GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Ελλάδα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 16-12-2010, 13:27
ntinopoulos Ο/Η ntinopoulos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: NIKEA-PIREAS
Μoto: 1200gs
Προεπιλογή Απάντηση: Αρχισαν τα οργανα.....

το καλο ειναι οτι στο βρωμοξυλο ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΣΥΛΙΑ!
Reply With Quote
Παλιό 16-12-2010, 13:33
gsmaniac Ο/Η gsmaniac βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: πειραιας
Μoto: GS1200adve - BMW2002 MONT 1973

και εγω ειμαι κατα της βιας,αν και ειχα μια μικρη αναστολη πιτσιρικος.....
εχω μια μικρη ενσταση για το επεισοδειο με τον Χατζηδακη.........ποτε δεν θα χτυπουσα εναν ΦΛΩΡΟ σαν αυτον..αν και ειχε σιγουρα σωματοφυλακες μαζι του..
το θεαμα με τις φωτο του πρωην υπουργου(κλεφτη) ειναι αποκρουστικο,αλλα θα προτιμουσα καποιον πιο αλανιαρη πολιτικο στην θεση του....
οσο για το φιλαρακι μου τον γιωργο(georgep).....εχει αναλυσει τις ιδεες του και αποψεις του για την πολιτικη κατασταση και ειναι προβλεψιμος ....
Reply With Quote
Παλιό 16-12-2010, 13:47
windman1200 Ο/Η windman1200 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2010
Περιοχή: ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ
Μoto: τώρα πια, δεν έχω...

Σε όλα αυτά που γράφουμε σ' αυτό το thread, ο καθένας μας έχει δίκιο από την πλευρά του, είμαι σίγουρος. Είναι λάθος όμως να ξεκινάμε την ιστορία αυτή από εκεί που βολεύει τον καθένα από εμάς. Είτε μας αρέσει είτε όχι, η πλειοψηφία από εμάς (τους Έλληνες πολίτες) κάπου, κάποτε έκανε ένα λάθος. Και ήταν η πλειοψηφία, γιατί αν ήταν η μειοψηφία δεν θα είχαμε πρόβλημα τώρα.
Εγώ προσπαθώντας να βρώ την άκρη του νήματος στην πολιτική μου ζωή ανακάλυψα ότι ξεκινάει από την εικόνα του πατέρα μου σε μια πλατεία στη Χαλκίδα να ζητωκραυγάζει με ένα σημαιάκι στο χέρι, ποτέ δεν τον είχα ξαναδεί τόσο ευτυχισμένο!! Έτσι πολιτικοποιήθηκα κυρίες και κύριοι, η εικόνα του ήταν τόσο έντονη που ακόμα και τώρα που το γράφω νομίζω ότι ήταν μόλις χθες!! Ούτε και ασχολήθηκα τότε με το ποιόν πολιτικό ή ποιό κόμμα ζητωκραύγαζε, ήμουν στα 16, το μόνο που με ένοιαζε ήταν ότι ο πατέρας μου μετά από τόσες κακουχίες που αντιμετώπισε στη ζωή του μεγαλώνοντας 4 παιδιά ήταν επιτέλους ευτυχισμένος!!
Την συνέχεια την υποψιάζεστε. Μέχρι να αποκτήσω πολιτική συνείδηση, όταν δεν μπορούσε ο πατέρας μου, κρατούσα εγώ το σημαιάκι!!
Αυτό ήταν το δικό μου λάθος και είμαι σίγουρος ότι κάτι παρόμοιο μας επιρέασε όλους μας. Θέλετε να βρείτε ποιός φταίει; Εμείς φταίμε και το άσχημο είναι ότι οι περισσότεροι δεν το ξέρουμε καν!!
Όσο και να το ψάξεις, όσο και να το σκάψεις η αλήθεια είναι μία. Δημοκρατία που να απέτυχε χωρίς να φταίει ο λαός δεν υπάρχει.
Τι κάνουμε τώρα;; Μα είναι απλό. Η αλλάζουμε νοοτροπία από το επόμενο μωρό που θα γεννηθεί, ή ΤΣΙΠΟΥΡΑΚΙ και ότι κάτσει..!!
Reply With Quote
Παλιό 16-12-2010, 13:56
gsmaniac Ο/Η gsmaniac βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: πειραιας
Μoto: GS1200adve - BMW2002 MONT 1973

