16-12-2010, 17:25
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: NIKEA-PIREAS
Μoto: 1200gs
|
|
Απάντηση: Αρχισαν τα οργανα.....
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ortho
GeorgeP λες ότι δούλευες 30 χρόνια και ζεις τώρα από τα έτοιμα, διότι δεν έκανες σπατάλες, κραιπάλες κλπ.
Και βέβαια τώρα έχεις την πολυτέλεια να τα λες αυτά.
Εγώ είμαι σχεδόν 8 χρόνια στην Ελλάδα και παλέυω να στρώσω το ιστρείο, που σημαίνει ότι δε μπόρεσα να δημιουργήσω το μαξιλάρι που έχεις εσύ. Δανείστηκα για να φτιάξω κάτι, διότι δεν είμαι από πλούσιους γονείς. Και τώρα μάλλον θα χάσω αυτό που προσπάθησα να κάνω.
Τα γράφεις ωραία, το έχεις, αλλά διαφωνώ κάθετα με τα λεγόμενά σου, όπως και με τον χοντροΠάγκαλο που λέει ότι τα φάγαμε μαζί. ήγουν φταίμε όλοι.
Δε φταίω! Είμαι 41 ετών και κάθε μέρα καταστρέφομαι χωρίς να ευθύνομαι.
Εσύ είχες την τύχη να δουλέψεις και 30 χρόνια και να αποταμιεύσεις, εμάς μας κρεμάν από τ'@ρχι....
Κι αν δεν κάνουν κάτι να αλλάξει αυτό, βλέπω η ατυχία του Χατζηδάκη να είναι αστείο μπροστα στη μοίρα των υπολοίπων...
|
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ckk
Χθες με την σύζυγο και το παιδί κατεβήκαμε για τον καθιερωμένο καφέ στην Αίγλη. Επίτηδες πήγαμε νωρίτερα και κάναμε μια βόλτα από Ζάππειο – Σύνταγμα – Βουκουρεστίου – Πλ. Κοτζιά – Σταδίου – Σύνταγμα – Ζάππειο. 2 ώρες στους δρόμους, κανείς δεν μας κτύπησε (Χατζηδάκης), δεν μας έδιωξε από την καφετέρια (Πάγκαλος, Σιούφας), η Ειρήνη δεν φόρεσε περούκα για να μην την αναγνωρίσουν (Μπιρμπίλη), τα καταστήματα δεν άνοιξαν τα ρολά τους για να μας προστατεύσουν από… αλήτες (Κακλαμάνης), δεν αλλάξαμε πεζοδρόμια γιατί μας έφτυναν (Μάνος) δεν μας κοίταξαν καν στραβά… ευχές παίρναμε για το παιδάκι μας και ευτυχισμένοι και εμείς τις ανταποδίδαμε.
Σε διάφορες παγκόσμιες επαναστάσεις, δεν έλαβαν όλοι μέρος, για διάφορους λόγους. Αφήστε εμάς να το κάνουμε, ο καθένας με τον τρόπο του, μην μας μέμφεσθε όμως.
|
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από TEOSS
1) Το ψάρι βρωμά από το κεφάλι.
2) Το φίδι, για να το σκοτώσεις, το πατάς στο κεφάλι.
3) Όπου δεν πίπτει νόμος ,πίπτει ράβδος.
Σοφές λαϊκές ρήσεις που πρέπει να έχουν υπ΄ όψιν τα λαμογια …εεεε συγγνώμη οι πολιτικοί μας, γιατί αρχίζουν να εφαρμόζονται στην πράξη .!(επιτέλους )
Ας είχαν την προνοητικότητα να εφαρμόσουν τους νόμους ,να μην έφτιαχναν νόμους απαλλαγής - ασυλίας των ευθυνών τους κ.α., για να μην είχαν αυτήν την αντιμετώπιση τώρα .
|
συμφωνω με χιλια! 
σιγα μην τους λυπηθω!τους αλητες!
|