GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Διάφορα > Μου τη δίνει που .....

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 13-12-2010, 15:43
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Προεπιλογή Απάντηση: Μου την δίνει το θράσος τους....

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac Εμφάνιση μηνυμάτων
νομιζω οτι κατι δεν καταλαβες φιλε γιωργο.....

ολοι κατα των εργατοπατερων ειμαστε και ολοι κατα των οργανωμενων συνδικαλιστων,αλλα κυριως κατα των πολιτικων,οι οποιοι εχουν φερει την χωρα στο αδιεξοδο...

μεν εξοργιζεσαι,γιατι νομιζω οτι ειμαστε ολοι απο την ιδια μερια του ποταμου...ακομα και οι δημοσιοι ή στρατιωτικοι κλπ...
Nαι αλλα αυτοι φερνουν σε αδιεξοδο τους άλλους οπως ανεφερα πιο πανω με τα καμωματα τους λες και ειναι οι μονοι που θιγονται!!!! Λες και ανηκουν σε καποια ελιτ που χρηζει ιδιαιτερης προσοχης!!
Οι στρατιωτικοι.......ναι στην ιδια μοιρα με τους υπόλοιπους μη δημοσιους λειτουργους ειναι! αυτοι αν τους πουνε να πεθανουν για την Πατριδα θα το κανουν κι απο μονοι τους!!! Δεν τα βαζω με αυτους αλλα δεν ανεχομαι και να μου λενε...''πολυ μπλα μπλα και ουσια μηδεν''!!!!!!
Reply With Quote
Παλιό 13-12-2010, 15:46
ckk Ο/Η ckk βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: Εκάλη
Μoto: BMW R1200GS

[QUOTE=GeorgeP;272067]Συμφωνειτε ¨η οχι εμενα μου ειναι αδιαφορο διοτι ως ανεργος δεν μπορω να προσφερω και πολλα πραγματα!

Διαφωνώ ριζικά. Ποιος κερατάς σου είπε ότι μόνο οι εργαζόμενοι έχουν ήθος, τιμιότητα, γνώσεις και άλλες αρετές. Και συ γιατί τον πίστεψες? Πολύ πεσιμιστικό σχόλιο…

Τώρα για τα υπόλοιπα, το κάθε πράγμα έχει τα υπέρ του και τα κατά του.
Reply With Quote
Παλιό 13-12-2010, 15:51
spot Ο/Η spot βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ΦΙΛΟΘΕΗ
Μoto: R1200GS 6-08

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
Συμφωνειτε ¨η οχι εμενα μου ειναι αδιαφορο διοτι ως ανεργος δεν μπορω να προσφερω και πολλα πραγματα!

Ομως, και οσοι ακομα διαφωνειτε με εμενα, να εχετε τα cohones και να βγειτε στους δρόμους και να πατε να πειτε την διαφωνια σας με τα λεγομενα μου στα μαγαζια της Αθηνας τα οποια περιμενουν να εισπραξουν κανενα φραγκο και να πληρωσουν επιταγες, τραπεζες, εφορια, ΦΠΑ... ΚΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΑς ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ αλλα λογω των απεργιων, συλλαλητηριων και λοιπων ''ομορφων'' εκδηλωσεων που ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΟΙ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ, Α Δ Υ Ν Α Τ Ο Υ Ν!!!! αφου αυτοι που εχουν να ξοδεψουν δεν πανε στο κεντρο να ψωνισουν λογω απεργιας των συγκοινωνιων και λογω φοβου επισοδιων!! με αποτέλεσμα, αφου οι τζιροι πεφτουν (ακομα περισσοτερο), οι συναδελφοι ΣΑΣ εργαζομενοι, αυτοι που τοσο κοπτεσθε για τα δικαιωματα τους να μενουν στον δρομο καθε μερα και περισσότεροι!!!
Ποσοι απο ολους εσας, και δεν απευθυνομαι μονον στον Gemara και Νεο αλλα σε ΟΛΟΥΣ, οι οποιοι συμετεχετε σε αυτες τις αθλιες συγκεντρωσεις/διαδηλωσεις - ¨η τις επικροτειτε - των εργατοπατερων, θα βαλετε τα κλαματα αν ο Αρκας, ο frits, o Commander και δεν ξερω κι εγω ποσοι άλλοι μετα τα Χριστουγεννα κλεισουν τα μαγαζια τους γιατι οι εργατοπατερες δεν τους αφησαν να δουλεψουν μια εξτρα Κυριακη και δεν αφηνουν τον κοσμο που εχει να ξοδεψει να κατεβει στο κεντρο και να ψωνισει με τις απεργοδιαδηλωσεις τους? Αυτοι δεν εχουν παιδακια και οικογενειες? τι μεγαλωνουν....κατσικια ελευθερας βοσκης??? δεν εχουν δανεια? δεν εχουν υποχρεωσεις? τειρεσιας ξερετε τι σημαινει για εναν εμπορο/ελευθερο επαγγελματια???
Ολοι αυτοι, τα μελη που ανεφερα πιο πανω και δεν ξερω κι εγω ποσα άλαλ μελη, εχουν επιχειρησεις με υπαλληλους, αν αυριο τους απολυσουν γιατι δεν δουλεψαν τα χριστουγεννα, οπως περιμενει ο καθε ελευθερος επαγγελματιας να κανει, θα τους πουμε παλιοαφεντικα, θα τους ονομασουμε ''κεφαλαιο'', αλητες και δεν ξερω κι εγω τι άλλο και θα ζηταμε κυρωσεις και μετρα εναντιον των εργοδοτων και συμετοχη του κρατους για να διασφαλισθουν οι θεσεις των υπο απολυση υπαλληλων!!!!! Πάλι χρεος δηλαδη του κρατους!!!