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από windman1200 Εμφάνιση μηνυμάτων
Σε όλα αυτά που γράφουμε σ' αυτό το thread, ο καθένας μας έχει δίκιο από την πλευρά του, είμαι σίγουρος. Είναι λάθος όμως να ξεκινάμε την ιστορία αυτή από εκεί που βολεύει τον καθένα από εμάς. Είτε μας αρέσει είτε όχι, η πλειοψηφία από εμάς (τους Έλληνες πολίτες) κάπου, κάποτε έκανε ένα λάθος. Και ήταν η πλειοψηφία, γιατί αν ήταν η μειοψηφία δεν θα είχαμε πρόβλημα τώρα.
Εγώ προσπαθώντας να βρώ την άκρη του νήματος στην πολιτική μου ζωή ανακάλυψα ότι ξεκινάει από την εικόνα του πατέρα μου σε μια πλατεία στη Χαλκίδα να ζητωκραυγάζει με ένα σημαιάκι στο χέρι, ποτέ δεν τον είχα ξαναδεί τόσο ευτυχισμένο!! Έτσι πολιτικοποιήθηκα κυρίες και κύριοι, η εικόνα του ήταν τόσο έντονη που ακόμα και τώρα που το γράφω νομίζω ότι ήταν μόλις χθες!! Ούτε και ασχολήθηκα τότε με το ποιόν πολιτικό ή ποιό κόμμα ζητωκραύγαζε, ήμουν στα 16, το μόνο που με ένοιαζε ήταν ότι ο πατέρας μου μετά από τόσες κακουχίες που αντιμετώπισε στη ζωή του μεγαλώνοντας 4 παιδιά ήταν επιτέλους ευτυχισμένος!!
Την συνέχεια την υποψιάζεστε. Μέχρι να αποκτήσω πολιτική συνείδηση, όταν δεν μπορούσε ο πατέρας μου, κρατούσα εγώ το σημαιάκι!!
Αυτό ήταν το δικό μου λάθος και είμαι σίγουρος ότι κάτι παρόμοιο μας επιρέασε όλους μας. Θέλετε να βρείτε ποιός φταίει; Εμείς φταίμε και το άσχημο είναι ότι οι περισσότεροι δεν το ξέρουμε καν!!
Όσο και να το ψάξεις, όσο και να το σκάψεις η αλήθεια είναι μία. Δημοκρατία που να απέτυχε χωρίς να φταίει ο λαός δεν υπάρχει.
Τι κάνουμε τώρα;; Μα είναι απλό. Η αλλάζουμε νοοτροπία από το επόμενο μωρό που θα γεννηθεί, ή ΤΣΙΠΟΥΡΑΚΙ και ότι κάτσει..!!
δεν καταλαβα αν συμφωνεις ή διαφωνεις με τις φαπες......
Reply With Quote
Παλιό 16-12-2010, 13:59
nikos-x Ο/Η nikos-x βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2010
Περιοχή: Εγκλωβισμένος στην πόλη !!!
Μoto: HONDA VARADERO 1000 - BMW μπλουζάκια

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από xurxes Εμφάνιση μηνυμάτων
[/SIZE][/FONT]Ίση δικαιοσύνη για όλους...τίποτα παραπάνω η λιγότερο
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ntinopoulos Εμφάνιση μηνυμάτων
το καλο ειναι οτι στο βρωμοξυλο ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΣΥΛΙΑ!
Απ΄ την αρχή που ξεκίνησα να διαβάζω το συγκεκριμένο θέμα, αυτό ακριβώς σκεφτόμουν.

Τόσα χρόνια αγανακτούμε μ' αυτή τη βουλευτική τους ασυλία και τις ψευτοεπιτροπές τους, για τις οποίες πληρώνοντα εξτραδάκια, για τα φτιαγμένα και ραμμένα, για το σινάφι τους, πορίσματα. . .

Ας διαλέξουν λοιπόν: Ίση δικαιοσύνη για όλους, ή φάπες.

Σίγουρα δεν επικροτώ την βία, αλλά πως αλλιώς να δείξει κι ο κόσμος την αγανάκτηση του.

Όσο για το μερίδιο ευθύνης, τι να πω;

Φανταστείτε τον εαυτό σας οδηγό λεωφορείου που στουκάρει πάνω σ' έναν τοίχο. . . Ποιος τον είδε πρώτος τον τοίχο και ποιος ήταν αυτός που θα μπορούσε να κάνει τους απαραίτητους ελιγμούς για να τον αποφύγει ή να μειώσει την πρόσκρουση;

Ο οδηγός, ή οι επιβάτες;

Ενδεχομένος κάποιοι να φωνάζαν, άλλοι να κοιμόντουσαν και άλλοι να πηδούσαν από το λεωφορείο.

