![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Οι στρατιωτικοι.......ναι στην ιδια μοιρα με τους υπόλοιπους μη δημοσιους λειτουργους ειναι! αυτοι αν τους πουνε να πεθανουν για την Πατριδα θα το κανουν κι απο μονοι τους!!! Δεν τα βαζω με αυτους αλλα δεν ανεχομαι και να μου λενε...''πολυ μπλα μπλα και ουσια μηδεν''!!!!!! |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=GeorgeP;272067]Συμφωνειτε ¨η οχι εμενα μου ειναι αδιαφορο διοτι ως ανεργος δεν μπορω να προσφερω και πολλα πραγματα!
Διαφωνώ ριζικά. Ποιος κερατάς σου είπε ότι μόνο οι εργαζόμενοι έχουν ήθος, τιμιότητα, γνώσεις και άλλες αρετές. Και συ γιατί τον πίστεψες? Πολύ πεσιμιστικό σχόλιο… Τώρα για τα υπόλοιπα, το κάθε πράγμα έχει τα υπέρ του και τα κατά του. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Πεστα χρυσόστομεεεεεεεεεε-πέστα :sm5::sm5::sm5: |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απλώς - αν το συνειδητοποιείς - από τη στιγμή που γράφεις ότι ο Γιωργάκης κάνει σκληρή προσπάθεια να μας βγάλει από εδώ που είμαστε, αυτοαναιρείσαι και όλα τα υπόλοιπα που λες είναι μπλα μπλα χωρίς ουσία. Από τη στιγμή που γράφεις αυτά που γράφεις εδώ μέσα, να ανέχεσαι και αυτά που σου λένε οι άλλοι. Αν δεν τ΄ανέχεσαι, διάβασε άλλα ποστ. |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=frits;271607]Είναι σαν να βγεί o GeorgeP και να λέει ότι το GS1200 είναι Unstopable,
![]() ![]() Δηλαδή την φούσκα ποιοί την φούσκωναν τόσα χρόνια ;;; ![]() Ο Χρυσοχοίδης δεν ήταν στα υπουργικά συμβούλια; Δεν ήξερε τον Τσουκάτο ; τον Νεονάκη ; τον Μαντέλη ; αν τους ήξερε είναι συνένοχος, αν όχι είναι άχρηστος... Μου θύμισε τον Λοβέρδο με τις 3.000 προσλήψεις εώς το τέλος του χρόνου, αν στις 1/1/2011 δεν τον πάρουν με τα γιαούρτια μας αξίζουν αυτά που τραβάμε... Συγνώμη για τα πολιτικά αλλά αν δεν τα γράψω θα σκάσω..... ![]() Μ. Χρυσοχοΐδης: Η Ελλάδα της φούσκας τελειώνει NAFTEMPORIKI.GR Κυριακή, 12 Δεκεμβρίου 2010 16:34 Υποστήριξε ακόμα ότι χρειάζεται περισσότερη αυτοκριτική από αυτούς που οδήγησαν τη χώρα εδώ, αλλά και μεγαλύτερη στάση ευθύνης. Επιπλέον, ο υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης υπογράμμισε ότι μόνο με παροχή ρευστότητας, ανάπτυξη δεν γίνεται. «Η Ελλάδα του κρατισμού, της εύκολης ανάπτυξης και της διαφθοράς τελειώνει. Η Ελλάδα της φούσκας τελειώνει», είπε χαρακτηριστικα. QUOTE] νομιζω οτι ξεφυγαμε παλι απο το αρχικο ποσταρισμα του σταυρου(frits),το οποιο μιλαει ξεκαθαρα για μια αποψη υπουργου,που ζει στον κοσμο του.. ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
[quote=gsmaniac;272103]
Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
[quote=gemara;272106]
θα κανω κατι που δεν κανω ευκολα,γιατι δεν το εχουν και πολλοι απο εμας αναγκη....
![]() η γυναικα μου ειναι απληρωτη 23 μηνες και εχει εξοργιστει με την κοροιδια των συνδικαλιστων,οι οποιοι τους στηριζαν προεκλογικα και μολις αλλαξε η κυβερνηση τους εφτυσαν.....καποιοι απο αυτους ειναι τωρα στην κυβερνηση ![]() ![]() ![]() ο γιωργος βρισκεται στην ιδια μοιρα αρκετους μηνες και ελπιζει οτι αυτη η κυβερνηση δουλευει για το καλο μας........προφανως ειναι λιγακι ρομαντικος και δεν εχει χασει την πιστη του,στο πολιτικο μας συστημα. διαφωνω με τον γιωργο,αλλα κατανοω τα νευρα του,για πολλα απο αυτα που λεει.. |
|
|||
|
|||
![]()
[quote=gsmaniac;272118]
Απόσπασμα:
Το τελευταίο δεν βοηθάει καθόλου όμως στην βελτίωση της κατάστασης, παρά μόνο η δημόσια έκφρασή των νεύρων μας λειτουργεί κατευναστικά για την ψυχολογία εμάς των ιδίων. Ξαλάφρωμα κοινώς, που είναι μια απαραίτητη απασφαλιστική δικλείδα (pressure relief valve για τους τεχνοκράτες). Είναι πλέον βέβαιο και αποδεδειγμένο ότι, αυτό το πολιτικό σύστημα δεν θα μας δώσει λύση. Η ουσία παραμένει μηδέν. |
|
|||
|
|||
![]()
Τελικα,να ξερω,εχω δικαιωμα στην απεργια ή οχι?
![]() Μηπως να συμβιβαστω οτι σαν μαλ... θα πληρωνω αυξημενη ΔΕΗ,ΟΤΕ,ΕΥΔΑΠ ασφαλειες,τελη κυκλοφοριας,διοδια,στρογγυλοποιηση,υπουργοποιηση.........ολα αυτα χωρις να παρω αυξηση? ![]() ![]() Και αν δεν κανω απεργια για να παρω αυξηση,τα χρηματα αυτα θα πιασουν τοπο,ή θα τα κανει μιζες ο Μαντελης και ο Τσουκατος λογου χαρη............ ![]() Μπα.........ας παρω την αυξηση.... ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Στις επόμενες εκλογές πάλι το %0%.....καλά μας κάνουνε και εκτός απο κάποια φιλαράκια που την έχουνε πατήσει άσχημα και στεναχωριέμαι σιγά σιγά αρχίζει και μου γυρίζει μπούμερανγκ και χαίρομαι με την όλη κατάσταση......!!!!
Γιατί το λέω αυτό????Δεν μπορεί κύριοι να μας έχουνε κάνει τόσα κ τόσα και να μην είναι η Αθήνα κατακλυσμένη απο κόσμο......οι συνδικαλίστές όλοι πλήν ΠΑΜΕ να κάθονται και να μην κάνουν τπτ.....ο λαός να δίνει 50% στο κυβερνών κόμμα και να συνεχίζει να το στηρίζει..... Ή θέλει ο λαός να παρθούνε τα μέτρα και γιαυτό τους στηρίζει και δεν κατεβαίνει στις πορείες ή συγνώμη που θα το πώ είναι λ@λ@κες........Γτ πλέον έχει περάσει ένας χρόνος και αντί η απογοητευση και στεναχώρεια και οι δυσκολίες να μετατραπούνε σε οργή.....εμείς εκεί τπτ!!!! Μαρέσει λοιπόν.... ΥΓ άνεργη φίλη μου απόφοιτος ΠΑΝ.ΠΕΙΡΑΙΩΣ με μεταπτυχιακό στο ίδιο πανεπιστήμειο....2 χρόνια άνεργη στους δικούς της συνδικαλιστές του ΠΑΣΟΚ κάνανε τρελές μειώσεις......πήγε χάλασε 300 ευροπουλα σαν οικογένεια να ψηφίσει στο νησί της το πασοκο δήμαρχο/νομάρχη που τον βρίζουνε γτ έχει καταστρέψει το νησί......και μάλιστα προχθές κατέβηκε να στηρίξει και στις εκλογές του Οικονομικου επιμελητηρίου Την οργάνωση του ΠΑΣΟΚ.........έ όχι μωρή (συγνώμη για την έκφραση) τσίπα της λέω δεν έχεις??????? μην σε ξανακούσω να κλαίγεσαι θα σε φτύσω!!!!! είναι η κολλητή μου για αυτό και το θάρρος........Βάζω στοίχημα ότι έχουμε ο καθένας απο εμάς δεκάδες τέτοια παραδείγματα να αναφέρουμε.....οπότε ο ελληναράς μυαλό δεν βάζει φιλαράκια......!!! |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Μου είπαν ότι σε αυτό το | Pier | Καλώς ήλθατε | 33 | 14-12-2010 09:37 |
Μου κλεψαν το τσαντακι μου | stelios1977 | Απαραίτητα έγγραφα | 17 | 27-09-2010 05:26 |
Μου διέρηξαν το σπίτι ..... | MANDRAX-7 | Τι μας έτυχε | 18 | 30-06-2010 07:51 |
Μάχη με το θάνατο δίνει ο Μάικλ Τζάκσον | GS_maniac | Κόσμος | 4 | 24-12-2008 12:39 |