View Single Post
Παλιό 08-12-2010, 15:11
evanslam Ο/Η evanslam βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2010
Περιοχή: Λαύριο - Λαμία
Μoto: BMW R 1200 GSΑ '10
Προεπιλογή Απάντηση: σχετικα με τους ηγουμενους

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από moby_gr Εμφάνιση μηνυμάτων
Βρε evan, δεν καταλαβαίνω γιατί μπορεί να ενδιαφέρει κάποια από τα μέλη (νέα ή παλιά) μία τέτοια εξήγηση-διευκρίνηση...
Εάν αναγράφεται δηλαδή κάτι τέτοιο στους όρους βοηθάει στην απόφαση κάποιου να γραφτεί ή όχι στο forum?
Ή βοηθάει σε κάτι τα ήδη υπάρχοντα μέλη
Δε νομίζω να υπάρχουν και πολλοί που να έχουν τέτοιες βλέψεις...Άσε που όσοι τις έχουν, μάλλον με τους admins πρέπει να το συζητήσουν κι όχι γραπτώς από εδώ μέσα...Σε λίγο θα μπορούμε να θέτουμε υποψηφιότητα για mods ξεκινώντας αντίστοιχο θέμα και κάνοντας και δημοψήφισμα....

Τίποτα από αυτά που ανέφερε ο arkas δε μου φάνηκε περίεργο ή πρωτότυπο και τίποτε από όλα αυτά δε μου έδωσε κάποιον επιπλέον λόγο (σε αυτούς για τους οποίους ήδη έχω επιλέξει) να είμαι μέλος του forum....

Απο ότι φάνηκε απο εχτές μέχρι σήμερα μετά απο 3 threads (ένα κλειδωμένο, ένα που μόλις άνοιξε διαγράφηκε και το παρών) ενδιαφέρει πολύ περισσότερους απο όσους ισως φαντάζεσαι!
Πάντως το να γραφτει στους όρους δεν σημαίνει οτι θα είναι και κριτήριο ή θα κρίνει το αν θα γραφτεί κάποιος ή όχι στο φόρουμ! Απλα θα μπει ίσως στην ενότητα λειτουργεία και διαχείρηση!
Reply With Quote