Οταν εσεις, ΟΛΟΙ εσεις, μπειτε στα παπουτσια του arkas, του frits, του commander. του Gepol και δεν ξερω κι εγω ποσων άλλων τοτε να ερθετε να μου μιλησετε!!! Απο την ζεστη του γραφειου του καθενος, ειδικα των δημοσιων λειτουργων εργατοπατερων και μη,, δεν δικαιουται να μιλησει κανεις!!! ΚΑΝΕΙΣ!!!!! Γιατι εσεις, ΟΛΟΙ εσεις, εχετε και θα εχετε την δουλεια σας και θα πρέπει να μαθετε να ζειτε και με τα πολλα και με τα λιγα!! Οπως ο καθε νοημων ανθρωπος!!!!!!!!!!! οπως θα κανει και αυτος ο Ι.υπαλληλος που θα του πει ο εργοδοτης του αυριο ''αν θελεις να μεινεις ξεχνα τις 3ετιες και τα επιδοματα ####υ και παιδιων και απο 2200 θα περνεις 1500''!!!!! Νομιζετε οτι θα κατεβει σε απεργια αυτος ¨η θα συνεχισει να δουλευει???? ΕΣΕΙΣ δημοσιοι λειτουργοι γιατι απεργειτε??? απαντηση: διοτι εισαστε ΑΣΦΑΛΕΙΣ και κανενας δεν προκειται να σας κουνησεις απο την θεση σας!!! Το πολυ πολυ να σας πανε πιο εκει!!!!!!

Αλλα τι λεω τωρα ειναι δυνατον οι Εργαστοπατερες οι οποιοι ΟΛΟΙ ειναι Δημοσιοι Υπάλληλοι να νοιαστουν για τους αμοιρους τους ιδωτικους υπαλληλους και τους ελευθερους επαγγελματιες??? Αν ειναι δυνατόν!!!

Πεστα χρυσόστομεεεεεεεεεε-πέστα :sm5::sm5::sm5:
Reply With Quote
Παλιό 13-12-2010, 15:54
gemara Ο/Η gemara βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Γλυφάδα
Μoto: [Piaggio Vespa P150X] [R26 '56] [R51/3 '54] [R60/2 '66] [R69S '61] [R1200GS]

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
Nαι αλλα αυτοι φερνουν σε αδιεξοδο τους άλλους οπως ανεφερα πιο πανω με τα καμωματα τους λες και ειναι οι μονοι που θιγονται!!!! Λες και ανηκουν σε καποια ελιτ που χρηζει ιδιαιτερης προσοχης!!
Οι στρατιωτικοι.......ναι στην ιδια μοιρα με τους υπόλοιπους μη δημοσιους λειτουργους ειναι! αυτοι αν τους πουνε να πεθανουν για την Πατριδα θα το κανουν κι απο μονοι τους!!! Δεν τα βαζω με αυτους αλλα δεν ανεχομαι και να μου λενε...''πολυ μπλα μπλα και ουσια μηδεν''!!!!!!
Δεν σου μιλάω ούτε σαν δημόσιος υπάλληλος Γιώργο, ούτε σαν στρατιωτικός, ούτε ποτέ έχω επικαλεστεί κάτι τέτοιο, ούτε υπέρ κανενός εργατοπατέρα ή πολιτικού είμαι όπως πολύ καλά κατάλαβε ο Κώστας gsmaniac.

Απλώς - αν το συνειδητοποιείς - από τη στιγμή που γράφεις ότι ο Γιωργάκης κάνει σκληρή προσπάθεια να μας βγάλει από εδώ που είμαστε, αυτοαναιρείσαι και όλα τα υπόλοιπα που λες είναι μπλα μπλα χωρίς ουσία.