Τώρα τι κάνουμε;
Reply With Quote
Παλιό 16-12-2010, 14:04
ortho Ο/Η ortho βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ, ΚΑΡΕΑΣ
Μoto: F 650 GS 2001, tweety!

Χθες κατέβηκα στο Σύνταγμα. Στεκόμουν στο πεζοδρόμιο της πλατείας και κοίταζα προς τη βουλή. Κάποια στιγμή ακούω γιούχα και βλέπω το Χατζηδάκη να κατεβαλινει από την αριστερή ράμπα όπως κοιτάμε τη βουλή παρέα μέ έναν σωματοφύλακα. Αμέσως άρχισαν να φεύγουν πλαστικά ποτήρια με καφέ κατά πάνω του κι άρχισε αρκετός κόσμος να τον κυνηγά όπως κατευθυνόταν προς Πανεπιστημίου. Οτι ακολούθησε το έμαθα αργότερα από το ιντερνετ.

Το θέμα είναι ότι ο βουλευτής κατέβηκε αεράτος. Είχε αρχίσει το βρισίδι κι έκανε ότι δεν ακούει. Ο κόσμος σχολίαζε το απύθμενο θράσσος που πρέπει να έχει για να εμφανιστεί έτσι μέσα σε τόσο κόσμο.

Δε μπορώ να πω ότι το χαίρομαι που τον έδειραν, αλλά δε θα είναι ο τελευταίος. Κατέβηκα να συμμετάσχω στη διαμαρτυρία. Προς το παρόν δεν είμαι διατεθιμένος να αρχίζω να ρίχνω κι εγώ ψιλές. Πόσο θα αργήσει όμως αυτή η ώρα; Οταν δε θα μπορούμε να αγοράσουμε ούτε τρόφιμα φοβάμαι ότι η κατάσταση θα ξεφύγει από κάθε έλεγχο.

Το ΄89 σπούδαζα στη Ρουμανία. Ο Τσαουσέσκου έπεσε όταν ο στρατός κι η αστυνομία γύρισαν με τον κόσμο, αφού βέβαια υπήρξαν χιλιάδες νεκροί.

Αλλά όπως έχω ξαναγράψει, ευχαρίστως θα έθαβα τον Παπανδρέου στην άμμο να τον στεγνώσει ό ήλιος τον προδότη.
Reply With Quote
Παλιό 16-12-2010, 15:03
Hekima Ο/Η Hekima βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2010
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Μoto: R1200GS Συνοδηγός

Reply With Quote
Παλιό 16-12-2010, 15:31
frits Ο/Η frits βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Αχαρνές
Μoto: BMW R1200 GS 2005 YAMAHA TTR 250

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ Εμφάνιση μηνυμάτων
Όπως κ νάχει, είμαι εναντίον της βίας ...

Ψάχνουν για φαγητό στα σκουπίδια. Τρίπολη Νοέμβριος 2010

Είναι ποτέ δυνατόν άνθρωποι να ψάχνουν για φαί στούς κάδους αποριμάτων και η δημοτική αρχή να διαθέτει 80.000 ευρώ για χριστουγεννιάτικο στολισμό της πόλης.
Στους κάδους των σούπερ μάρκετ και στα καφάσια που αφήνουν πίσω οι έμποροι των λαϊκών αγορών βρίσκουν πλέον τα βασικά είδη διατροφής τους χιλιάδες άνθρωποι που δεν έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν τα προς το ζην.

Η ειρωνεία είναι ότι κατά τη διάρκεια του 2010, το οποίο έχει ανακηρυχθεί παγκόσμιο έτος καταπολέμησης της φτώχειας, η Ελλάδα είναι μία από τις χώρες της ανεπτυγμένης Δύσης όπου ο αριθμός των ανθρώπων που δυσκολεύονται να αποκτήσουν είδη πρώτης ανάγκης ολοένα και μεγαλώνει.

