View Single Post
Παλιό 13-12-2010, 19:12
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Προεπιλογή Απάντηση: Μου την δίνει το θράσος τους....

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gemara Εμφάνιση μηνυμάτων
Δεν σου μιλάω ούτε σαν δημόσιος υπάλληλος Γιώργο, ούτε σαν στρατιωτικός, ούτε ποτέ έχω επικαλεστεί κάτι τέτοιο, ούτε υπέρ κανενός εργατοπατέρα ή πολιτικού είμαι όπως πολύ καλά κατάλαβε ο Κώστας gsmaniac.

Απλώς - αν το συνειδητοποιείς - από τη στιγμή που γράφεις ότι ο Γιωργάκης κάνει σκληρή προσπάθεια να μας βγάλει από εδώ που είμαστε, αυτοαναιρείσαι και όλα τα υπόλοιπα που λες είναι μπλα μπλα χωρίς ουσία.

Από τη στιγμή που γράφεις αυτά που γράφεις εδώ μέσα, να ανέχεσαι και αυτά που σου λένε οι άλλοι. Αν δεν τ΄ανέχεσαι, διάβασε άλλα ποστ.

Στην παραθεση που κανεις δεν απαντω σε εσενα αγαπητε μου αλαλ στον Κωστα Gsmaniac). Εξάλλου δεν εχω τιποτα να μοιρασω με εσενα αλλα ουτε και με κανεναν άλλον συναδελφο. Τα δυο ποστ τα οποια παραθεσα (ενα ηταν το δικο σου) και εγραψα απο κατω ηταν η αφορμη και οχι η αιτια!!!!

αυτοαναιρουμαι? που και πως?

Φυσικα και ανεχομαι ΚΑΙ διαβαζω ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ αυτα που γραφουν οι αλλοι συναδελφοι, και βασει αυτων απαντω σε εντονο υφος ειναι η αληθεια αλλα οχι θυμωμενα!! ΔΕΝ ειμαι θυμωμενος με τιποτα και με κανεναν! αν ημουν απλα δεν θα εγραφα!!!!!
Αλλα δεν ανεχομαι να με καθοδηγουν αυτοι οι οποιοι βυθιζουν αλλους στο σκοταδι και ουτε ανεχομαι να ακουω μερι ''αμερικανιας'' του Γιωργάκη, περι ''παιξιματος παιχνιδιων για εξυπηερτηση ξενων κεντρων'' και αλλες μακακίες ανευ αποδειξεων!!!! Ουτε βεβαια ανεχομαι να μου λενε οτι το ταδε μνημονιο ειναι λαθος και να ψηφισω εναντιον οταν αυτοι που με σπρωχνουν κατα εκει δεν μου λενε την άλλη λυση!!!!!

Και για να κλεισω αυτο το ποστ, απο οσους γραψανε απο το δικο μου σεντονι και κατω, αν προσεξες, κανεις δεν μιλαει για την ταμπακιερα δηλαδη τους ελευθερους επαγγελματιες που χανουν χρηματα απο το αποκλεισμο του κεντρου.....κανεις!!! Ετσι για να δεις οτι αυτο που πραγματικα μας ενδιαφερει ειναι ο εαυτουλης μας και κανενας αλλος!!!
Reply With Quote