Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP
Nαι αλλα αυτοι φερνουν σε αδιεξοδο τους άλλους οπως ανεφερα πιο πανω με τα καμωματα τους λες και ειναι οι μονοι που θιγονται!!!! Λες και ανηκουν σε καποια ελιτ που χρηζει ιδιαιτερης προσοχης!!
Οι στρατιωτικοι.......ναι στην ιδια μοιρα με τους υπόλοιπους μη δημοσιους λειτουργους ειναι! αυτοι αν τους πουνε να πεθανουν για την Πατριδα θα το κανουν κι απο μονοι τους!!! Δεν τα βαζω με αυτους αλλα δεν ανεχομαι και να μου λενε...''πολυ μπλα μπλα και ουσια μηδεν''!!!!!!
|
Δεν σου μιλάω ούτε σαν δημόσιος υπάλληλος Γιώργο, ούτε σαν στρατιωτικός, ούτε ποτέ έχω επικαλεστεί κάτι τέτοιο, ούτε υπέρ κανενός εργατοπατέρα ή πολιτικού είμαι όπως πολύ καλά κατάλαβε ο Κώστας gsmaniac.
Απλώς - αν το συνειδητοποιείς - από τη στιγμή που γράφεις ότι ο Γιωργάκης κάνει σκληρή προσπάθεια να μας βγάλει από εδώ που είμαστε, αυτοαναιρείσαι και όλα τα υπόλοιπα που λες είναι μπλα μπλα χωρίς ουσία.
Από τη στιγμή που γράφεις αυτά που γράφεις εδώ μέσα, να ανέχεσαι και αυτά που σου λένε οι άλλοι. Αν δεν τ΄ανέχεσαι, διάβασε άλλα ποστ.