Πείτε μου εσείς τι είναι χειρότερο....
Reply With Quote
Παλιό 16-12-2010, 15:34
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ARGI Εμφάνιση μηνυμάτων
Αγαπητέ φίλε Γιώργο,
Διάβασα με προσοχή της παρατηρήσεις σχετικά με το συμβάν, και μάλιστα θα μπορούσα να πω, ότι ο εν λόγου πολιτικός πρέπει να είναι συγγενείς σου, για να «ζοριστείς» τόσο που τον κάνανε μπλε-μιαρέ στο ξύλο....
Φιλε Αργυρη
Οσο ειμαστε εμεις οι δυο συγγενεις αλλο τοσο ειμαι και με αυτον!! Παντως αν εδερναν κι εσενα, ακομα και δικιο να ειχαν, παλι με τον ιδιο ζορισμενο λόγο θα αντιδρουσα!!!!

Απόσπασμα:
Σαφέστατα όλοι μας, έχουμε οικογένεια, όπου θέλουμε να ζούμε αρμονικά και θαλπωρικά, και μάλιστα αυτές της ημέρες.
Σαφέστατα είμαστε ΕΝΑΝΤΙΩΝ κάθε μορφής βίας, και η «ελευθέρια» των πράξεων τελειώνει εκεί που παρενοχλείται ο απέναντι σου...

και τοτε τι Αργυρη, παιρνεις το κουμπουρι και οποιον παρει ο χαρος? Μα τοτε γινεσαι χειροτερος απο δαυτους!!! Και βρισκεσαι και υπόλογος και υποδικος!!! Κατσε να δεις τι θα παθουν αυτοι που το εκαναν αν τους βρουν!! το αξιζει αυτο ο καθε Χατζηδακης?????

Απόσπασμα:
Δυστυχώς όμως η κατακτήσεις και αγώνες γίνανε με «αίμα» και όχι με το γάντι ......
Αν οι κατακτησεις και οι αγωνες που γινανε με αιμα αποσκοπουσαν σε ενα κοστος εργασιας και αμοιβων (για την Ελλαδα) της ταξεως του 12% ανα παραγομενο προιον, οταν στην ευρωζωνη ειναι μολις το 2,2%, τοτε αυτο σημαινει ασυδοσια και αχαριστια απο μερους των εργαζομενων!!! Οι αγωνες με αιμα γινανε για το 8ωρο και για να μην δουλευεις τις Κυριακες, οι άλλοι οι μισθολογικοι ''αγωνες'' γινανε με απεργιες!!!!!!

Απόσπασμα:
Αλλιώς θα μιλήσαμε τώρα Περσικά, Τούρκικα, Σλαβικά, Γερμανικά, θα είχαμε Χούντα και όλα αυτά τα συναφή!!!...

Απο αυτην μας γλυτωσανε, και τοτε ζητωκραυγαζαμε αυτους, αυτοι που σημερα μας φερανε σε αυτο το σημειο, τους ψηφιζαμε για 36 χρονια και τωρα τους βαραμε!! Για σκεψου λιγο το οξυμωρο της υποθεσης!!!!!!

Οσο για τα Περσικά, τουρκικα κ.λ.π. που αναφερεις ελα σε κανα καφε και ρωτα με να σου πω γιατι ποτέ δεν θα μιλουσε τουρκικα αυτη η χωρα για κανεναν λογο! Και μην νομιζεις οτι αυτο συνδεεται με την επανασταση του 1821!!! Μην πιστευεις οσα γραφοντουσαν στα βιβλια της Ελληνικης Ιστοριας και πηγαινε λιγο παραπερα!!!

Απόσπασμα:
Ο λαός μας λέει, «όπου δεν πίπτει λόγος, πίπτει ράβδος», και πολύ σωστά......
Αφου λοιπόν ''πολυ σωστα'' λεει ο λαος οταν το παιδι σου κανει μια αταξια και δεν συμορφωθει προς τα υποδειξεις σου σαπισε το στο ξυλο!!!! Εγω παντως εχω βρει άλλες μεθοδους συννενοησης με την κορη μου!!!!!!

Απόσπασμα:
Για να γίνεις πεζοναύτης, μαθαίνεις πολεμικές τέχνες και όχι πως να σερβίρεις τσάι στα σαλόνια..........
Αυτες ειναι επιλογες του καθενος και ξερει τι θα αντιμετωπισει! Αλλο το ενα αλλο το άλλο!!

Απόσπασμα:
Και η Γαλλία να φτάσει στο επίπεδο που είναι σήμερα πέρασε από ην Γαλλική Επανάσταση, και μάλιστα με πολύ αίμα.... (και να δανείζει εμάς τώρα).............