Από τη στιγμή που γράφεις αυτά που γράφεις εδώ μέσα, να ανέχεσαι και αυτά που σου λένε οι άλλοι. Αν δεν τ΄ανέχεσαι, διάβασε άλλα ποστ.
Reply With Quote
Παλιό 13-12-2010, 15:55
gsmaniac Ο/Η gsmaniac βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: πειραιας
Μoto: GS1200adve - BMW2002 MONT 1973

[QUOTE=frits;271607]Είναι σαν να βγεί o GeorgeP και να λέει ότι το GS1200 είναι Unstopable,

Δηλαδή την φούσκα ποιοί την φούσκωναν τόσα χρόνια ;;;

Ο Χρυσοχοίδης δεν ήταν στα υπουργικά συμβούλια; Δεν ήξερε τον Τσουκάτο ; τον Νεονάκη ; τον Μαντέλη ; αν τους ήξερε είναι συνένοχος, αν όχι είναι άχρηστος...

Μου θύμισε τον Λοβέρδο με τις 3.000 προσλήψεις εώς το τέλος του χρόνου, αν στις 1/1/2011 δεν τον πάρουν με τα γιαούρτια μας αξίζουν αυτά που τραβάμε...

Συγνώμη για τα πολιτικά αλλά αν δεν τα γράψω θα σκάσω.....

Μ. Χρυσοχοΐδης: Η Ελλάδα της φούσκας τελειώνει

NAFTEMPORIKI.GR Κυριακή, 12 Δεκεμβρίου 2010 16:34

Υποστήριξε ακόμα ότι χρειάζεται περισσότερη αυτοκριτική από αυτούς που οδήγησαν τη χώρα εδώ, αλλά και μεγαλύτερη στάση ευθύνης.
Επιπλέον, ο υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης υπογράμμισε ότι μόνο με παροχή ρευστότητας, ανάπτυξη δεν γίνεται. «Η Ελλάδα του κρατισμού, της εύκολης ανάπτυξης και της διαφθοράς τελειώνει. Η Ελλάδα της φούσκας τελειώνει», είπε χαρακτηριστικα.
QUOTE]
νομιζω οτι ξεφυγαμε παλι απο το αρχικο ποσταρισμα του σταυρου(frits),το οποιο μιλαει ξεκαθαρα για μια αποψη υπουργου,που ζει στον κοσμο του..
Reply With Quote
Παλιό 13-12-2010, 15:59
Senior Member

Μoto: [Piaggio Vespa P150X] [R26 '56] [R51/3 '54] [R60/2 '66] [R69S '61] [R1200GS]

[quote=gsmaniac;272103]
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από frits Εμφάνιση μηνυμάτων
νομιζω οτι ξεφυγαμε παλι απο το αρχικο ποσταρισμα του σταυρου(frits),το οποιο μιλαει ξεκαθαρα για μια αποψη υπουργου,που ζει στον κοσμο του..
Γι αυτό λέμε Κώστα!
Reply With Quote
Παλιό 13-12-2010, 16:10
gsmaniac Ο/Η gsmaniac βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: πειραιας
Μoto: GS1200adve - BMW2002 MONT 1973

[quote=gemara;272106]
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac Εμφάνιση μηνυμάτων

Γι αυτό λέμε Κώστα!
θα κανω κατι που δεν κανω ευκολα,γιατι δεν το εχουν και πολλοι απο εμας αναγκη....
η γυναικα μου ειναι απληρωτη 23 μηνες και εχει εξοργιστει με την κοροιδια των συνδικαλιστων,οι οποιοι τους στηριζαν προεκλογικα και μολις αλλαξε η κυβερνηση τους εφτυσαν.....καποιοι απο αυτους ειναι τωρα στην κυβερνηση
ο γιωργος βρισκεται στην ιδια μοιρα αρκετους μηνες και ελπιζει οτι αυτη η κυβερνηση δουλευει για το καλο μας........προφανως ειναι λιγακι ρομαντικος και δεν εχει χασει την πιστη του,στο πολιτικο μας συστημα.
διαφωνω με τον γιωργο,αλλα κατανοω τα νευρα του,για πολλα απο αυτα που λεει..
Reply With Quote
Παλιό 13-12-2010, 16:26
Senior Member

[quote=gsmaniac;272118]
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gemara Εμφάνιση μηνυμάτων
θα κανω κατι που δεν κανω ευκολα,γιατι δεν το εχουν και πολλοι απο εμας αναγκη....
η γυναικα μου ειναι απληρωτη 23 μηνες και εχει εξοργιστει με την κοροιδια των συνδικαλιστων,οι οποιοι τους στηριζαν προεκλογικα και μολις αλλαξε η κυβερνηση τους εφτυσαν.....καποιοι απο αυτους ειναι τωρα στην κυβερνηση
ο γιωργος βρισκεται στην ιδια μοιρα αρκετους μηνες και ελπιζει οτι αυτη η κυβερνηση δουλευει για το καλο μας........προφανως ειναι λιγακι ρομαντικος και δεν εχει χασει την πιστη του,στο πολιτικο μας συστημα.
διαφωνω με τον γιωργο,αλλα κατανοω τα νευρα του,για πολλα απο αυτα που λεει..
Όλοι μας έχουμε πληγεί από αυτήν την κυβέρνηση Κώστα, άλλοι πολύ, άλλοι λιγότερο και όλοι μας έχουμε νεύρα.

