GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Χιούμορ

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Previous Post   Next Post Next
Παλιό 08-12-2010, 14:02
moby_gr Ο/Η moby_gr βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Aug 2009
Περιοχή: Αθήνα
Μoto: R1200GS Adventure
Προεπιλογή Απάντηση: σχετικα με τους ηγουμενους

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από evanslam Εμφάνιση μηνυμάτων
Δημήτρη δεν θα μπορούσες να το είχες διατυπώσει καλύτερα! Σε ευχαριστώ και να πω πως εμένα προσωπικά (καθότι είμαι και το μέλος εκείνο που ξεκίνησε το θέμα) με κάλυψες σε όλα και μου λήθηκαν οι όποιες απορίες είχα επι του θέματος!

Μια πρόταση ή επισύμανση τουλάχιστον προς τους admin:
Για αποφυγή παρόμοιων θεμάτων-αποριών απο νέα μέλη και μη, μήπως να έμπαινε και μια ακόμα παράγραφο στην ενότητα "Οροι" του φόρουμ που να εξηγεί αυτό που μόλις μας ανέλυσες;
Βρε evan, δεν καταλαβαίνω γιατί μπορεί να ενδιαφέρει κάποια από τα μέλη (νέα ή παλιά) μία τέτοια εξήγηση-διευκρίνηση...
Εάν αναγράφεται δηλαδή κάτι τέτοιο στους όρους βοηθάει στην απόφαση κάποιου να γραφτεί ή όχι στο forum?
Ή βοηθάει σε κάτι τα ήδη υπάρχοντα μέλη
Δε νομίζω να υπάρχουν και πολλοί που να έχουν τέτοιες βλέψεις...Άσε που όσοι τις έχουν, μάλλον με τους admins πρέπει να το συζητήσουν κι όχι γραπτώς από εδώ μέσα...Σε λίγο θα μπορούμε να θέτουμε υποψηφιότητα για mods ξεκινώντας αντίστοιχο θέμα και κάνοντας και δημοψήφισμα....

Τίποτα από αυτά που ανέφερε ο arkas δε μου φάνηκε περίεργο ή πρωτότυπο και τίποτε από όλα αυτά δε μου έδωσε κάποιον επιπλέον λόγο (σε αυτούς για τους οποίους ήδη έχω επιλέξει) να είμαι μέλος του forum....
Reply With Quote

Κανόνες καταχώρησης