Η Γαλλική Επανάσταση του 1789 ήταν η κοινωνική επανάσταση που κατήργησε την απόλυτη μοναρχία στην Γαλλία γκρεμίζοντας το φεουδαρχικό σύστημα και αντικαθιστώντας το με το δημοκρατικό, και ώθησε σε αναδιοργάνωση την Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία. Δεν ειχε καμια σχεση με τα εργασιακα ¨η οτιδηποτε απο αυτα που βιωνουμε σημερα στην Ελλαδα και στην Ευρωπη!!!

Απόσπασμα:
Όταν λένε οι πολιτικοί μας, «αναλαμβάνουμε το πολιτικό κόστος», τι εννοούνε??.........
Εννουνε μην με ξαναψηφισετε....αυτο εννοουν!!!

Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Όταν εγώ παίρνω 600, 700, ή 900 ευρώ, να ζήσω την οικογένεια μου, να σπουδάσω παιδιά, να πληρώσω τράπεζες, φροντιστήρια, φαγητά, και αυτοί με τις μισές ώρες δουλειάς, και τις μισές ημέρες εργασίες παίρνουν 9.000 ευρώ συν όλα τα υπόλοιπα έξτρα, τι να κάνω... .

με αυτα τα λεφτα δεν παιρνεις δανεια και δεν στελνεις τα παιδια σου φροντιστηριο (αλλη μεγαλη συζητηση αυτο το τελευταιο) παρα τους εξηγεις τα αυτονοητα!! αν θελουν, αν δεν θελουν στην οικοδομη ¨η ζητιανοι στον δρομο!! εμενα ετσι μου ελεγε ο πατερας μου, και οταν με εβαλε στην οικοδομη στα 14-15 μου χρονια γυρισα πισω κλαμμενος και δαρμενος κι εστρωσα τον κολο μου κατω και διαβασα, σπουδασα και εργαστηκα για 30 χρονια συνεχως, χωρις ουτε ενα ενσημο χαμενο!!!!
Οσο για τα 9000 αυτων, να πηγαινες, οταν ησουν εφηβος, να κοματικοποιηθεις εγραφομενος σε ενα κομα και μετα να λαμβανες μερος στις αφισσοκολλησεις, στην παροτρυνση των εργαζομενων σε απεργιες, και άλλα ομορφα επι σειρα ετων για να εχεις πολλες πιθανοτητες να εισαι κι εσυ ενας απο αυτους των 9000ε!!! Εμ πως νομιζεις οτι αυτοι οι πολιτικοι παιρνουν τα 9000!! Τσαμπα φωναζε η Δαμανακη ''εδω πολυτεχνειο, εδω πολυτεχνειο''???? Τοτε τσαμπα φωναζε, για το καλο ολων μας ναι αλλα μετα ολοι αυτοι του ''εδω πολυτεχνειο'' εκμεταλευτηκαν στο επακρο αυτην την συμμετοχη και τους βαραμε εμεις τωρα!!!!

Απόσπασμα:
Όταν αυτοί οι τρακόσοι οι οποίοι μας διοικούν και παίρνουν αποφάσεις, μας οδηγούν στο τελευταίο σκαλοπάτι πριν την πτώχευση, τι να κάνω εγώ....

Για καθε προβλημα σε μια σχεση δεν φταιει μονον ο ενας εκ των δυο, φταινε και οι δυό!! αναλογισου εσυ σε ποιο βαθμο εφταιξες και θα δεις οτι αυτοι οι 300 δεν ηταν μονοι τους...ειχαν και παρεα.....κανανε αυτοι την δουλεια τους εκανες κι εσυ (ο καθε εσύ, δεν ειανι προσωπικο) την δικια σου!!!!!

Απόσπασμα:
Όταν αυτοί με τους συνδικαλιστές, κόβανε παχουλούς μισθούς στους διοικητικούς, τι να κάνω εγώ........

Ναι αλαλ αυτοι οργανωνουν τα συλλαλητηρια και αυτους ακολουθουνε οσοι συμμετεχουν στις διαδηλωσεις!!! Με λιγα λογια ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥΣ!!!

Απόσπασμα:
Τι να κάνω εγώ, που με φτάσανε εδώ, εμένα και την υπόλοιπη Ελλάδα μας....
Εγώ είμαι ελεύθερος επαγγελματίας, ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ...........