Το τελευταίο δεν βοηθάει καθόλου όμως στην βελτίωση της κατάστασης, παρά μόνο η δημόσια έκφρασή των νεύρων μας λειτουργεί κατευναστικά για την ψυχολογία εμάς των ιδίων. Ξαλάφρωμα κοινώς, που είναι μια απαραίτητη απασφαλιστική δικλείδα (pressure relief valve για τους τεχνοκράτες).

Είναι πλέον βέβαιο και αποδεδειγμένο ότι, αυτό το πολιτικό σύστημα δεν θα μας δώσει λύση.

Η ουσία παραμένει μηδέν.
Reply With Quote
Παλιό 13-12-2010, 16:27
manosamos Ο/Η manosamos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Nov 2009
Περιοχή: ΠΕΡΑΜΑ-ΑΕΚΑΡΑ
Μoto: Varadero 1000 CBR 600F4 Honda C70 6V

Τελικα,να ξερω,εχω δικαιωμα στην απεργια ή οχι?
Μηπως να συμβιβαστω οτι σαν μαλ... θα πληρωνω αυξημενη ΔΕΗ,ΟΤΕ,ΕΥΔΑΠ ασφαλειες,τελη κυκλοφοριας,διοδια,στρογγυλοποιηση,υπουργοποιηση.........ολα αυτα χωρις να παρω αυξηση?
Και αν δεν κανω απεργια για να παρω αυξηση,τα χρηματα αυτα θα πιασουν τοπο,ή θα τα κανει μιζες ο Μαντελης και ο Τσουκατος λογου χαρη............
Μπα.........ας παρω την αυξηση....τουτεστιν απεργια.
Reply With Quote
Παλιό 13-12-2010, 16:29
italos Ο/Η italos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2009
Περιοχή: Athens-Gerakas
Μoto: R1200GSadv

Στις επόμενες εκλογές πάλι το %0%.....καλά μας κάνουνε και εκτός απο κάποια φιλαράκια που την έχουνε πατήσει άσχημα και στεναχωριέμαι σιγά σιγά αρχίζει και μου γυρίζει μπούμερανγκ και χαίρομαι με την όλη κατάσταση......!!!!

Γιατί το λέω αυτό????Δεν μπορεί κύριοι να μας έχουνε κάνει τόσα κ τόσα και να μην είναι η Αθήνα κατακλυσμένη απο κόσμο......οι συνδικαλίστές όλοι πλήν ΠΑΜΕ να κάθονται και να μην κάνουν τπτ.....ο λαός να δίνει 50% στο κυβερνών κόμμα και να συνεχίζει να το στηρίζει.....

Ή θέλει ο λαός να παρθούνε τα μέτρα και γιαυτό τους στηρίζει και δεν κατεβαίνει στις πορείες ή συγνώμη που θα το πώ είναι λ@λ@κες........Γτ πλέον έχει περάσει ένας χρόνος και αντί η απογοητευση και στεναχώρεια και οι δυσκολίες να μετατραπούνε σε οργή.....εμείς εκεί τπτ!!!!

Μαρέσει λοιπόν....

ΥΓ άνεργη φίλη μου απόφοιτος ΠΑΝ.ΠΕΙΡΑΙΩΣ με μεταπτυχιακό στο ίδιο πανεπιστήμειο....2 χρόνια άνεργη στους δικούς της συνδικαλιστές του ΠΑΣΟΚ κάνανε τρελές μειώσεις......πήγε χάλασε 300 ευροπουλα σαν οικογένεια να ψηφίσει στο νησί της το πασοκο δήμαρχο/νομάρχη που τον βρίζουνε γτ έχει καταστρέψει το νησί......και μάλιστα προχθές κατέβηκε να στηρίξει και στις εκλογές του Οικονομικου επιμελητηρίου Την οργάνωση του ΠΑΣΟΚ.........έ όχι μωρή (συγνώμη για την έκφραση) τσίπα της λέω δεν έχεις??????? μην σε ξανακούσω να κλαίγεσαι θα σε φτύσω!!!!! είναι η κολλητή μου για αυτό και το θάρρος........Βάζω στοίχημα ότι έχουμε ο καθένας απο εμάς δεκάδες τέτοια παραδείγματα να αναφέρουμε.....οπότε ο ελληναράς μυαλό δεν βάζει φιλαράκια......!!!
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης