Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από vpentza
απόλυτα σωστή η επισήμανση του pkiriakos.
είμαι στο forum (σχεδόν) από το ξεκίνημά του και άτυπα έχουμε την αρχή να κρατάμε το στόμα μας κλειστό σε ενδεχόμενο πρόκλησης από νεο-εισερχόμενους. Πόσες φορές δεν "κατάπιαμε" τη γλώσσα μας για να μην συμπεριφερθούμε όπως θα το κάναμε στο γραφείο, στο δρόμο, στο σπίτι μας ίσως...γιατί εδώ βρίσκουμε κάτι διαφορετικό...
Λέμε λοιπόν να το διατηρήσουμε και να κρατήσουμε τη παρέα σε ένα διαφορετικό/ξεχωριστό επίπεδο. Συμφωνήσαμε σιωπηρά να μην έχουμε αυτοσκοπό να μετράμε ποιός την έχει μεγαλύτερη/ομορφότερη.
Κάθε ιδέα/πρόταση/άποψη παραμένει σεβαστή φτάνει να διαπιστώνουμε ότι υπάρχει αυτοέλεγχος και αυτοσυγκράτηση στα επιχειρήματα.
Κανείς εδώ δεν αναμένει "τσιγκάκια"...από κανέναν
Δεν ανέχομαι λοιπόν από τη μεριά μου,
να απωλέσω τη δυνατότητα να διαβάζω τα κείμενα του GeorgeP και από την άλλη δεν ανέχομαι τη στενοκεφαλιά μερικών που εξακολουθούν να εμπαίζουν κάθε διάθεση διαλόγου με επιχειρήματα και σε αυτό το thread και αλλού. Και επειδή αυτά που διαβάζω (και πάλι) μου θυμίζουν το ότι "φωνάζει ο κλέφτης για να φύγει ο νοικοκύρης" παρακαλώ για τον αυτοέλεγχο, κυρίως απο τον υβριστή αλλά και από τον υβριζόμενο......
Κι αν δεν υπάρξει...οι ιθύνοντες ας επέμβουν όπως έχουν πράξει με πρωτόγνωρη ευαισθησία και λίγο παλαιότερα....
|
Μαζι ουτε καλημερα δεν εχουμε ανταλλαξει,παρ ολα αυτα εισαι σκληρα στην κοντρα.
Ισως σε ενωχλουν οι πολιτικες μου αποψεις και θες να ''καθαρισεις'' το τοπίο.
Μαλλον τους θελεις ολους με ίδιες ιδέες και αποψεις και συμφωνα με τα κριτηρια σου.
Αν ειναι δυνατον................αντιπαλος εξ ανακλάσεως.