![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Να 'σαι καλά. Μου έφτιαξες το απόγευμα..... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Που θα μου πας; δεν θα σε πετύχω σε καμμιά εκδρομή; ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Τεστ κοποσεως που σου χρειαζετε....... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τεστ κοπώσεως εγκεφάλου χρειάζονται κάποιοι άλλοι για να δούνε επιτέλους τα αθηρωματικά αγγεία τους.
Last edited by aeriko; 15-11-2010 at 18:52. |
|
|||
|
|||
![]()
βρε τί έχασα που όλη μέρα ασχολιόμουν με νούμερα (ένεκα επαγγέλματος) ενώ θα μπορούσα να διασκεδάζω διαβάζοντας....
μη ψάχνετε φαντάσματα...... η παρατηρητικότητα του γιατρού και η άγνοια του υπαλλήλου του ΑΝΤ1 προκάλεσαν τόση αναστάτωση ??? Κάποιοι είναι έτοιμοι να "πυροβολήσουν" , ποιός ξέρει γιατί ?? ένας κυνηγός δεν πυροβολεί ποτέ όταν κινούνται τα βάτα, περιμένει να δει τί κρύβεται πίσω από αυτά και μετά κεραυνοβολεί το θήραμα. κάνετε τώρα τις αναγωγές σας στη καθημερινότητά μας και μετά κάνετε την αυτοκριτική σας...αν και εφόσον μπορείτε... ΥΓ προτροπές και αφορισμούς έχουμε την υποχρέωση (από καταβολής forum) να προσπαθούμε να αποφεύγουμε... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πόσες ρίγες έχει η σημαία η καλή οέω;
Πόσο την πουλάνε οι Κινέζοι που τη ράβουνε φασόν έτσι και αλλέως; Τι πίνει ο Καντάφι; Η Κόκα κόλα που έχει τόσα Ε, στηρίζει κρυφά οικονομικά την ομάδα Ε; Στα πόσα ζιγκ χάιλ καίγεται ο ανθρώπινος εγκέφαλος; Να χάσω τη χώρα μου σε πόλεμο με τους Τούρκους ή από τους Γερμανούς στο χρηματιστήριο; Στα πόσα Ιμάμ Μπαϊλντί απειλείται η εθνική ταυτότητα; Άμα ζητήσεις Αραβική πίτα στην Ιερουσαλήμ σε πιάνει η Μοσάντ για μουτζαχεντίν; Πήρα τη γυναίκα του γείτονα από πίσω, θα πάω στην Χριστιανική κόλαση ή στον Ισλαμικό παράδεισο να μου κάνουνε αέρα τα ουρί και τα γιουσουφάκια; Ο αγωγός Μπουργκάς Αλεξανδρούπολη που έστριψε λάθος και βγήκε από τη χώρα; Πόσοι Ελληναράδες χωράνε σε ένα Ντάτσουν; Άμα πέσουν από καρότσα και περάσει ένα με Αλβανούς θα κάνουν οτοστόπ ή θα συνεχίσουν με τα πόδια; |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Τώρα βάλανε χέρι και στη Γεωγραφία στα Δημοτικά σχολεία | janpap | Ελλάδα | 27 | 09-10-2010 16:45 |
Κάτω από την Ελληνική σημαία-Αίσχος | apple2 | Μου τη δίνει που ..... | 20 | 22-09-2010 08:11 |
ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ...!!! | HERC | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 5 | 18-09-2010 20:08 |
Αφαίρεσαν την Ελληνική σημαία από τις στολές των αστυνομικών; | Arkas | Ελλάδα | 20 | 08-03-2010 18:51 |
Τώρα και η τροχαία στην ενημέρωση .... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Πλοήγηση - Hardware και Software | 14 | 24-05-2009 10:57 |