Πολυ σωστα τα λες, και η γυναικα μου ελευθερη επαγγελματιας ειναι, και οταν μιλαω περι δικια μας συμμετοχης στο προβλημα ξερω πολυ καλα τι λεω!!!! Δεν θα μπορουσε και η συζυγος να μην ειναι μερος του Εθνικου αυτου προβληματος οπως και ολοι μας εξαλλου!!!!!!

Απόσπασμα:
Τι θα κάνεις εσύ, όταν οι ####αποφάσεις των πολιτικών, κλείσουν την επιχείρηση που σου δίνει ψωμί, ενώ ξέρεις ταυτόχρονο ότι αυτοί κάθε μέρα σου κλέβουν και τις δύο τσέπες σου......!!!!

Αυτο που κανω 8 μηνες τωρα οντας ανεργος μετα απο 30 χρονια............ τρωω απο τα ετοιμα!!!!

Απόσπασμα:
Τι θα κάνεις εσύ, όταν το παιδί σου, σου ζητάει δώρο, και δεν μπορείς, γιατί πρέπει να αγοράσεις πετρέλαιο για να ζεσταθείτε, και να μην ψοφήσετε στο κρύο....
Δεν εχω φτασει σε αυτο το σημειο διοτι 30 χρονια δουλειας δεν τα ετρωγα ολα σε 4τροχα και διτροχα, σε ρουχα και δεν ξερω κι εγω τι άλλο!!! Ουτε δανεια πηρα ποτε μου αν και θα μπορουσα!!!! Ενταξει τιποτα γκομενιτσες (ακριβουτσικες καμια φορα) αλλα νεος ειμουνα καπου επρεπε να ''τον'' βολεψω!!!
Ειναι αυτο που λεει καπου αλλου ο ''τσοπανης'', 30 χρονια δουλειας με προβλεψη για τις δυσκολες ημερες ειτε αυτες λεγονται οικονομικα δυσκολες ειτε αυτες λεγονται δυσκολες απο πλευρας υγειας!!! Αν το καναμε ολοι αυτο τωρα θα μιλαγαμε για το τι καλα που ειμαστε. κια ς ετρωγαν οι πολιτικοι με χρυσα κουταλια, αν καταλαβαινεις τι θελω να πω!!!

Απόσπασμα:
Με την ίδια φιλοσοφία, ούτε τα ΜΑΤ, πρέπει να κτυπούν τους αναρχικούς, όταν καίνε την μισή Αθήνα..!!!!
Ας μην σου πω την γνωμη μου γιαυτους τους αεργους που εχουν πιο πολλα απο μενα κι απο σενα!!!

Απόσπασμα:
Γι’ αυτό........«όπου δεν πίπτει λόγος, πίπτει ράβδος
το απαντησα αυτο πιο πανω!!!!!

Last edited by GeorgeP; 16-12-2010 at 15:39.
Reply With Quote
Παλιό 16-12-2010, 15:47
ortho Ο/Η ortho βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ, ΚΑΡΕΑΣ
Μoto: F 650 GS 2001, tweety!

GeorgeP λες ότι δούλευες 30 χρόνια και ζεις τώρα από τα έτοιμα, διότι δεν έκανες σπατάλες, κραιπάλες κλπ.
Και βέβαια τώρα έχεις την πολυτέλεια να τα λες αυτά.
Εγώ είμαι σχεδόν 8 χρόνια στην Ελλάδα και παλέυω να στρώσω το ιστρείο, που σημαίνει ότι δε μπόρεσα να δημιουργήσω το μαξιλάρι που έχεις εσύ. Δανείστηκα για να φτιάξω κάτι, διότι δεν είμαι από πλούσιους γονείς. Και τώρα μάλλον θα χάσω αυτό που προσπάθησα να κάνω.

Τα γράφεις ωραία, το έχεις, αλλά διαφωνώ κάθετα με τα λεγόμενά σου, όπως και με τον χοντροΠάγκαλο που λέει ότι τα φάγαμε μαζί. ήγουν φταίμε όλοι.

Δε φταίω! Είμαι 41 ετών και κάθε μέρα καταστρέφομαι χωρίς να ευθύνομαι.
Εσύ είχες την τύχη να δουλέψεις και 30 χρόνια και να αποταμιεύσεις, εμάς μας κρεμάν από τ'@ρχι....

Κι αν δεν κάνουν κάτι να αλλάξει αυτό, βλέπω η ατυχία του Χατζηδάκη να είναι αστείο μπροστα στη μοίρα των υπολοίπων...
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης