15-11-2010, 17:46
|
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Apr 2009
Περιοχή: ζωγραφου
Μoto: R 1200 GS
|
|
Απάντηση: Τώρα και η Ελληνική σημαία ΧΩΡΙΣ Σταυρό
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Carduelis
Νομίζω τα πράγματα είναι οφθαλμοφανή και οι εξήγηση σαφής:
Δείτε τη σημαία του αντ1 και δείτε και τη γνήσια παρακάτω:
Δεν σκοπεύουν απλά να μας πάρουν το σταυρό απ τη σημαία.
Αν δείτε αντί για 9 ρίγες έβαλαν 5 !
Πρόκειται για διεθνή συνωμοσία του ξένου κεφαλαίου σε συνεργασία με το προσκυνημένο ντόπιο ώστε να βάλουν επιτέλους χέρι σ αυτό τον τόπο που είναι τόσο πλούσιος και ο λαός του τόσο επικίνδυνα ανταγωνιστικός στο διεθνές στερέωμα.
Κάποιοι μετά το σταυρό θέλουν να μας φάνε και τις ρίγες μία μία μέχρι να μας μείνει το κοντάρι με την ούγια στο τέλος (ξένος δάκτυλος; προσκυνημένος βουλευτής που χρεώθηκε στο ξένο κεφάλαιο; αλβανός γραφίστας που εισχώρησε στα άδυτα του αντ1; ανάθεμα κι αν ξέρω!).
ΥΓ-1: μπορεί βέβαια να πρόκειται απλά για το κεφαλαίο γράμμα Ε με μπλέ χρώμα, μια και αμέσως μετά λέει ΚΛΟΓΕΣ, αλλά σιγά μην είναι τόσο απλά τα πράγματα!
Μάλλον πάνε να μας φάνε οι σιωνιστές και τη σημαία και το γνήσιο ελληνικό Ε και να μας χώσουν κανένα e μετά στη θέση του για να μας λένε μετά eλληνeς και άντε τρεχαγύρευε!
ΥΓ-2: όποιος θέλει να μάθει την συνομωσία που εξυφαίνεται πίσω από τη σημαία μας μπορεί να βρει το άρθρο αυτό και άλλα παρόμοια εδώ: Ο ANT1 Αφαίρεσε τον σταυρό από την Ελληνική σημαία! - Ἑλληνική Γροθιά
|
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Carduelis
Με το συμπάθειο ρε παιδιά, δεν λέω, να τον κλείσουμε τον αντ1 και όλα τα άλλα κανάλια, αλλά πριν σηκώσουμε το λάβαρο της επανάστασης και πάθουν έμφραγμα οι γυναίκες μας που θα χάσουν τα τούρκικα, μήπως να ανοίξουμε λιγάκι τα ματάκια μας;
Ενα μαμημένο κακόγουστο κεφαλαίο Ε είναι, σε φόντο που να θυμίζει κάτι ελληνικό, και αμέσως μετά γράφει ΚΛΟΓΕΣ.
Τόσο δύσκολο είναι πια να το παραδεχτείτε;
Ε+ΚΛΟΓΕΣ = ΕΚΛΟΓΕΣ !!!
|
Γιατρέ μου είπα να μην ασχοληθώ, αλλά δεν άντεξα.
Να 'σαι καλά. Μου έφτιαξες το απόγευμα.....
|