτι δεν εχεις αντιλογο και παιζεις εκ του ασφαλους ως προειπα!!!!

Απόσπασμα:
4) Εν κατακλειδι γιατι ξεφυγαμε πολυ απο το θεμα, μακαρι το νεο varadero ειναι καλο και να το χαρουν οσοι αναβατες το επιλεξουν!
Εσυ?
Reply With Quote
Παλιό 07-11-2010, 07:19
Bedouin Ο/Η Bedouin βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2009
Περιοχή: ΓΛΥΦΑΔΑ

Απόσπασμα:
Θα μπορουσες ποτε να πεις τους moto gouzαιους θυματα του marketing που εχουν και αυτοι μηχανακια που χαλανε? ΠΙΟ MARKETING?
Σιγουρα ΟΧΙ! Μην προσβαλουμε τους Guzzisti.
Δεν θα τους εβλεπες ΠΟΤΕ τους ανθρωπους αυτους με Rallye 2 στολη, μποταρες και τριβαλιτσο μεσα στην Αθηνα η για να πανε βολτα μεχρι το Ναυπλιο οπως βλεπω σε εμας.
Ουτε θα τους βρεις να ξυνουν την μυτη τους στα ταβανια και να σνομπαρουν αλλες μαρκες (ασε που σε μας υπαρχει ρατσισμος μεταξυ Αντβε και απλου GS)
Δεν θελεις να το ονομασεις MARKETING? ... εγω παντως το λεω καραγκιοζιλικια.

Προσωπικα δεν θα με ενδιεφερε το Varadero η το επερχομενο Cross Tourer, αλλα ουτε θα τα υποτιμουσα ετσι (αλλωστε εχω ηδη τρια αλογα στον σταβλο μου που μου καλυπτουν της αναγκες για βολτες μεγαλων αποστασεων - ενα RT απο το '96 για χειμωνα - ενα GS για το καλοκαιρι - και το παπακι μου της Triumph ... "μπαλαντερ").
Αυτα για να μην νομιζει κανεις που δεν με γνωριζει οτι ειμαι Χοντακιας.

Last edited by Bedouin; 07-11-2010 at 07:22.
Reply With Quote
Παλιό 07-11-2010, 07:34
yamdoc Ο/Η yamdoc βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Μoto: gs 1200 adv

Ασε ρε Γιωργο που θα μας μαθεις απο μηχανες, γυναικες και Ελληνικο συντακτικο! Και σχολειο και πανεπιστημιο πηγαμε!
Απλα βαρεθηκα καθε ποστ να κριτικαρεις καυστηκα και πολλες φορες ειρωνικα τις συγκεκριμενες μηχανες.
Σεβομαι τις μηχανολογικες γνωσεις σου, αλλα πολλες φορες η μανια σου για κακοβουλο αντιλογο σε καθιστα κουραστικο!
Και μαλλον αλλος πρεπει να μαθει Ελληνικο συντακτικο, γιατι δεν χλευασα τους aprilia ή τους gouzαιους, απλα εδωσα ενα παραδειγμα για το τικανεις σε αυτο το φορουμ!
Αυτα και δεν ξαναασχολουμαι , γιατι οταν καποιος ανθρωπος με προσβαλλει απλα τον αγνοω! Ζησε στον παραδεισο των καλων επιλογων σου και ασε τους αλλους να κανουν το κεφι τους ομως!
Reply With Quote
Παλιό 07-11-2010, 11:56
ntinopoulos Ο/Η ntinopoulos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: NIKEA-PIREAS
Μoto: 1200gs

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Bedouin Εμφάνιση μηνυμάτων

Προσωπικα δεν θα βιαστω να κρινω διοτι αυτο καναμε καποτε εμεις η τοτε Μπεεμβεδακιδες με το Βαραντερο π.χ. και τελικα δεν βλεπω η πωλησεις του να πηγαν ασχημα.
ναι θαναση,αλλα μην ξεχνας οτι το varadero ειναι μια μηχανη αρκετα πιο φτηνη και σε κοστος αγορας αλλα και συντηρησης σε σχεση με τον "και καλα" ανταγωνισμο(gs και gs adve)!οποτε γι αυτο και πουλησε...
τωρα ομως που το moto cross across runner over και πως στο διαολο θα το λενε θα κανει καν 17αρι+ κατσε να δουμε τι θα παρει...
(ξερω,αλλα δεν λεω τι θα παρει)
Reply With Quote
Παλιό 07-11-2010, 14:24
taksidiotis Ο/Η taksidiotis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: ηρακλειο κρητης
Μoto: Af 750,steed 600

η αξιοπιστια ειναι μεγαλος παραγοντας ειτε το θελουμε ειτε οχι.
ποτε δε μου χει συμβει κατι με gs και παλι καλα,ισως με την πρωτη να μην ξενερωνα,αλλα αν συνεχιζε το κακο,συγνωμη,αλλα δε θα ξαναπαιρνα.
το οτι εχω bmw δε με κανει ξεχωριστο στο πληθος.ηταν η τρελα μου,την πηρα αυτο ηταν,την γουσταρω...αλλα μεχρι εκει...
το καινουριο μηχανημα της honda παντως δυσκολα το βλεπω να εχει κατω απο 15 χιλιαρικα.ας τα αξιζει κι ας εχει και 17.
Reply With Quote
Παλιό 07-11-2010, 14:28
Bedouin Ο/Η Bedouin βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2009
Περιοχή: ΓΛΥΦΑΔΑ

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ntinopoulos Εμφάνιση μηνυμάτων
ναι θαναση,αλλα μην ξεχνας οτι το varadero ειναι μια μηχανη αρκετα πιο φτηνη και σε κοστος αγορας αλλα και συντηρησης σε σχεση με τον "και καλα" ανταγωνισμο(gs και gs adve)!οποτε γι αυτο και πουλησε...
Ακριβως επειδη δεν ξεχναω η μεγαλη επιτυχια στα gs εμφανιστηκε απο το '05 και μετα και ακομα πιο πολυ τα τελευταια 2-3 χρονια..
Κανε μια σφυγμομετριση στο φορουμ κα θα δεις ο πλειοψηφεια ειναι 2-3 ετια
(δηλ. φρεσκαδουρες σε ΒΜW μεγαλου κυβισμου, εξου και ο αντιστοιχος φανατισμος ακομα).
Μεχρι το 2000 τα ΒΜW γενικοτερα ηταν σχετικο "niche brand", ασε που μας ελεγαν (το 79-80 που ειχα για κανενα χρονο ενα R90S και στην δεκαετια του '90 που πηρα το RT1100 που εχω ακομα τωρα) παππουδες και ας ημουν μωρο και τριανταρης αντιστοιχα.
Το οτι το ειχα (το RT) για μεγαλες αποστασεις και το ξεζουμιζα δεν επαιζε κανεναν ρολο.
Ησουν πολυ νεος και πολυ μακρια απο την μαρκα συνεπως δεν εχω καμια απαιτηση να τα ξερεις αυτα (η ακομα πιο πολυ .. να τα ζησεις).
Τοτε νιωθαμε η "Outsiders" ενω τωρα θεωρηται "ΙΝ". Η καιροι αλλαζουν βλεπεις.
Τα τελευταια χρονια η ΒΜW εδωσε μια πιο νεανικη και δηθεν περιπετειωδεις χρεια στην μαρκα μεσο του μαρκετινγ της (και ας ειναι καλα αυτη η λελεδες και κλαψιαρηδες Ewan McGregor και Charlie Boorman με το Long Way Round και το πολυ "safe" Long Way Down" της πλακας).
Το "image" αλλαξε αλλιως θα παρεμενε σταθερα περιπου εκει που ηταν.
Σε οτι αφορα της τιμες, μεχρι το '04-'05 (απο το '94) η τιμες ηταν πολυ πιο κοντα.
Παρ'ολαυτα μεχρι τοτε, σε παγκοσμιο επιπεδο να ξερεις τα gs δεν "σαρωναν" πουθενα.
Οπως βλεπεις δεν ξεχναω τιποτα και η 4-βαλβιδη γενια του gs ξεκινησε το '94 και οχι περιπου το '07 η '08 που πολυ το ανακαλυψαν.
Ειναι καποιοι εδω φανταζομαι που θα τα θυμουνται αυτα.

Απόσπασμα:
τωρα ομως που το moto cross across runner over και πως στο διαολο θα το λενε ...
Κακιουλες και νομιζω πως ενα μαγαζι κολοσσος σαν την Ηοντα αξιζει λιγο περισοτερο σεβασμο.

Απόσπασμα:
θα κανει καν 17αρι+ κατσε να δουμε τι θα παρει...
(ξερω,αλλα δεν λεω τι θα παρει)
Οχι φιλε μου δεν ξερεις, οπως ουτε εγω μπορω να ξερω και γ'αυτο δεν μπαινω σ'αυτην την κουβεντα.
Ασε που δεν μπαινουν στην τσεπη μου ουτε η πωλησεις ειναι απαραιτητα ενδειξη εαν ειναι καλο η οχι, συνεπως γιατι να εχω καουρα?

Last edited by Bedouin; 07-11-2010 at 14:42.
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης